وی منشی 24 سالهای بود که در زمستان 1941 پس از بمباران آپارتمان والدینش به منزل مادرشوهرش در دهکدهای که هماکنون با نام «پارسز» در لهستان قرار دارد، نقل مکان کرد.
این منطقه سر سبز بود و مارگوت در خانهای با باغی بزرگ زندگی جدیدی را آغاز کرد اما داستان از آنجا شروع شد که این خانه کمتر از 3 کیلومتر با منطقهای موسوم به «ولفز لیر» فاصله داشت؛ جایی که هیتلر آن را برای استقرار دفاتر جبهههای شرقی خود انتخاب کرده بود.
وولک در ادامه گفت که شهردار این دهکده یک نازی پیر بود و اندکی پس از اینکه وولک وارد این وارد دهکده شد، نیروهای اساس از وی خواستند تا با آنها برود. نظامیان او و شماری از زنان جوان را به سرباز خانهای نزدیک «کراوسندورف» - جایی که (غذای هیتلر) در 2 طبقه آماده میشد، بردند و به اتاقی با ظروفی پر از سبزیجات، سس، رشته و... منتقل شدند.
این پیرزن 95 ساله آلمانی افزود: «هیتلر گیاهخوار بود از این رو هرگز در این غذاها گوشت وجود نداشت و البته غذاها بسیار لذیذ بودند اما نمیتوانستیم از آنها لذت ببریم.»
شایعاتی مطرح بود مبنی بر اینکه متفقین قصد دارند هیتلر را مسموم کنند.از این رو غذاها را پیشمرگان میچشیدند و پس از اینکه سلامت غذا تائید میشد، سربازان اساس آن را به دفتر مرکزی میبردند.
از این رو یکی از نیروهای اساس هر روز صبح ساعت 8 صبح مارگوت را بیدار میکرد. به عبارتی هر وقت که هیتلر در ولفزلیر بود، کار مارگوت نیز شروع میشد. با این حال وی هرگز هیتلر را ندید.
به این ترتیب زنی که از پیوستن به گروه دختران هیتلر – نمونه دخترانهای از جوانان هیتلری – سر باز زده بود و پدرش نیز به حزب نازی نپیوسته بود، عملا به یکی از کمک کنندگان به هیتلر تبدیل شد.
منبع: خبرگزاری فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد