تیم مذاکره کننده هستهای ایران به ریاست محمدجواد ظریف بامداد سهشنبه 25 شهریور ماه به منظور شرکت در این مذاکرات و انجام رایزنیهای دوجانبه با اعضای 1+5 و همچنین شرکت درشصت و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل راهی نیویورک شد.
ظریف ظهر چهارشنبه 26 شهریور ماه در محل اقامتگاه جمهوری اسلامی ایران در نیویورک پذیرای کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بود که این گفتوگوها 3 ساعت و نیم به طول انجامید و مقرر شد هفتمین دور مذاکرات ایران و 1+5 روز جمعه در مقر سازمان ملل در نیویورک برگزار شود.
چهارشنبه شب نیز سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان ظریف با ویلیام برنز قائم مقام و وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا به مدت 2 ساعت و نیم در هتل میلینیوم شهر نیویورک بر سر یک میز به منظور حل اختلافات موجود بر سر حصول توافق جامع به گفتوگو نشستند.
معاونان ظریف همچنین صبح پنجشنبه 27 شهریور ماه به وقت محلی با سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه و اعضای تیم مذاکره کننده روسیه در گروه 1+5 به مدت 2 ساعت به رایزنی پرداختند.
تیم کارشناسی ایران همچنین پنجشنبه شب با تیمهای کارشناسی آمریکا و روسیه به صورت جداگانه به گفتوگو پرداختند.
ظرفیت غنی سازی ایران، راکتور آب سنگین اراک، فردو، لغو تحریمها و بازه زمانی اجرای توافقنامه جامع هستهای از جمله موارد مورد اختلاف ایران و گروه 1+5 در دستیابی به توافق جامع هستهای است.
پس از حصول توافق ژنو درباره برنامه هستهای ایران در سوم آذر ماه سال گذشته (1392) و اجرای این توافقنامه در 30 دی ماه، مذاکرات ایران و 1+5 برای دستیابی به توافق جامع هستهای آغاز شد که در همین راستا شهر وین شش بار میزبان این گفتوگوها بود.در پنجمین دور مذاکرات در وین کار نگارش متن پیش نویس توافقنامه جامع هسته ای آغاز و در ششمین دور اعلام شد که 60 تا 65 درصد متن به نگارش در آمده ولی هنوز اختلافات و پرانتزها باقی است.(فارس)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد