علی سامره بازیکن اسبق تیم استقلال پس از تماشای این فیلم سینمایی مخاطبان سینمای ایران را به دیدن این فیلم دعوت کرد و گفت: فیلم سینمایی «شیار 143» به خوبی چشم انتظاری مادران شهید را به تصویر میکشد و از مهمترین ویژگیهایش این است که با مخاطب بی پرده سخن میگوید.
وی در ادامه افزود: هنگام تماشای این فیلم سینمایی مدام بغض خود را فرو می خوردم و یاد روزگاری افتادم که مادرم چشم انتظار برادرانم بود و من در عالم کودکی شاهد بغض های پیدا و پنهان مادرم بودم.
این بازیکن پیشین تیم استقلال که اکنون به عنوان مربی تیم پایه و آکادمیک در این باشگاه فعالیت می کند با تاکید بر اینکه چه خوب است همه مردم به تماشای این فیلم سینمایی بنشینند، بیان کرد: شاید نسل جوان با فضاهایی از این دست که در تاریخ معاصر ایران رخ داده بیگانه باشند که البته تقصیری هم ندارند چون در این زمینه فرهنگسازی مناسبی صورت نگرفته است ولی به نظر من فیلم سینمایی «شیار 143» به خوبی حس غرور ملی و غیرت مادران دلیر و چشم انتظاری آنها و مبارزان در هشت سال دفاع مقدس را به تصویر کشیده است.
علی سامره که زاده رفسنجان است با اشاره به این که لوکیشن های این فیلم سینمایی برای او آشنا بوده است، گفت: یکی از دلایل دیگری که با این فیلم سینمایی همذاتپنداری کردم این بود که لوکیشنهای فیلم در رفسنجان و مس سرچشمه بود و همین فضا به خاطره ذهنی من از آن دوران نزدیک بود.
این فوتبالیست در پایان متذکر شد: نکته دیگر اینکه ابوذر پورمحمدی تهیه کننده این فیلم سینمایی از خانواده شهدا در رفسنجان است و یکی از دلایلی که «شیار 143» خوب از آب درآمد این بود که تهیه کننده ای درد کشیده و با انگیزه کنار کار قرار گرفته بود که همراه با سایر عوامل توانست فیلم ماندگاری را تهیه و تولید کند. (میزان)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد