در بسیاری از نقاط جهان استفاده از صدف های خوراکی به عنوان ماده غذایی پرطرفدار رایج است. اما اکنون دانشمندان دریافته اند این احتمال وجود دارد که با تأثیرگذاری سلول های سرطانی شناور در اقیانوس ها، این جانوران مبتلا به سرطان شوند.
اکثر سرطان ها در نتیجه لطمات وارد آمده به سلول ها ایجاد می شود که در نتیجه آن سلولها به طرز عجیب و غریب و غیرقابل کنترلی تکثیر می شوند.
در بسیاری از موارد سرطان به خودی خود قابلیت سرایت بین ارگانیسم ها را ندارد. با این حال تنها چند نوع محدود از سرطان ها (مانند نوعی جانور ساکن در تاسمانی که در آن سرطان مستقیما از حیوانی به حیوان دیگر منتقل می شود) وجود دارد که فرآیند انتقال به شکلی مستقیم روی می دهد.
در مقاله ای که در نشریه «Cell» منتشر شده است، محققان دریافته اند سناریوی مشابهی میان صدفهای خوراکی آبهای آمریکای شمالی وجود دارد.
آنها کشف کرده اند که انبوهی از صدف های خوراکی جزیره «Prince Edward Island» (در حد فاصل کانادا تا نیویورک) مبتلا به نوعی سرطان شبیه سرطان خون هستند.
این محققان دریافته اند صدف های خوراکی سرطانی همگی دارای توالی ژنتیکی مشابهی در سلول های سرطانی شان هستند.
نظریه مطرح شده در این خصوص این است که عامل سرطانی مشابهی در حال مبتلا کردن صدف های خوراکی بالا و پایین ساحل شرقی آمریکای شمالی است.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم