هر چند این استدلال منطقی به نظر میرسد، اما برخی والدین برای رسیدن به این هدف راهکارهایی را در نظر میگیرند که احتمال دردسرساز شدنشان خیلی زیاد است، برای نمونه پدر و مادرهایی وجود دارند که برای دور زدن این ممنوعیت به کارهای اشتباهی مانند سپردن تلفن همراه خود یا فرزندانشان به کسبه اطراف مدرسه دست میزنند.
این درحالی است که باید تاکید کرد این اقدام زمینه بروز مشکلاتی را برای کودکان و نوجوانان فراهم میکند، زیرا معمولا والدین شناخت کاملی از کسبه نداشته و به واسطه خرید از آنها فقط به شناخت خیلی کمی در حد دانستن نام آنها دست پیدا کردهاند.
نکته اینجاست که با پیشرفت فناوری این روزها بیشتر افراد در گوشیهای تلفن همراه خود بانکی از عکس، فیلم و اطلاعات خصوصی دارند که اگر در اختیار افراد فرصتطلب قرار گیرد نهایت سوءاستفاده را از آنها میکنند.
باید هشدار داد چنانچه شخصی بخواهد از اطلاعاتی که در تلفن همراه کودکان وجود دارد سوءاستفاده کند راحتترین کار برایش این است که کودک را تحت فشار بگذارد.
سرپرست اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای نیروی انتظامی در این باره به سایت پلیس گفته است با سپردن تلفن همراه به کسبه اطراف مدرسه، فرزندان خود را در معرض تهدیدات مختلف قرار میدهیم که هر کدام از این تهدیدات میتواند حتی آینده آنها را با مخاطره همراه کند، زیرا اگر فرد مورد نظر ما آدم مطمئنی نباشد اول از همه به سراغ کودک که در دسترس است، میرود.
افزون بر این باید یادآور شد افراد هنگام خرید تلفن همراه نهایت دقت خود را درباره کیفیت و امکانات این وسیله به کار میگیرند، اما معمولا آنها برای حفظ اطلاعات شخصی خود حداقلها را نیز رعایت نمیکنند.
این در حالی است که دستکم اولیای مدارس میتوانند با برخی والدین که شرایط خاص دارند همکاری کرده و گوشیهای تلفن همراه آنها یا دانشآموزان را نزد خود نگه دارند.
علاوه بر این پدرها و مادرها نیز باید گوشیهایی را در اختیار کودکان قرار دهند که امکان ذخیره و نمایش فیلم و عکس را نداشته باشد.
آوید طالبیان - جامجم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت