
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
به گزارش جام جم ورزشی، ماریو بالوتلی از یک زوج مهاجر غنایی، توماس و رز باروآه، در پالرمو ایتالیا متولد شد. اما ماریو زمانی که کودکی شیرخواره بیش نبود دچار یک بیماری روده ای شد و تحت تاثیر شرایط جسمی ماریو و زندگی سخت خانواده اش، والدین او تصمیم گرفتند از سرویسهای اجتماعی برای حمایت شدن درخواست کمک کنند.
در سال ۱۹۹۳ خانواده باروآه با این پیشنهاد که یک خانواده ایتالیایی عهده دار مسئولیت ماریو شود موافقت کردند. در ابتدا ماریو روزهای هفته را در کنار خانواده جدیدش که نام خانوادگی بالوتلی داشتند سپری میکرد و آخر هفتهها نزد خانواده خود باز میگشت. اما پس از مدتی قرار شد ماریو برای همیشه و به طور دائم با سیلویا و فرانچسکو بالوتلی که خانه بزرگ و مجللی در همان شهر داشتند زندگی کند.
ماریو در خانه بالوتلیها رشد کرد تا پس از سالها و به شهرت رسیدنش خانواده غنایی اش درخواست بازگشت او را کردند. پیشنهادی که ماریو آن را نپذیرفت چون معتقد بود خانواده غنایی او را فقط به خاطر موقعیتی که به دست آورده میخواهند در غیر این صورت در طول سالهای گذشته رفتار متفاوتی داشتند.
به هر حال بی مهری های بالوتلی که اکنون 24 سال دارد به خانواده اصلی اش ادامه دارد. او که تا همین دو سال پیش حاضر به دیدن آنها نبود، اکنون نیز تمایلی برای دیدن آنها ندارد اما حداقل از لحاظ مالی آنها را مورد حمایت خود قرار می دهد. او از پدر و مادر اصلی اش سه خواهر و برادر تنی به نام های ابیگل، اناچ و انجل دارد که آنها نیز مورد حمایت مالی بالوتلی قرار دارند. هر چند بالوتلی حاضر به معاشرت با آنها هم نیست.
این پدر واقعی ماریو است، توماس باروآه:
این دو هم پدر خوانده و مادر خوانده ایتالیایی ماریو هستند:
ماریو را در این عکس کنار برادر کوچک ترش می بینید، برادری که ماریو تمایلی با معاشرت با وی ندارد:
بالوتلی در این عکس تنها 9 سال داشته، یعنی وقتی که به تازگی فوتبال را در ایتالیا شروع کرد:
ماریو بالوتلی به تازگی از میلان به تیم لیورپول انگلیس ملحق شده است.
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
تپش از ارتکاب جرائم خشن ازسوی اتباع غیرمجاز گزارش میدهد
عضو هیات رئیسه مجلس در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگوی «جامجم» با احسان جانمی، کارگردان حاضر در فجر چهل و یکم بررسی شد
روایت مسعود طیبی از اجرای نمایش «افلیا» در چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر
گفتوگوی «جامجم» با دبیر کل جشنواره هنرهای تجسمی فجر