این سریال داستان زندگی زنی روستایی به نام دنیا را از لحظه تولد تا مرگ روایت می‌کند

«گذر از رنج‌ها» به پایان نزدیک می‌‌شود

آخرین صحنه‌های بخش ایران سریال تلویزیونی «گذر از رنج‌ها» در سیاهکل و در خانه خان ضبط شد و این روزها محمدرضا علیقلی مشغول ساخت موسیقی متن این سریال است.
کد خبر: ۷۵۰۹۵۳
«گذر از رنج‌ها» به پایان نزدیک می‌‌شود

تصویربرداری سریال تلویزیونی گذر از رنج‌ها به نویسندگی و کارگردانی فریدون حسن‌پور در خانه خان به پایان رسید. در این لوکیشن در کنار انوش نصر، پژمان بازغی نقش مهندس، پیام دهکردی نقش پسر خان، ماه‌چهره خلیلی نقش کتایون عروس خان و نگین معتضدی نقش مرجان، همسر مهندس را بازی کردند.

قسمت‌های پایانی این سریال در قبرس می‌گذرد و هنوز گروه برای ضبط این بخش‌ها به قبرس نرفتند و در آینده نزدیک برای ادامه کار راهی این کشور می‌شوند. حدود 5 درصد قصه در قبرس می‌گذرد. این روزها مراحل فنی و آماده‌سازی گذر از رنج‌ها انجام می‌شود تا این سریال برای پخش آماده شود. مهدی حسینی‌وند تدوین را انجام می‌دهد. حسن روشن صداگذاری را به‌عهده دارد و محمدرضا علیقلی هم موسیقی سریال گذر از رنج‌ها را می‌سازد.

در این سریال تلویزیونی بازیگرانی مانند بیژن امکانیان، بابک حمیدیان، پیام دهکردی، جعفر دهقان، مهران رجبی، داوود فتحعلی‌بیگی و ترلان پروانه نقش‌های اصلی را بازی می‌کنند و بازیگرانی مانند آزیتا ترکاشوند، حسین عابدینی، شیوا طاهری، پردیس احمدیه، مهدی بوستان‌پرور، امیر ذوالفقاری، فریبا خادمی، مهشید مرندی، غزاله رشیدی، نجات علی‌مرادی و هستی مهدوی‌فر نقش‌های دیگر را به‌عهده دارند. سریال گذر از رنج‌ها، داستان زندگی زنی به نام دنیا را از لحظه تولد تا مرگ روایت می‌کند. این سریال درام تاریخی است و در آن زندگی دنیا از سال 1335 تا 1369 به‌تصویر کشیده می‌شود. در گذر از رنج‌ها به تحولات ایران هم توجه می‌شود. فیلمنامه این سریال را فریدون حسن‌پور نوشته و نگارش آن حدود سه سال طول کشیده است.

در این سریال شیوا طاهری ایفاگر نقش دنیاست که برای نخستین‌بار تجربه بازیگری‌ را در سریال تلویزیونی گذر از رنج‌ها کسب می‌کند. بنا به گفته علی لدنی، تهیه‌کننده این سریال، قهرمان قصه سریال گذر از رنج‌ها یک زن است که باسختی‌های زندگی و روزگار مبارزه می‌کند. در این سریال به ماجراهای خوانین و رعایا توجه می‌شود و این‌که چنین اتفاقاتی باعث شد تا آگاهی مردم نسبت به مسائل روز بیشتر شود.

از آنجا که قصه در تاریخ معاصر می‌گذرد و مردم هم آن دوران را به یاد دارند، به همین دلیل گروه سازنده تلاش کردند فضای سریال به واقعیت نزدیک باشد. به همین دلیل دکور‌های مربوط به آن در روستای دیلمان ساخته شد تا فضا و لوکیشن به واقعیت نزدیک باشد.

لدنی درباره این‌که چطور شد روستایی در دیلمان را انتخاب کردید، توضیح داد: در این سریال می‌خواهیم روایتگر رنج‌هایی باشیم که در گذشته به روستاییان وارد می‌شد و این‌که خان‌ها رفتار مناسبی با رعایا نداشتند. قصه در شمال ایران می‌گذرد. ما برای این سریال به دنبال یک منطقه خاص و بکر بودیم. آب و هوا و شرایط اقلیم این منطقه خوب بود، بنابراین دکورها را در این منطقه ساختیم.

وی یکی از ویژگی‌های سریال تلویزیونی را تنوع لوکیشن ذکر کرد و گفت: طبیعی است تنوع لوکیشن کار را برای گروه سخت‌تر می‌کند، اما ترجیح دادیم این سختی را به جان بخریم تا سریال جذابیت لازم را برای مخاطب داشته باشد.

در این سریال در کنار بازیگران اصلی از بازیگران بومی هم استفاده شده است. گروه سازنده این سریال تلاش کردند از ترکیب چهره‌های معروف و بومی استفاده کنند تا سریال مورد توجه مردم قرار بگیرد ضمن این‌که ایرادی در گویش‌ها به‌وجود نیاید. برخی از عوامل سازنده این مجموعه عبارتند از: مدیر تصویربرداری ایرج عاشوری، طراح صحنه و لباس حسن روح‌پروری، مدیر صدابرداری حسین بشاش، طراحان گریم حسین صالحیان، اعظم رحمانی، مدیر برنامه‌ریزی و دستیار اول کارگردان مهدی بوستان‌پرور، جلوه‌های ویژه میدانی حمید رسولیان، طراح بدلکاری علیرضا فتحی، جلوه‌های ویژه بصری حسن پیله‌ور، مدیران تدارکات کامبیز اینانلو، سجاد نوری و مدیرتولید حسین باقریان. (جام‌جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها