یواشکی روزنامه‌ها

زمزمه‌های نقش یک نماینده در پدیده شاندیز

شما هر روز چقدر بابت خرید روزنامه پول می پردازید؟ چند تا روزنامه را می توانید بخرید؟ چند تا از آن روزنامه ها را فرصت می کنید، بخوانید؟ بیشتر مشتری کدام روزنامه هستید؟ اگر از شما بپرسند آیا دلتان می خواهد بدانید روزنامه های دیگر چه نوشته اند احتمالا سرتکان می دهید و می گویید «کاشکی ممکن بود ...» ما از آرزوهای شما خبر داریم و به همین علت می خواهیم به جای تان، هر روز همه روزنامه ها را بررسی کنیم و جالب ترین خبرهای شان را برای تان دستچین کنیم و به نقل از آن روزنامه ها در ستون « یواشکی روزنامه ها» بنویسیم.
کد خبر: ۷۶۰۲۶۰
زمزمه‌های نقش یک نماینده در پدیده شاندیز

کیهان: دولت می‌تواند اما یارانه‌ها را سامان نمی‌دهد!

کیهان به نقل از روزنامه ایران نوشت: رها شدگی موضوع هدفمندسازی یارانه‌ها و حذف افراد پردرآمد، صدای روزنامه دولتی ایران را نیز درآورد.

این روزنامه در تحلیلی خاطرنشان کرد: هفته گذشته تشکیل همایش بزرگ اقتصاد ایران مهم‌ترین خبر مطرح در میان اقتصادیون و علاقه‌مندان امور اقتصادی کشور بود.

سخنان رئیس‌جمهوری محترم در خصوص ضعف نظام اطلاعاتی کشور برای تشخیص گروه‌های کم‌‌درآمد و پردرآمد و تخصیص عادلانه یارانه‌های نقدی میان آنها، مخصوصا به عنوان شاکله مباحث این همایش برای چند روزی نقل محافل مطبوعاتی بود که برای بهره‌برداری حق به جانب از این گونه صداقت‌ها و صراحت‌ها چشم‌پوشی نمی‌کنند. با این حال درخواست رئیس‌جمهور از فرهیختگان نیز برای ارائه پیشنهادهای تازه در این زمینه قابل توجه بود، چرا که رئیس‌جمهوری تیمی از بهترین کارشناسان اقتصادی را دور خود جمع کرده و به برکت این تیم در طول این مدت اندک که از عمر دولت یازدهم می‌گذرد، برای پیچیده‌ترین معضل اقتصادی کشور از جمله تورم چاره‌سازی کرده است.

نویسنده می‌افزاید: سوال اساسی آن است که آیا مشکل شناسایی گروه‌های کم درآمد و پردرآمد برای تخصیص یارانه‌های نقدی یک مشکل سیاسی است یا یک مشکل فنی؟ مشکل بتوان گفت که جنبه فنی نظام اطلاعات اقتصادی کشور در شناسایی گروه‌های مخاطب با دشواری روبه‌رو بوده باشد، زیرا به وضوح برخی مشاهده‌ها و ملاحظه‌های عینی از اختلاف‌های طبقاتی و درآمدی دهک‌های جامعه، مجالی برای تردید در این میان باقی نمی‌گذارد. آیا نوشته‌های روزنامه‌ها و آمارهایی که از مسافرت‌های تفریحی به آن سوی مرزها منتشر می‌شود، برای این منظور کافی نیست؟ چه تعداد از ایرانیان در سال‌های 2012، 2013 و 2014 که همزمان با اوجگیری نرخ دلار بر اثر تحریم‌ها بود، مثلا به ترکیه رفته‌اند، یا به امارات و کشورهای اروپایی و آمریکایی سفر کرده‌اند؟

ایران در ادامه نوشت: حتی بدون مراجعه به آمارهای گمرک جمهوری اسلامی ایران، حداقل نگارنده به آمار این مسافران واقف است، تا چه رسد به بانک‌های اطلاعاتی که یقینا به آمار دقیق مسافرانی که به هر دلیلی از مرزهای کشور خارج شده و با داشتن استطاعت مالی بالاتر از حد معمول ولو یکبار در سال به سفرهای تفریحی یا زیارتی (منهای سفر به عتبات عالیات) و حتی ماموریت‌های اداری خارج از کشور رفته‌اند وقوف کامل دارند. لذا به نظر نمی‌رسد مشکل موجود در رابطه با یارانه‌های نقدی، جنبه فنی آن باشد، مشکل هر چه که باشد باید توضیح داده شود که پرداخت سالانه 45 هزار میلیارد تومان یارانه نقدی معادل فرصت‌‌سوزی برای ایجاد چه تعداد فرصت اشتغال در کشور یا معادل سرمایه‌گذاری برای چند درصد رشد تولید ناخالص ملی بوده است؟

دولت در فروردین امسال اقدام به ثبت‌نام مجدد داوطلبان یارانه و دعوت به انصراف مردم کرد اما این کار موفقیتی به همراه نداشت، پس از آن کارشناسان مختلف خواستار حذف دهک‌های پردرآمد (لااقل تا سقف 10 میلیون نفر) یا شناسایی افراد نیازمند و اختصاص صرف یارانه به آنان کرده‌اند اما دولت به خاطر برخی بی‌همتی‌ها، متقابلا انگیزه‌های سیاسی و انتخاباتی و... از انجام مسئولیت طفره رفته است.

گزارش محرمانه اسرائیل به استقبال انزوای جهانی می‌رویم

کیهان آورده است: وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در گزارشی محرمانه نسبت به انزوای گسترده این رژیم در سال میلادی جدید هشدار داد.

روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت: در گزارش محرمانه وزارت امور خارجه اسرائیل در مورد انزوای بین‌المللی شدیدی که این رژیم با آن مواجه است، هشدار داده شده است. در این گزارش محرمانه برخی عواقب احتمالی افزایش بحران سیاسی اسرائیل از جمله افزایش تحریم‌های اقتصادی و دانشگاهی، محدود شدن واردات تجهیزات امنیتی و از دست دادن حمایت آمریکا قید شده است.

این گزارش محرمانه که وزارت امور خارجه اسرائیل آن را تهیه و به تمام نمایندگی‌های این رژیم در سراسر جهان ارسال کرده در مورد احتمال آسیب‌های دیپلماتیکی که اسرائیل به خاطر اقداماتش با آن مواجه خواهد بود، هشدار داده است.

این گزارش محرمانه را که گیلعاد کوهن، معاون مدیر کل امور هماهنگی وزارت امور خارجه اسرائیل تهیه کرده، خلاصه‌ای است از ارزیابی که اویگدور لیبرمن، وزیر امور خارجه این رژیم انجام داده است. گزارش تصریح می‌کند مقامات اسرائیل باید به تحولات داخلی اروپا و همچنین آثار تحولات آتی این قاره بر اوضاع اسرائیل توجه کافی داشته باشند.

یدیعوت آحارونوت نوشت: یکی از خطراتی که وزارت امور خارجه اسرائیل خود را برای مقابله با آن آماده می‌کند، عبارت است از افزایش تحریم کالاهایی که در شهرکها تولید می‌شوند به ویژه از سوی اروپا. این اقدام می‌تواند تاثیرات زیادی بر واردات محصولات کشاورزی اسرائیل داشته باشد. نکته دیگری که از اهمیت زیادی برخوردار است، مسئله کاهش واردات تجهیزات امنیتی و تامین قطعات یدکی مورد نیاز اسرائیل است، مسئله‌ای که می‌تواند بیش از هر چیز امور دفاعی اسرائیل را تحت تاثیر قرار دهد.

همچنین سازمانهای امداد اروپایی در حال اجرای پروژه‌های متعدد در کرانه باختری و شرق بیت‌المقدس هستند و وزارت امور خارجه اسرائیل نگران است این سازمانها به خاطر خسارات وارد شده در نتیجه اقدامات ارتش اسرائیل درخواست غرامت کنند. در سال‌های اخیر بانک‌های مهم و صندوق‌های سرمایه‌گذاری دانمارک، نروژ، ایرلند و هلند تصمیم گرفته‌اند که همکاری با موسسات مالی که در این مناطق فعالیت می‌کنند و همچنین سرمایه‌گذاری در اسرائیل را متوقف کنند.

وزارت دارایی اسرائیل نگران است که موسسات مالی بیشتری از این روند تبعیت کنند و میلیون‌ها دلار سرمایه در نقاط دیگر سرمایه‌گذاری شوند. زیرساخت‌های اسرائیل هم در معرض خطر قرار دارند. پس از خروج شرکت‌های آلمانی و هلندی از پروژه‌های احداث خط‌آهن و ساخت تاسیسات آب و فاضلاب در اسرائیل، این احتمال مطرح است که دیگر شرکتها نیز پروژه‌های خود را رها کنند و با این کار به روند ارتقای زیرساختهای اسرائیل آسیب جدی برسانند. یکی از دیگر مسائلی که باعث نگرانی وزارت امور خارجه اسرائیل شده است، به افزایش احتمالی قطع ارتباطات دانشگاهی باز می‌گردد. انتظار می‌رود که دانشگاه‌های اروپایی و آمریکایی در راستای متوقف کردن همکاری با موسسات دانشگاهی اسرائیل گام بردارند.

این گزارش همچنین در مورد لزوم حمایت آمریکا از اسرائیل هشدار داده و نوشته است: تاکنون نفوذ آمریکا برای به تاخیر انداختن اجرای برخی تصمیمات تا پس از برگزاری انتخابات اسرائیل موفق بوده است اما در آستانه تلاش‌های فلسطین برای کشیدن درگیری‌ها به عرصه سازمان ملل تضمینی وجود ندارد که آمریکا همچنان از حق وتوی خود تا پس از انتخابات استفاده کند. موضوع دیگری که در گزارش وزارت امور خارجه اسرائیل به آن اشاره شده، شرایط بحرانی خاورمیانه است. در این گزارش آمده است، تحولاتی مهم مانند تسلیح سازمانهای حماس و حزب‌الله در منطقه در حال روی دادن است. سازمان‌هایی که در تلاش هستند تا توان خود را در زمینه استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین ارتقا دهند.

راغفر: دولت اهمال می‌کند 19 درصد 80 درصد منابع را می‌بلعند

یک اقتصاددان می‌گوید 19 درصد جمعیت، 80 درصد منابع را مصرف می‌کنند اما مدل‌های ارائه شده برای حذف ثروتمندان از دریافت یارانه از سوی دولت مورد اهتمام قرار نگرفته است.

حسین راغفر می‌گوید: 91 درصد کل جمعیت 20 درصد از مصرف جامعه را دارند در حالی که 9 درصد از جمعیت 80 درصد از کل مصرف جامعه را به خود اختصاص داده‌اند. به طوری که در دهک دهم که ثروتمندترین دهک است، میانگین سرانه مصرف 3 میلیون تومان در ماه است و اگر هر خانوار را 4 نفر در نظر بگیریم میانگین مصرف یک خانوار دهک اول 12 میلیون تومان در ماه است.

به گزارش روزنامه آرمان این اقتصاددان در ادامه با معرفی مدل شبیه‌سازی هدفمندی یارانه‌ها، از جمله اهداف این مدل را تکمیل اطلاعات خانوارهای ایرانی دانست و گفت در شناسایی خانوارها برای پرداخت یارانه سه مسئله اصلی وجود دارد. اینکه چه کسانی واجد دریافت یارانه هستند؟ تعیین سهم یارانه‌ها با توجه به تفاوت در میزان محرومیت خانوارها و در نهایت اینکه نوع یارانه‌ها به صورت وجه نقد، کالا، خدمات یا ترکیبی از این سه باشد.

راغفر تصریح کرد اینکه افراد درون خانوار چه درآمدی دارند جزو داده‌های قابل احراز نیست و معمولا محاسبات در این مورد دارای خطاها و ایرادهای زیادی است. داده‌های تکمیلی عبارت است از اطلاعاتی که صحت داده‌های اولیه را تایید یا رد می‌کند. بر اساس داده‌های تکمیلی اعتبار اظهارنظر آماری خانوارها رتبه‌بندی می‌شود.

این اقتصاددان با اشاره به سیستم وام‌دهی به مردم در کشورهای اروپایی افزود: در این کشورها اکثر مردم با وام بانکی هزینه‌های خود را تامین می‌کنند و میزان وام و نرخ وام بر اساس رتبه‌بندی اعتباری افراد و بر اساس میزان اعتبار فرد به او وام می‌دهند. اینکه فرد چه میزان مالیات داده است یکی از شاخص‌های این رتبه‌بندی است و اگر کسی در این مورد دروغ بگوید اطلاعات در مورد او جمع‌آوری می‌شود و به اعتبار او خدشه وارد شده و از وام برخوردار نمی‌شود یکی از داده‌های تکمیلی شماره تلفن همراه افراد و تطبیق آن با آدرس پستی منزل فرد است و اگر این شماره تلفن با آدرس فرد مطابق نباشد، اعتبار او زیر سوال می‌رود ضمن اینکه این کار از نظر امنیتی نیز مهم تلقی می‌شود. همچنین تطبیق گواهینامه راهنمایی و رانندگی فرد با آدرس او جزو داده‌های تکمیلی است که اعتبار و درستکاری فرد را محک می‌زند. برای مثال در کشور انگلستان اگر فردی تغییر آدرس خود را به اداره راهنمایی و رانندگی اطلاع ندهد به میزان هزار پوند جریمه می‌شود و این مسئله موجب شده سیستمی به وجود بیاید که در آن جرم و جنایت به شدت قابل پیگیری باشد.

این اقتصاددان درباره فرارهای مالیاتی می‌گوید: بر اساس برآورد وزارت اقتصاد بین 40 تا 45 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در ایران وجود دارد و طبق آمار صندوق بین‌المللی پول در این مورد تمکین مالیاتی در ایران 32 درصد است. یعنی از کل کسانی که مشمول پرداخت مالیات هستند فقط 32 درصد مالیات پرداخت می‌کنند الگوی معرفی شده برای شناسایی اقشار نیازمند می‌تواند به اصلاح ساختار مالیاتی کمک کند. بر این اساس می‌توانیم یک نرم‌افزار و سیستم GIS طراحی کنیم که در آن هر فرد در یک نقطه جغرافیایی معین و مخصوص به خود ساکن است و اگر کد ملی و کدپستی فرد مطابق نباشد و یا در یک محل افرادی بیش از ظرفیت ساکن باشند می‌توان افراد متقلب را شناسایی کرد.

وی با بیان اینکه اراده معطوف به عمل برای شناسایی نیازمندان وجود ندارد، گفت: مدل طراحی شده برای شناسایی نیازمندان به یارانه در مجلس و وزارت کار معرفی شده و مورد تایید مقامات دولتی قرار گرفته است اما با وجود وعده‌هایی مبنی بر اعمال آن هیچ اقدام عملی در این مورد انجام نشده و اراده‌ای معطوف به عمل در این خصوص وجود ندارد.

افسانه لغو تحریم صنعت خودرو دروغ بود

روزنامه کیهان به نقل از دنیای اقتصاد نوشت: «حذف تحریم صنعت خودرو در حد حرف بود و عملی نشد».

دنیای اقتصاد درباره وعده حذف تحریم صنعت خودرو در توافق ژنو نوشت: در شرایطی که خودروسازی ایران روزهای دشواری را پشت سر می‌گذاشت، «توافق موقت هسته‌ای» میان ایران و گروه 5+1 امضا شد تا «جاده مخصوصی‌ها» در آستانه رفع تحریم قرار گیرند. یکی از بندهای مهم این توافقنامه که در ژنو به امضا رسید، لغو تحریم علیه خودروسازی ایران بود و سبب شد جاده مخصوصی‌ها پس از 6 ماه سخت و نفسگیر، به آینده امیدوار شوند.

این روزنامه اقتصادی می‌افزاید: یکی از مهم‌ترین اتفاقاتی که پس از لغو تحریم علیه خودروسازی ایران رخ داد، چراغ سبز بازگشت شرکای قدیمی به «جاده مخصوص» بود؛ به نحوی که پژو و رنو تلویحا از تمایل خود برای از سرگیری فعالیت‌هایشان در ایران خودرو و سایپا صحبت به میان آوردند. نمایندگان این دو شرکت حتی مذاکرات مستقیمی نیز با مسئولان خودروسازی ایران و حتی محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت انجام دادند تا مقدمات حضور دوباره فرانسوی‌ها در «جاده مخصوص» فراهم شود. در کنار رنو و پژو اما برخی خودروسازان بزرگ دنیا نیز برای آمدن به ایران ابراز تمایل کردند، تا جایی که حتی خبر رسید آمریکایی‌ها (به خصوص شرکت جنرال موتورز) علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری و حتی خرید سهام شرکت‌های خودروساز ایرانی است. همه اینها در حالی است که آشتی رنو و پژو با خودروسازی ایران و آمدن خودروسازان بزرگ دنیا به «جاده مخصوص» فعلا در حد حرف باقی مانده و به لحاظ عملی، اوضاع چندان فرقی با روزهای تحریم نکرده است.

دنیای اقتصاد خاطر نشان کرد: حتی در همایش صنعت خودرو ایران که حدود یک ماه و نیم پیش در برج میلاد تهران برگزار شد، نمایندگان خودروسازان فرانسوی تنها از تمایل به حضور دوباره در ایران گفتند، اما در عمل اتفاقی تا به امروز نیفتاده است. آن طور که کارشناسان و خودروسازان خارجی عنوان می‌کنند، تا تحریم‌های اصلی لغو نشوند، امکان حضور بزرگان صنعت خودرو دنیا در ایران وجود ندارد.

ادعای رشد اقتصادی درست است یا آشفته‌بازار بورس؟!

کیهان آورده است: با وجود وضعیت نابسامان بازار بورس، مسئولان دولتی همچنان سکوت اختیار کرده‌اند. روزنامه اصلاح‌طلب آفتاب یزد نوشت: بورس هنوز اندر خم یک کوچه است و مسیری جز سقوط را در پیش نمی‌گیرد. در همین دو ماه گذشته بیش از 11 هزار واحد از شاخص‌های بورس سقوط کرده اما هیچیک از مسئولان دولتی در این زمینه نه صحبتی کرده‌اند و نه راهکاری جامع را ارائه دادند. با این حال بورس به حال خود رها شده است و مقامات مسئول به جز تغییر مدیر بورس برنامه دیگری در دست نداشته‌اند.

این روزنامه افزود: شاید تغییر مدیر بورس ربطی به کاهش شاخص‌ها نداشته باشد اما آن چیزی که بیش از همه خودنمایی می‌کند، این است که وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی از رشد دوباره شاخص‌های بورس ابراز امیدواری می‌کنند اما هر چه می‌گذرد شرایط به همان روال قبل در حال پیشروی است و هیچ یک از مسئولان دلایل واقعی برای سقوط بورس را ارائه نمی‌کنند.

آفتاب یزد با بیان اینکه وضعیت آشفته بازار بورس خلاف ادعای دولتمردان درباره وضعیت خوب اقتصاد را نشان می‌دهد، از قول یک کارشناس این بازار نوشت: یکی از دلایل اصلی افت شاخص‌های بورس در طول یکسال گذشته سیاست‌های پیش‌بینی شده از سوی دولت در بحث‌های اقتصاد کلان دولت این اتفاقات نه تنها منجر به افزایش هزینه بنگاهداری شده بلکه بازار سهام را نیز تحت تاثیر خود قرار داده است.

نرخ برخی سهام در ادامه بودجه تنظیمی دولت با افت مواجه شده‌اند و بلاتکلیفی در تعیین نرخ گاز برای صنایعی مانند سنگ‌آهن از آن جمله است. تعیین نرخ گاز با اینکه از مجلس خارج شده اما هنوز در دولت تکلیف آن مشخص نشده است.

آفتاب یزد معتقد است؛ هیچ یک از مسئولان جواب‌گوی مردم نبوده‌اند و این بازار با ده‌ها دلیل واقعی و غیرواقعی به حال خود رها شده است.

خراسان: ابلاغیه روحانی برای حذف رئیس میراث فرهنگی از شورای اقتصاد

روزنامه خراسان نوشت: پس از آنکه طی روزهای گذشته، رئیس جمهور کشورمان با صدور ابلاغیه ای به چیت چیان وزیر نیرو، وی را با استناد به اختیارات ماده ۲ قانون برنامه و بودجه کشور به عضویت شورای اقتصاددر آورد، حجت الاسلام روحانی با صدور نامه ای ضمن تقدیر از تلاش های رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، پایان عضویت سلطانی فر در این شورا را به وی ابلاغ کرد.

صدور اولتیماتوم جدید درباره وضعیت برخی ساختمان های دولتی

خراسان آورده است: بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول مهم اجرایی به وزارتخانه ها و سازمان های دولتی، تاکید شده است که با توجه به ضرورت ساماندهی املاک و مستغلات در اختیار دستگاه های دولتی باید تا پایان دی ماه، گزارش کاملی از تمامی املاکی که در طول 10 سال اخیر به هر دلیلی به دستگاه های دیگر مانند دانشگاه ها، شهرداری ها و سایر نهادها واگذار شده، با قید دلایل واگذاری، مساحت املاک و دستگاه تحویل گیرنده گردآوری و گزارش شود.

ایران: زمزمه‌های نقش یک نماینده در پدیده شاندیز

روزنامه ایران نوشت: خبرهایی در برخی محافل منتشر شده مبنی بر اینکه یکی از نمایندگان استان خراسان در پدیده شاندیز نقش‌هایی داشته و حتی تصاویری از افتتاح پروژه‌های پدیده شاندیز از سوی این نماینده وجود دارد. نماینده یادشده از کسانی است که طی استیضاح وزیر علوم با پایین گرفتن انگشتان شست خود از نتیجه رأی استیضاح به ضرر وزیر خبر داد و خود با این حرکتش خبرساز شد.

یکی از نمایندگان مجلس در همین زمینه خبر داد تلاش‌هایی صورت گرفته تا تصاویر موجود در اینترنت را پاک کند.

اخیراً حکم قضایی توقف فعالیت پدیده شاندیز به خاطر تخلفات گسترده در سراسر کشور به اجرا گذاشته شده است.

نامه خانواده شهید بهشتی به علی مطهری

ایران آورده است: خانواده شهید بهشتی با نوشتن نامه‌ای به علی مطهری از اتفاقات رخ داده در صحن علنی مجلس برای وی ابراز تأسف کردند.

به گزارش ایرنا خانواده شهید بهشتی در این نامه علی مطهری را یادآور مجاهدت‌های فکری و عملی شهید مطهری دانسته و با «ناباورانه» خواندن اتفاقات مجلس تأکید کردند: «تجربه تاریخی ما در ایران که عزیزان شهیدمان نیز قربانی آن شدند، نشان می‌دهد که حریم شکنی و هتک حرمت چهره‌ها می‌تواند علاوه بر تلاش برای خاموش کردن صدای ناقدان دلسوز، پیش درآمدی بر هنجارشکنی‌های گسترده‌تر اخلاقی و قانونی باشد، بویژه آنکه این رویدادها در جایگاهی رخ می‌دهد که بنا به تعریف، مرجع قانونگذاری و نهاد نظارت بر اجرای قانون است.»

علت پیاده روی ظریف و کری

ایران نوشت: پیاده روی عصرگاهی وزرای خارجه ایران و آمریکا در ژنو توجه رسانه‌های داخلی و خارجی را به خود جلب کرد. به گزارش عصر ایران این برنامه پیاده روی از پیش اعلام نشده بود و نیروهای امنیتی سوئیس هم همان زمان مطلع شده بودند و اداره حمل و نقل عمومی نیز برای تنظیم رفت و آمد وسایل نقلیه عمومی، در پرترافیک‌ترین ساعات روز و در یکی از مناطق شلوغ و پرتردد مرکزی شهر (Belair)، آمادگی لازم را نداشت.

همین امر موجب شده بود تا صفی طولانی از اتوبوس‌ها پشت سر هم قرار بگیرند و از طریق بلندگوهای داخل اتوبوس و متـــرو، نبود امکان رسیدن بموقع و منظم در ایستگاه‌ها - که در ژنو بسیار اهمیت دارد- به اطلاع مسافران برسد.

منابع آگاه و رسانه ها گفته اند این پیاده روی غیر مترقبه، ابتکاری برای گریزِ از امکان شُنودهای بین‌المللی بوده است. محدوده این پیاده روی‌ در یکی از نقاط مرکزی شهر و در محدوده نسبتاً قدیمی و کم مساحت شهر است که از قضا از پرترددترین مناطق برای وسایل نقلیه عمومی و نیز عابران پیاده به شمار می‌آید.

تشدید هجمه علیه «مردم امروز»

ایران آورده است: موج هجمه به روزنامه «مردم امروز» بالا گرفت به گونه‌ای که یک عضو جبهه پایداری وزیر ارشاد را به‌خاطر انتشار این روزنامه تهدید به استیضاح کرد و روزنامه کیهان هم تیتر نخست روزنامه را به این موضوع اختصاص داد. روزنامه مردم امروز در یکی از شماره‌های هفته گذشته خود عکسی از «جرج کلونی» را با تیتر «من هم شارلی هستم»منتشر کرد.

«محمد قوچانی» سردبیر «مردم امروز» در گفت‌و‌گو با فارس توضیح داد: تیتر و عکس مربوط به جرج کلونی قبل از ثبت تکرار خطای روزنامه شارلی در انتشار کارتون توهین‌آمیز بوده است. «مردم امروز» در شماره روز پنجشنبه خود هم در سر مقاله و یکی از تیترهای صفحه نخست خود به این موضوع پرداخت. تاکنون 18 شماره «مردم امروز» منتشر شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها