رژیم سلطنتی انگلیس با این بیانیه و با اصلاح برنامه ریزی برای حمایت از اتباع خود تلاش دارد تا چهرهای حقوق بشری به خود گرفته و چنان وانمود سازد که برای جان انسانها ارزش قائل است چنانکه کامرون نخست وزیر این رژیم نیز در سخنان خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای خوشایند صهیونیستها و کسب حمایتهای آنها برای انتخابات آتی انگلیس ادعای نقض حقوق بشر در ایران و لزوم تغییر رفتار جمهوری اسلامی در این زمینه را مطرح و پس از آن نیز دستگاه دیپلماسی وی از ادعاهای ضد ایرانی گزارشخوان ویژه سازمان ملل علیه ایران استقبال کرد.
این ادعاها و رفتارها در حالی صورت میگیرد که در باب نگاه دولتمردان انگلیس به مقوله امنیت شهروندان و حمایت از آنها نکاتی چند قابل توجه است. پیش از هر چیز باید به این امر اشاره کرد که هنوز کسی فراموش نکرده است که انگلیس در طول چند قرن استعمارگری چه کشتارهایی صورت داده که نمونه آن کشتار سه میلیون هندی در طول جنگ دوم جهانی به دست چرچیل به بهانه نبود غذا است.
در همین دوره اخیر نیز در افغانستان و عراق و لیبی، انگلیس از اورانیوم علیه مردم این کشورها استفاده کرد که گزارشهای پزشکی، همه آنها را تایید می کند که نمونه آن را در افزایش سرطان در میان مردم بصره عراق میتوان دید. حمایتهای آشکار انگلیس از تروریستها در سوریه و مشارکت در کشتار مردم این سرزمین نیز نمودی دیگر از حقوق بشر ادعایی انگلیس است. اما در درون خود این کشور نیز نکات قابل توجهی از نا امنی دیده میشود.
دفتر آمار ملی بریتانیا در گزارشی ضمن اشاره به رشد فزاینده تجاوز در این کشور طی سال گذشته افزود: میزان جرائم خشونت آمیز نیز که توسط پلیس ثبت شده با رشد 11 درصدی مواجه شده است.
بر اساس این گزارش بیش از 22100 مورد تجاوز طی سال گذشته توسط پلیس بریتانیا ثبت شده که این رقم نشانگر رشد 29 درصدی بوده و بالاترین رقم در بین 68 هزار مورد جرم جنسی به شمار می رود.
این آمارها نشان می دهد که تعداد تجاوز جنسی انجام شده با تهدید چاقو و اشیاء نوک تیز در این مدت با 48 درصد رشد به بیش از 294 مورد رسیده است. افزایش چشمگیر انواع جرائم جنسی گزارش شده به پلیس بریتانیا بیشتر به خاطر آن بوده است که قربانیان اعتماد بیشتری نسبت به این مساله پیدا کردهاند که پلیس با جدیت بیشتری شکایت های آنها را دنبال خواهد کرد.افزایش غیر منتظره کل جرائم خشونت آمیز در بریتانیا نشان میدهد که بیش از 666700 مورد خشونت علیه افراد در انگلیس و ولز در 12 ماه گذشته منتهی به ژوئن به وقوع پیوسته است. این رقم نشانگر آن است که تعداد جرائم خشونت آمیز گزارش شده در این مدت 69 هزار مورد بیشتر از 12 ماه قبل از آن بوده است.
از این که بگذریم طبق آخرین آمار مرکز بینالمللی مطالعات افراطیگری دانشگاه «کینگز کالج» لندن، در هر سه هفته به طور متوسط یک انگلیسی تروریست عضو داعش به هلاکت میرسد.روزنامه انگلیسی ایندیپندنت نیز آورده، مسئولان انگلیس اعلام کردند که حدود هزار و 500 تبعه این کشور در چارچوب گروه های افراطی در سوریه و عراق حضور دارند.اما نمودی دیگر از امنیت در انگلیس آنکه بر اساس گزارشهای منتشر شده یک دختر مسلمان دانشجوی مقطع دکترا دانشگاه اِسِکس به خاطر داشتن حجاب اسلامی، ۱۶ بار مورد اصابت ضربات چاقو قرار گرفت و در دم جان سپرد.پایگاه خبری هافینگتونپست گزارش داد که یک دختر عربستانی دانشجوی مقطع دکترا در انگلیس در حالی که در محوطه دانشگاه اِسِکس مشغول قدم زدن بود، به علت داشتن پوشش حجاب اسلامی از پشت هدف ضربات چاقو قرار گرفت و جان باخت.
"ناهید المانعه" ۳۱ ساله در پیادهراه این پردیس دانشگاهی ۱۶ مرتبطه از پشت هدف ضربات چاقو قرار گرفت، افسران مسئول پرونده بر این باورند که وی به علت برتن کردن پوشش حجاب، شامل یک مانتوی بلند و روسری هدف ضربات چاقو قرار گرفته است.بر اساس اعلام پلیس شهر اِسِکس (در شمال شرقی لندن)، المانعه در صحنه حادثه و پس از اصابت ضربات چاقو به گردن، سر و بازوان وی، در دم جان سپرد.
آنچه ذکر شد مجموعهای کوچک از وضعیت بحرانی در جامعه انگلیس و البته رفتارهای انگلیس در عرصه جهانی است. حال این سوال مطرح است انگلیس با چنین پروندهای حق دارد درباره امنیت در دیگر کشورها سخنرانی کرده و بیانیه صادر کند؟
قاسم غفوری- جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد