به گزارش روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، غلامرضا داداشزاده افزود: سیمکارت ثبتنشده در بازار به هیچوجه وجود ندارد و قبل از اینکه سازمان تنظیم مقررات محدودیت فروش سیمکارتها را به اجرا بگذارد، برخی نسبت به خرید حجمی آنها اقدام کردهاند.
وی اضافه کرد: برخی افراد سیمکارتهایی را بهطور حجمی و با اطلاعات شخصی ناقص خریداری کردهاند که امکان سوءاستفاده از آن وجود دارد، بنابراین موضوع محدودیت فروش سیمکارتها به افراد حقیقی و حقوقی در دستور کار قرار گرفت.
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری اظهار کرد: لازم است اپراتورها واگذاری سیمکارت را بر اساس اخذ نشانی کامل اشخاص حقیقی و حقوقی به تعداد مشخص حداکثر ده سیمکارت برای اشخاص حقیقی انجام داده و نشانی کامل در پایگاه دادههای اپراتورها ثبت شود.
داداشزاده گفت: مناطق تقسیمبندی شده از سوی سازمان تنظیم مقررات، بر اساس گزارشهایی که در این زمینه به آنها داده میشود؛ سیمکارتهایی را که به صورت انبوه فروخته شده، کنترل و جمعآوری میکنند.
به گفته وی، قرار است در آینده نزدیک از طریق اخذ اطلاعات در سامانههای رسمی کشور، اپراتورها احراز هویت و نشانی تائید شده را داشته باشند و با اتصال سامانه ثبتنام اپراتورها به سامانههای رسمی کشور، شناسایی افراد دارای سیمکارت براحتی صورت گیرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد