نمایندگان در ادامه جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس مواد الحاقی 4 و 5 طرح الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت را تصویب کردند.
بر اساس ماده الحاقی 4 این طرح که به تصویب مجلس رسید: ماده(70) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و تبصره آن به شرح زیر اصلاح می شود:
وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همه دانشگاه های دولتی و غیردولتی و دستگاه های اجرایی مشمول ماده 2 این قانون موظف شدند 25 درصد سهمیه های ورود به دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، بورس های تحصیلی داخل و خارج از کشور، فرصت های مطالعاتی و دوره های دکترای تخصصی را به همسر و فرزندان شاهد، جانبازان، آزادگان و همسر و فرزندان آزادگان و همسر و فرزندان جانبازان بالای 25 درصد اختصاص دهند.
سهمیه ورود به دانشگاه ها برای همسر و فرزندان شاهد، جانبازان، آزادگان و همسر و فرزندان آزادگان، پیش از این 20 درصد بود که به 25 درصد افزایش یافت، یعنی با افزایش 5 درصدی مواجه شد.
با تصویب نمایندگان مجلس، حد نصاب آخرین فرد پذیرفته شده برای وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم ، تحقیقات و فناوری، 70 درصد تعیین می شود.
همچنین نمایندگان مجلس، ماده الحاقی 5 این طرح را تصویب کردند که بر اساس آن هرگونه تولید و واردات و عرضه کالاها و خدمات آسیب رسان به سلامت و داروهای با احتمال سوءمصرف، مشمول عوارض خاص تحت عنوان عوارض سلامت است.
طبق این مصوبه، فهرست خدمات، اقدامات و کالاهای آسیب رسان به سلامت و داروهای با احتمال سوء مصرف توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و درصد عوارض (حداکثر 10 درصد ارزش کالا) برای این کالاها در ابتدای هر سال توسط کارگروهی با مسوولیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با عضویت وزارتخانه های امور اقتصادی و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، معدن و تجارت و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری تعیین و ابلاغ می شود.
براین اساس 100 درصد مبالغ وصولی پس از واریز به خزانه و مبادله موافقتنامه به صورت درآمد - هزینه به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پرداخت می شود.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت