به گزارش واحد مرکزی خبر، در این جلسه به ریاست آیتالله هاشمی رفسنجانی این موارد تصویب شد.
ـ اجرای انتخابات ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، خبرگان رهبری و شوراهای اسلامی شهر و روستا توسط وزارت کشور و زیر نظر هیئت اجرایی مرکزی انتخابات با ترکیب وزیر کشور به عنوان رئیس هیئت، وزیر اطلاعات، دادستان کل کشور، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، رئیس دیوان محاسبات و یک نماینده از طرف قوه مقننه به انتخاب مجلس شورای اسلامی و هفت نفر از شخصیتهای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی به عنوان معتمدان که وظایف این هیئت و نیز ترکیب وظایف هیئتهای اجرایی استانی و شهرستانی را قانون مشخص میکند.
ـ وزارت کشور، 30 نفر از معتمدان اصناف، نخبگان و قشرهای مختلف اجتماعی را که شرایط آنها را قانون تعیین میکند، با هماهنگی شورای نگهبان دعوت و آنها از میان خود، هفت نفر را به عنوان معتمدان مردم برای عضویت در هیئت مرکزی انتخاب میکنند.
ـ تنظیم تاریخ و همزمانی برگزاری انتخاباتهای عمومی به گونهای که فاصله برگزاری آنها حدود دو سال باشد و مراحل و سازوکار اجرایی آن تا حد امکان یکسان و متحد صورت پذیرد.
ـ تصویب قوانین جامع انتخاباتی در چارچوب سیاستهای کلی و عدم تغییر آن برای مدت حداقل ده سال، مگر به ضرورت و با نصاب دو سوم آراء در مورد کمتر از 10 سال.
در ابتدای جلسه امروز، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی گزارشی از روند مذاکرات هستهای میان جمهوری اسلامی ایران و هیئت 1+5 به اطلاع اعضا رساند.
ادامه بررسی و تدوین سیاستهای کلی انتخابات در جلسه آینده مجمع پیگیری خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بررسی ابعاد مختلف سواد سلامت در گفتوگوی «جامجم» با یک دکتر روانشناس کودک و نوجوان:
دکتر اکبر نصرالهی، استاد ارتباطات و رسانه با اشاره به پدیده تازه این روزها، از وارونگی افکار عمومی میگوید
در گفتوگوی «جامجم» با حسن کاظمی قمی دیپلمات نزدیک به حاجقاسم بررسی شد