به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، رخساره فضلی در گردهمایی معاونین آموزش ابتدایی سراسر کشور حمایت دولت در جذب نوآموزان پیش دبستانی در مناطق با ضریب محرومیت بالا را گامی در توسعه عدالت آموزشی خواند.
وی در تشریح گزارش عملکرد و اقدامات دفتر آموزش پیش دبستانی گفت: اقدامات این دفتر در سه محور استقرار مدیریت یکپارچه دوره پیش دبستانی، توسعه کمی و کیفی آموزش ها تنظیم شده است.
فضلی افزود: تدوین نظام نامه پیش دبستانی، پی گیری طرح پیشنهاد شورای عالی کودک و تعامل با نهادهای برون سازمانی از اقدامات انجام شده در راستای تحقق مدیریت یکپارچه دوره پیش دبستانی است.
مدیرکل دفتر آموزش و پرورش عشایر کشور نیز در این گردهمایی از تخصیص 20 میلیارد ریال به استان های عشایری کشور از ردیف اعتباری تملک و دارایی خبر داد.
علی نقی یزدان پناه با اشاره به افزایش پوشش تحصیلی دانش آموزان عشایر کشور، گفت: تشکیل دبیرخانه شورای هماهنگی بهبود و ارتقای شاخص های آموزش و پرورش مناطق محروم ، انعقاد تفاهم نامه با سایر نهادهای داخل و خارج از آموزش و پرورش، تصویب کلیات و سه بند از اساسنامه مدارس عشایری در شورای عالی آموزش و پرورش، جلب مشارکت خیرین، تخصیص سهمیه پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان برای دانش آموزان عشایری در راستای تخصیص نیروی انسانی بومی از اقدامات انجام شده در سال گذشته بوده است.
وی افزود: تشکیل کارگروه هماهنگی برنامه ها و فعالیت های آموزش و پرورش در استان ها، توسعه مراکز شبانه روزی، توسعه مراکز کاردانش، نظارت مستمر بر اجرای طرح ها و برنامه های ابلاغی و تعامل با سایر نهادهای وابسته از مواردی است که استان ها باید به آن اهتمام ورزند.
مدیرکل دفتر آموزش و پرورش عشایر کشور اظهارداشت: در این راستا پرداختن به محتوای کتب درسی و ارتقای مهارت های آموزشی و پرورشی دانش آموزان، فراهم آوردن زمینه های لازم برای پرورش حس کنجکاوی از طریق ارتباط و استفاده مفید از مکمل های آموزشی می تواند باعث ارتقای کیفیت بخشی آموزش در مدارس عشایری شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت