کیهان به نقل از الریاض: ایران در خاورمیانه از عصای سحرآمیز استفاده میکند
یک روزنامه سعودی تصریح کرد: ایران توانسته با عصای سحرآمیز خود برای حل مشکلات منطقه و جهان عرب وارد صحنه بینالمللی شود.
روزنامه «الریاض» چاپ عربستان نوشت: ضعف کشورهای عربی همانا نداشتن عصای سحرآمیزی است که تهران به وسیله آن مشکلات متعدد خود را در منطقه حل میکند.
این روزنامه به نقل از دکتر «مطلق بن سعود المطیری» افزود: مشکل اعراب مشکل اقتصادی یا فرهنگی نیست بلکه مشکلی سیاسی است که کشورهای عربی در 60 سال گذشته بعد از برپایی انقلابهای نظامی، هنوز از تنگناهای سیاسی رنج میبرند تا جایی که سیاست اعراب به سیاست اختلاف و شک و دسیسه تبدیل شده است.
این کارشناس عرب میافزاید: تفکر سیاسی عربستان بر رویارویی با خطر ایران و اتحاد کشورهای خلیج فارس بنا شده اما این طرح با نوعی مناقشه و محافظهکاری و تردید روبرو شد و همین عوامل، فرصت استفاده از موقعیتهای مهم را در منطقه برای کسب موفقیت برای ایران فراهم کرد.
روزنامه مذکور افزود: ایران میداند چگونه از فرصتها به نفع خود استفاده کند و به موفقیت برسد و در این شرایط نه ارتباط و نه قطع ارتباط با ایران، هیچکدام به نفع منطقه نیست چرا که نزدیک شدن به ایران یعنی به رسمیت شناختن نقشههای این کشور و قبول سیطره آن بر مواضع حیاتی منطقه و قطع ارتباط نیز یعنی شعلهور کردن آتش درگیریهای طایفهای بین اعراب و گشودن درهای جدید برای آغاز درگیریهای عربی- عربی به شمار میآید.
المطیری در این تحلیل اضافه کرد: حضور ایران در کشورهای عراق و سوریه و لبنان و اخیراً هم در یمن امری نیست که بتوان آن را نادیده گرفت بلکه در واقعیت وجود دارد و قبول آن مساوی است با پذیرش سیطره فارسها بر جهان عرب.
یادآور میشود چند سال پیش سعودالفیصل وزیر خارجه عربستان در اظهاراتی آمیخته با عصبانیت گفت آمریکاییها عراق را در سینی طلا گذاشته و آن را تقدیم ایران کردند.
آتلانتیک: ایران خلاف آمریکا اما استراتژیک رفتار میکند
کیهان نوشت: یک نشریه آمریکایی نوشت: اگر یاری ایران نبود حکومت سوریه در اثر جنگ سالها قبل سرنگون شده بود.
جفری کوکدبرک در نشریه آتلانتیک با اشاره به اظهارات اوباما مبنی بر اینکه «ایران استراتژیک رفتار میکند و بدون تفکر قبلی دست به هیچکاری نمیزند»، افزود: به گفته اوباما، «ایرانیها معتقد به یک جهانبینی هستند و منافعشان را در نظر میگیرند و در این راه همه منافع و مضرات کار را هم محاسبه کردهاند و در مقابل آن پاسخگو هستند اما این استدلال هرگز منافی این حقیقت نیست که رژیم جمهوری اسلامی یک حکومت دینی است که انواع آرمانگراییهایی را که من از آنها منزجرم را در برگرفته است. ایران یک کشور بزرگ و قدرتمند است. آنها خود را بازیگری مهم در صحنه جهانی مییابند و به نظر من قصد خودکشی هم ندارند».
نویسنده آتلانتیک خاطر نشان میکند: برخلاف تلقی اوباما هیچ نشانی دیده نمیشود که ثابت کند حاکمان ایران تصمیم داشته باشند به دستور کاری جهانی ملحق شوند که آمریکا و متحدانش آن را معین میکنند. واقعیات میدانی، دقیقا خلاف این مدعا را ثابت میکند. ایران امروز بیش از هر زمان دیگر مایل است به یک قدرت مسلط منطقه تبدیل شود، صد البته طبق معیارها و اصول خود.
آتلانتیک میافزاید: رهبر عالی ایران و وفادارترین یارانش گواه این مدعا هستند و به دفعات نشان دادهاند که روی خوشی به آمریکا نشان نمیدهند. در سراسر خاک خاورمیانه بزرگ، تحرکات صریح و بیپرده ایران برای بسط دادن دامنه نفوذ خود در سطح منطقه، به وضوح نمایان است.
این نشریه آمریکایی افزود: حمایت ایران از قیام شیعیان در یمن و بحرین، تحرکات در لبنان به واسطه نیروی نیابتیاش در بیروت یعنی «حزبالله»، نقش ایران در «غزه» همه و همه تصدیق میکند که آیتالله «علی خامنهای» رهبر عالی ایران دیدگاهی دارد که کاملا مغایر با چیزی است که مد نظر اوباماست. سند گویای این امر، حمایت از سوریه است. اگر یاری ایران نبود، دولت سوریه سالها قبل فرو پاشیده بود.
کوکدبرک تصریح کرد: ریشه عمیق این حمایت، اتحاد دو کشور است که هر دو از آن بهرهمند و منتفع شدهاند.
همزمان با این تحلیل خاویر سولانا مسئول اسبق سیاست خارجی اتحادیه ضمن تحلیلی که از سوی ال پائیس منتشر شد، تصریح کرد برای حل منازعه سوریه باید حکومت بشاراسد را به رسمیت شناخت. باید پس از مدتها مبارزه با اسد، حضور او را برای حل و فصل منازعه پذیرفت. برای رسیدن به آتشبس باید از ایران و روسیه به دو عنوان دو متحد قدرتمند سوریه کمک گرفت.
نظر مردم روشن است سخنان روحانی لطمه به ظریف بود
کیهان آورده است: «شاید اگر آقای روحانی زودتر مسیر جبران را در پیش گیرند در این راه کمکی مؤثر به تیم هستهای باشد در غیر این صورت باید منتظر فشارها و زیادهخواهیهای بیشتر کشورهای غربی و در نتیجه دور شدن از توافقی باشیم که مهمترین هدف آقای روحانی است».
روزنامه خراسان در تحلیلی نوشت: صحبتهای رئیس جمهور در یک همایش اقتصادی که برای حل مسائل اقتصادی کشور با حضور اقتصاددانان برگزار شد، لطمهای جبرانناپذیر به دیپلماسی ظریف در رسیدن به توافق هسته ای زد چرا که این باور نادرست طرف غربی که ایران در اثر تحریمها عقبنشینی خواهد کرد را تقویت کرد و مقدمه زیادهخواهی بیشتر آنان و دور شدن از توافقی برد برد شد. همچنین با امیدوار شدن عربستان به تأثیرگذاری کاهش قیمت نفت به تغییر مواضع ایران، احتمال ادامه سیاست این کشور را بر پایینتر آوردن قیمت نفت تقویت کرد.
سردبیر روزنامه خراسان تأکید میکند: دلایل درستی این ادعا خیلی روشن است براساس اصلی بدیهی در نظریات روابط بینالملل، کشورها براساس تصویری که از کشورهای طرف مقابل خود برداشت میکنند مواضعشان را تعیین میکنند نه واقعیت نظرات و شرایط آن کشور. هنگامی که در همایشی اقتصادی که دولت آن را برای کمک گرفتن از اقتصاددانان برای بررسی مسائل اقتصادی کشور طراحی کرده است، آقای روحانی از «سیاست خارجی و داخلی» میگویند که دیگر نباید از اقتصاد هزینه کند یا از همهپرسی سخن میگویند که رسانههای معاند آن را سریعاً به مسئله هستهای پیوند میزنند، روشن است که تصویری که کشورهای غربی از ایران برداشت میکنند این است که دولتمردان این کشور، تحت تأثیر فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم و کاهش قیمت نفت به جایی رسیدهاند که رئیس کابینهاش در یک همایش اقتصادی مهم سیگنالهای سیاسی میدهد تا راه حلهای اقتصادی.
محمد سعید احدیان با اشاره به نظرسنجیهای انجام گرفته توسط دانشگاه تهران مینویسد: تنها 18 درصد مردم معتقدند «بهتر است کشورمان برای برطرف شدن تحریمها قبول کند از برخی دستاوردهای هستهای خود برای مدت زمان مشخصی عقبگرد کند» (دقت شود در سؤال عقبنشینی برای مدت زمانی مشخص مطرح شده است نه همیشه) و 74.3 درصد مردم باور دارند نباید از دستاوردهای هستهای ملی عقبنشینی کرد. همچنین تنها 21 درصد مردم علت مشکلات اقتصادی را تحریمها میدانند و مابقی به عواملی نظیر سوء مدیریت اشاره میکنند.
خراسان با بیان اینکه اظهارات آقای روحانی نتیجه یک بیتدبیری ساده در انتخاب مکان و زمان ابراز نظراتشان است مینویسد: اگر ایشان همین سخنان را در مکان و زمانی مرتبط میگفتند تا این حد منجر به سوء استفاده رسانههای بیگانه و برداشت نادرست تصمیمگیران کشورهای 5+1 نمیشد اما نمیتوان کتمان کرد که این بیتدبیری به ظاهر ساده اثرات جبرانناپذیری بر تلاشهای شبانهروزی تیم هستهای میگذارد و معلوم نیست آقای ظریف چقدر باید در پشت میز مذاکره تلاش کند تا شاید بتواند تبعات آن را در رسیدن به توافق برد برد کمتر کند و جلوی فشارهای بیشتر و زیادهخواهیهای طرف غربی را بگیرد.
مردم و رهبر ایران به اوباما اعتماد ندارند
روزنامه کیهان نوشت: «مردم ایران گفتار و رفتار باراک اوباما را متناقض ارزیابی میکنند و اعتمادی به دولت آمریکا ندارند».
دکتر بایرام سینکایا مشاور مرکز تحقیقات استراتژیک خاورمیانه در ترکیه ضمن انتشار این تحلیل در «اورسام» نوشت: آخرین دور مذاکرات هستهای بین ایران و 5+1 (پنج عضو دائم شورای امنیت به همراه آلمان)، 17-24 نوامبر در وین برگزار شد. آخرین روز برای رسیدن به توافق نهایی 24 نوامبر بود. چند روز قبل از این تاریخ وزرای خارجه کشورهای درگیر در مسئله به منظور یافتن راهی برای گرهگشایی از روند مذاکرات، راهی وین شدند، اما هیچ دورنمای مثبتی از این مذاکرات انتظار نمیرفت و طرفین در راستای گسترش برنامه اقدام مشترک به ادامه روند مذاکرات رضایت دادند.
به گزارش دیپلماسی ایرانی، وی در پاسخ به این سؤال که چرا مذاکرات به نتیجه نرسید؟ مینویسد: عوامل مختلفی در عدم دست یافتن به نتیجه دخیل هستند. ابتدا اینکه بحران ناشی از عدم اعتماد بسیار عمیق است چنانکه نامههای ارسالی از سوی اوباما به رهبر ایران آیتالله علی خامنهای برای غلبه بر بحران بیاعتمادی کافی نبود، ملت ایران نیز به نوبه خود این تصمیم را به عنوان تناقض در گفتار و اعمال اوباما قلمداد میکنند. به عنوان شاهد مثال، جلسات دوجانبه و سهجانبهای که بین وزیران امور خارجه دو کشور ایران و آمریکا به منظور رسیدن به پیشرفت در حل موضوعات گره خورده در روند مذاکرات برگزار میشود، بازخورد مثبتی را از خود نشان نمیدهد.
در ادامه این تحلیل آمده است: رهبر جمهوری اسلامی ایران، آیتالله سیدعلی خامنهای گفتمان دوجانبهای را در طول مذاکرات پیش گرفت. اگر چه ایشان از دولت روحانی و تیم مذاکرهکنندهاش حمایت میکند اما اغلب غیرقابل اعتماد بودن آمریکا و غرب را نیز مورد تاکید قرار میداد.
سینکایا ادامه میدهد: دو نکته اساسی مورد اختلاف بین ایران و گروه 5+1 در روند مذاکرات هستهای وجود دارد. اولین موضوع تاثیرگذار، اختلاف در میزان غنیسازی اورانیوم است که ایران اجازه خواهد داشت تا به آن اندازه فعالیت کند. زمانی که آمریکا و متحدانش در تلاش برای عنوان کردن این گزارهاند که درصدد جلوگیری از دستیابی احتمالی ایران به سلاح هستهای هستند، ایران نیز هرگونه محدودیت در غنیسازی و استفاده نظامی از برنامه هستهای را رد میکند. موضوع مورد اختلاف بعدی، مسئله تحریمها و کاستن از موانع پیش روی برنامه هستهای ایران هست. ایران خواهان لغو فوری تحریمها و کاستن از موانع پیشروی برنامه هستهایاش در کوتاهمدت است.
بیتدبیری دولت سنگ بزرگ در برابر عمل به وعدهها
کیهان آورده است: اغلب شعارهای دولت یازدهم در میانه دوره خود در حد وعده باقی مانده است.
به گزارش شبکه دانا، یکی از شعارهای ابتدایی دولت بهبود وضعیت معیشت مردم در 100 روز ابتدایی دولت بود که روحانی در روز ابتدایی پس از تشکیل دولت خود و پس از تجدید میثاق با آرمانهای امام(ره) دوباره ماجرای تعهد 100 روزه خود را یادآوری کرده و گفت: «وعده میدهیم که طبق سخنان قبلی، حتما طی 100 روز اول و حتی کوتاهتر از آن اقدامات ضروری و فوری را برای رونق بخشی اقتصادی و حل مشکلات انجام دهیم و ماحصل آن نیز به اطلاع مردم خواهد رسید.»
در حالی که به روزهای پایانی وعده صد روزه دولت نزدیک میشدیم و دولت نیز دید که نمیتواند به این وعده خود جامه عمل بپوشاند دم از خزانه خالی و دولت بدهکار زد و گفت: دولت در شرایطی کار خود را آغاز کرد که با یک خزانه خالی و انبوه بدهکاری روبرو بوده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت روحانی درست در زمانی که مردم امید داشتند با تدبیر دولت تدبیر و امید، قیمت خودرو کاهش پیدا کند آب پاکی را روی دست مردم ریخت و در یک نشست خبری، کاهش قیمت خودرو را منتفی دانست و گفت: کاهش قیمت خودرو را نباید انتظار داشته باشیم بلکه ممکن است برخی خودروسازان بخواهند افزایش قیمت هم بدهند.
یکی دیگر از وعدههای دولت یازدهم ارائه سبدهای کالایی ویژه مردم بود که حاشیههای زیادی را به همراه داشت. در حالی که دولت به مردم قول داده بود که بیش از چند نوبت سبد کالایی در طول سال به مردم بدهد، مردم تنها یکبار موفق شدند سبد کالایی دریافت کنند. بسیاری از اقتصاددانان این کار را اشتباه خواندند و در اولین و آخرین مرحله از ارائه سبد کالایی دولت مشکلات زیادی برای دولت و مردم به وجود آمد.
وزارت صنعت در 23 اسفند 92 وعده داد که سال آینده (سال 93) شش سبد کالا توزیع میشود، یعنی هر دو ماه یکی، اما الان که ده ماه از سال گذشته است یک سبد کالا نیز توزیع نشده است.
همچنین دولت یازدهم که یکی از مهمترین ویژگیهای خود را ارائه به موقع لایحه بودجه به مجلس میدانست با پایان گرفتن سال 92 به این نتیجه رسید که این برنامه با واقعیتهای موجود در جامعه فاصله زیادی داشته است که از این رو به صندوق توسعه ملی رو کرد. دادستان دیوان محاسبات کشور اعلام کرد که پس از بررسیهای متعددی که بر روی پرونده برداشت پول از صندوق توسعه ملی انجام گرفته است، مبلغ 4/1 میلیارد دلار در اواخر سال 92 از سوی دولت یازدهم از صندوق توسعه ملی برداشت شده است.
دادستان دیوان محاسبات کشور اعلام کرد اصل این برداشت کاری غیرقانونی بوده است.
عدم پیگیری دهکهای پردرآمد از فهرست یارانهها، فقدان چارهجویی برای کاهش بیکاری و کمتوجهی به مدیریت واردات لوکس که باعث خروج از کشور میشود و حذف طرح مسکن مهر از جمله محورهایی است که به نظر شبکه دانا در عملکرد دولت به چشم میخورد و در عین حال خبر کاهش تورم که برای مردم ملموس نیست. این شبکه پیوند زدن همه مشکلات اقتصادی با تحریمها و بیتدبیری در قبال مشکلات را علت عملی نشدن وعدههای دولت ارزیابی کرده است.
ایران: سقوط نفت، غرب را در مذاکره با ایران نجات داد!
روزنامه ایران نوشت: امانوئل اتولنگی محقق ارشد بنیاد دفاع از دموکراسیها در واشنگتن دی سی با انتشار مقالهای نوشت که اگر نفت ارزان نمیشد، امریکا تمام حربههای خود را در مذاکرات هستهای مقابل ایران از دست میداد. در این مقاله که با کمک یک ایرانی به نام سعید قاسمینژاد، ساکن امریکا نوشته شده، آمده است: نتیجه ملموس توافق ژنو، فرسایش تدریجی خطوط قرمز غرب بوده است، خطوط قرمزی که در ازای تلاش برای نگاه داشتن مذاکرهکنندگان ایرانی بر سر میز مذاکرات، کمرنگتر شدهاند. غرب ابزار فشارش بر ایران را که تحریمها بودند از دست داد، این تنها کاهش قیمت نفت است که غرب را کاملاً از دست بسته نشستن پشت میز مذاکره نجات داده است. نویسنده مقاله میافزاید: اقتصاد ایران بتدریج پس از تحریمهای اخیر بینالمللی رو به بهبود است، با گذشت زمان نیز فشار شرکتهای چند ملیتی، چارچوب تحریمها را می شکند.
تجمع کارکنان برقی مقابل مجلس
ایران آورده است: برخی از اپراتورهای پست فشارقوی برق استانهای مختلف کشور صبح دیروز برای رسیدگی به خواستههای خود مقابل مجلس تجمع کردند. به گزارش خانه ملت، این تجمعکنندگان با توجه به حاکمیتی بودن کار در پستهای فشار قوی، خواستار اجرایی شدن بیانات رهبر معظم انقلاب در مورد اصل 44 قانون اساسی شدند. آنها همچنین خواستار پیمانی یا رسمی شدن کلیه نیروهای بهره بردار شدند.
نظر هاشمی در مورد قانون اساسی
ایران نوشت: همزمان با بالا گرفتن تب «رفراندوم» در رسانهها و محافل سیاسی، پایگاه اطلاعرسانی مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدگاه آیتالله هاشمی رفسنجانی در این باره را منتشر کرد. بنا بر این گزارش، هاشمی در گفتوگو با فصلنامه شهر قانون گفته است: «قانون اساسی همانطور که در گذشته اصلاح شده و به رأی مردم گذاشته شد باز هم میتواند اصلاح شود چون هر قانونی که براساس احکام اسلامی نوشته میشود، برای مردم است.» رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: «مگر پیامبر اکرم(ص) قوانین اوّلیه اسلام را برای مسلمانان وضع نکرده بودند؟ همین الان در قرآن آیات ناسخ و منسوخ داریم که با توجه به شرایط تکمیل شدهاند. اوّل انقلاب براساس ضرورتی که امام(ره) و بزرگان انقلاب احساس میکردند، قانون اساسی تدوین شد که با بیشترین رأی به تأیید مردم رسید. همان قانون اساسی بعد از 10 سال با عنایت امام و تأیید مردم اصلاح شد. قانون اساسی به صورت عرفی هم قابل عوض کردن است، راه مشخصی دارد که در خود قانون اساسی آمده است.»
روحانی مصادیق رفراندوم را مشخص کند
ایران آورده است: ارائه پیشنهاد برگزاری همه پرسی برای مسائل مهم از سوی رئیس جمهوری هر چند با واکنشهای متفاوت موافقان و مخالفان روبه رو شده است، اما گمانه زنی در خصوص آنکه مصداق این همه پرسی چه مورد یا مواردی میتواند باشد همچنان ادامه دارد. به گزارش «ایران» نمایندگان مجلس در گفتوگوهای رسمی و غیررسمی خود با خبرنگاران تأکید دارند که آقای روحانی باید صریح و شفاف منظور خود را از طرح چنین مسأله ای بیان کند. به گفته این نمایندگان؛ بهتر آن است که رئیس جمهوری مورد مدنظر خود را که میتوان درباره آن رفراندوم برگزار کرد مطرح نمایند.
اعتماد: سراجالدین میردامادی به مرخصی آمد
روزنامه اعتماد نوشت: وکیل سراجالدین میردامادی گفت که موکلش با تودیع وثیقه ٣٠٠ میلیون تومانی به مرخصی آمد. به گزارش ایلنا، گیتی پورفاضل با اعلام این مطلب اظهار کرد: سراجالدین میردامادی که به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور در زندان در حال سپری کردن محکومیت خود بود، امروز برای پیگیری امور درمانی تا روز شنبه به مرخصی آمد.
وکیل میردامادی ادامه داد: موکلم در دوران هشت سال دفاع مقدس به دلیل اصابت ترکش به ناحیه گردن، جانباز ٣٠درصد محسوب میشود از این رو برای وی در بهداری زندان اوین نیز پروندهیی تشکیل شده و موکلم باید تحت عمل جراحی قرار گیرد. پورفاضل ابراز کرد: میردامادی امروز با تودیع وثیقه ٣٠٠ میلیون تومانی تا روز شنبه هفته آینده به مرخصی آمد.
شکایت مهدی هاشمی از یک نماینده عضو پایداری به مجلس رفت
اعتماد آورده است: شکایت مهدی هاشمی از حمید رسایی ،نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی از سوی دادسرای ویژه روحانیت به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس ارجاع شد. به گزارش تسنیم، سید محمود علیزاده طباطبایی وکیل مدافع مهدی هاشمی گفت: برای پیگیری شکایتهای موکلم از آقای رسایی به دادگاه ویژه روحانیت مراجعه کردم که اعلام کردند موضوع به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس ارجاع شده است. وکیل مهدی هاشمی گفت: اگر هیات نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس، تشخیص دهند که اظهارات آقای رسایی خارج از وظایف نمایندگی وی بوده است، موضوع در دستور رسیدگی دادسرا و دادگاه روحانیت قرار خواهد گرفت. علیزاده طباطبایی گفت: تاکنون دو تا سه شکایت از آقای رسایی به دلیل اظهاراتش علیه موکلم در دادسرای ویژه روحانیت مطرح کردهایم اما هیچ یک رسیدگی نشده است. وکیل مدافع مهدی هاشمی گفت: تمامی این شکایتها از سوی مهدی یا خانواده آیتالله هاشمی بوده و شخص ایشان تاکید کرده به هیچوجه از هیچ فردی شکایت نمیکند. دهم آبان ماه امسال نیز حجتالاسلام رسایی قبل از آغاز جلسه محاکمه مهدی هاشمی در دادگاه حضور یافت و نامه امضا شده توسط ١١٠ نماینده مجلس مبنی بر برگزاری علنی دادگاه را به قاضی مقیسه تحویل داد.
آرمان: شکایت طاهره قیومی از مهر
روزنامه آرمان نوشت: شنیده شد که رئیس مرکز ارتباطات، اطلاعات و تبلیغات دفتر رئیسجمهوری از خبرگزاری مهر به دلیل انتشار خبری مبنی بر نسبت وی با رئیسجمهور شکایت کرد! طاهره قیومی به دلیل انتشار گزارشی با عنوان «همه پسرعمههای روحانی در دولت!» شکایت کرد. ظاهرا دلیل شکایت وی معرفی رئیسجمهور به عنوان دایی مادر قیومی و انتشار عکس وی! بوده است.
تجمع کارگران وزارت نیرو مقابل مجلس
آرمان آورده است: شنیده شد که برخی از اپراتورهای پست فشارقوی برق استانهای مختلف کشور صبح دیروز برای رسیدگی به خواستههای خود مقابل مجلس تجمع کردند. صبح دیروز جمعی از کارگران و اپراتورهای پست فشارقوی استانهای مختلف کشور مقابل مجلس تجمع کردند. این تجمعکنندگان با توجه به حاکمیتی بودن کار در پستهای فشارقوی خواستار اجرایی شدن فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با اصل 44 قانون اساسی شدند. آنها همچنین خواستار پیمانی یا رسمی شدن کلیه نیروهای بهرهبردار شدند.
ماموریت 6 عضو کابینه درباره گلزار شهدا
آرمان نوشت: شنیده شد که 6 عضو کابینه درباره گلزارهای شهدا دارای ماموریت شدند. خراسان نوشت؛ بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول ارشد دولتی به 6 عضو کابینه، مقرر شده است که وزارتخانههای نفت و نیرو هزینه خدمات مربوط به آبرسانی، برقرسانی و گازرسانی ازجمله انشعاب در کلیه گلزارها و یادمان شهدا را تامین کرده و هزینههای آب، برق و گاز مصرفی گلزارها و یادمان شهدا در مکانهایی که تحت پوشش شهرداریها و سازمانهای اوقاف و امورخیریه و میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری نیستند، رایگان محاسبه شود.
عارف پژوهشگر برتر هم شد
آرمان آورده است: شنیده شد که مراسم تقدیر از پژوهشگران و اساتید ممتاز دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد و در این بین از دکتر محمدرضا عارف به عنوان یکی از اساتید ممتاز و پژوهشگر برتر دانشگاه شریف تقدیر شد. ۴ استاد دانشگاه شریف به عنوان استاد ممتاز معرفی شدند. علیپور جوادی از دانشکده شیمی، دکتر محمدرضا عارف از دانشکده مهندسی برق، نظامالدین امیری از دانشکده ریاضی و سیدتقی اخوان نیاکی از دانشکده صنایع ازجمله این اساتید ممتاز بودند که توسط فرهادی وزیر علوم، فتوحی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و رضا روستاآزاد رئیس سابق این دانشگاه تقدیر شدند.
میردامادی به مرخصی آمد
آرمان نوشت: شنیده شد که وکیل سراجالدین میردامادی گفت که موکلش با تودیع وثیقه 300 میلیون تومانی به مرخصی آمد. ایلنا نوشت؛ گیتی پورفاضل اظهار کرد: سراجالدین میردامادی که به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور در زندان درحال سپری کردن محکومیت خود بود، برای پیگیری امور درمانی تا روز شنبه به مرخصی آمد. وکیل میردامادی ادامه داد: موکلم در دوران هشت سال دفاع مقدس بهدلیل اصابت ترکش به ناحیه گردن، جانباز 30درصد محسوب میشود، از اینرو برای وی در بهداری زندان اوین نیز پروندهای تشکیل شده و موکلم باید تحت عمل جراحی قرار گیرد. پورفاضل ابراز کرد: میردامادی با تودیع وثیقه 300 میلیون تومانی تا روز شنبه هفته آینده به مرخصی آمد.
معارفه جانشین آیت ا... مهدوی درحوزه مروی
آرمان آورده است: شنیده شد که معاون آموزش حوزه علمیه مروی از برگزاری مراسم معارفه تولیت حوزه علمیه مروی با حضور رئیس دفتر مقام معظم رهبری خبر داد. حجتالاسلام سعید رضایی با اشاره به اینکه حوزه مروی دارای قدمت ۲۲۴ ساله است، گفت: مرحوم آیتا... مهدوی کنی از سال ۶۳ شمسی تولیت حوزه علمیه مروی را بر عهده گرفت و با انجام کارهایی از قبیل تجمع علمای تهران، تدریس کارشناسانه علوم حوزوی، ایجاد شبکه تحصیلی برای طلبهها و با بازسازی ساختمانهای فرسوده سبب شد که این حوزه علمیه مستقل شناخته شود. وی افزود: آیتا... محسنی گرکانی تولیت جدید این حوزه را بر عهده گرفتهاند.
بهزاد نبوی تکذیب کرد
آرمان نوشت: شنیده شد که بهزاد نبوی از چهرههای شاخص جریان اصلاحطلب، مطالب منتشر شده از قول وی در یک سایت اصولگرا را بهشدت تکذیب کرد. امید نوشت؛ بهزاد نبوی گفت: هیچگاه در جلسه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات شرکت نکردم و مطالبی که از قول من نسبت به دکتر عارف مطرح شده، کذب محض است. او با تجلیل از رفتار و منش سیاسی و اخلاقی عارف تاکید کرد: حتی در ذهن من هم مطالبی که در ارتباط با دکتر عارف در این خبر مطرح شده است، نمیگذرد چه برسد که آن را بر زبان بیاورم. نبوی در پایان تاکید کرد: دیدگاه من در ارتباط با مسائل کشور روشن و شفاف است و اینگونه خبررسانی کذب محض است.
احمدینژاد در مراسم منصور ارضی
آرمان نوشت: شنیده شد که احمدینژاد در نخستین مراسم زیارت عاشورای ماه ربیعالاول که دیروز در حسینیه صنف لباسفروشان در چهارراه مخبرالدوله تهران برگزار شد، حضور یافت. متیننیوز به نقل از یک منبع آگاه نوشت؛ احمدینژاد در نخستین مراسم زیارت عاشورای ماه ربیعالاول که بامداد دیروز در حسینیه صنف لباسفروشان در چهارراه مخبرالدوله تهران برگزار شد، حضور یافت. در این مراسم که مجتبی ثمرههاشمی، مهدی خورشیدی، علیرضا احمدینژاد و مرتضی تمدن، احمدینژاد را همراهی میکردند، پس از سخنرانی حجتالاسلام ملکی، مراسم مناجات و قرائت زیارت عاشورا و مدح رسولاکرم (ص) و امام صادق (ع) توسط حاج منصور ارضی برگزار شد.
گلایه رادان از تفاوتش با جومونگ!
آرمان نوشت: شنیده شد که یک بازیگر سینما پیشنهاد داد: بگذارید مردم در این خصوص تصمیم بگیرند و خودشان اعلام کنند که اگر فلان هنرمند یا ورزشکار فلان کالا را تبلیغ کرد ما دیگر دوستش نداریم و به فرض مثال درصد محبوبیتش کم میشود. اجازه ندهیم شما ارشادگونه در این بین باشید و قبل از اینکه اتفاقی در این زمینه بیفتد به دنبال راهحل باشید. درحال حاضر هیچ اتفاقی برای ما نیفتاده است. بهرام رادان ادامه داد: من به عنوان بازیگر همان سالهایی که یکی از شرکتهای خارجی تولیدکننده محصولات الکترونیکی را تبلیغ میکردم، تبلیغات من ممنوع شد. یک سال و نیم پس از آن، شخصیت جومونگ به ایران آمد و یکی از دوستان ما که کنار آنها بود، تعریف میکرد و میگفت 10- 12 نفر از کرهجنوبی را دعوت کردند و جدای از خرجی که برایشان کردند و پولی که به شخصیت جومونگ دادند، این مصداق بارز ارز خارج کردن بود؛ چراکه آن شرکت حداقل 300 تا 400 هزار دلار خرج کرده بود که جومونگ با آشپز و بادیگاردش به ایران بیاید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه