مجید ملانوروزی، مدیرکل هنرهای تجسمی و رییس موزه هنرهای معاصر تهران- در پیام تسلیت برای ضایعه درگذشت نیما پتگر نوشته است:«نیما پتگر در ابتدا نقاشی را نزد پدرش فراگرفت، اما به تقلید و تکرار آثار پدرش نپرداخت و با آموختههای دیگر در داخل و خارج از کشور و تجربههای جدید و نوآوری ها آثاری متفاوت و خاص ارائه کرد.
مضامین تاریخ و اسطوره و پدیدههای هستی با درونمایههای فلسفی از مشخصههای آثار نیما پتگر است. پتگر در مجامع هنری و رسانهها حضور پررنگی نداشت، اما سالها آموزش نقاشی و مجسمهسازی و تولید آثار هنری و ارائه آثار در نمایشگاههای داخلی و خارجی جایگاه تاثیرگذار و ارزشمند او را در هنر ایران تثبیت میکند.
درگذشت پتگر را به هنرمندان و دوستداران هنر تسلیت میگویم و برای آن زندهیاد رحمت و مغفرت را از درگاه خداوند متعال خواستارم.»
نیما پتگر –هنرمند نقاش و استاد دانشگاه- متولد 1325 در تهران بود. او فرزند علیاصغر پتگر –هنرمند نقاش- بود و این هنر را از پدرش فراگرفت. سال 1347 برای تحصیل به ایتالیا سفر کرد و یک سال بعد وارد آکادمی هنرهای زیبای رم شد و به آموزش مجسمهسازی پرداخت. پتگر سال 1355 به کشور برگشت و به فعالیتهای هنری خود در آتلیهاش ادامه داد.
پنج اثر نقاشی از نیما پتگر در موزه هنرهای معاصر تهران، یک اثر در موزه هنرهای معاصر آبادان و یک سردیس گچی از آثار او در فرهنگستان هنرهای زیبای رم قرار دارد. تاکنون نمایشگاههای گروهی و انفرادی متعددی از آثار این هنرمند برپا شده است.
نیما پتگر فروردین ماه 1394 در 69 سالگی بر اثر بیماری قلبی درگذشت.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت