بیمه مرکزی اعلام کرد:

ضوابط جدید بیمه رانندگان

دارندگان بیمه شخص ثالث برای الحاقیه ماه‌های حرام اقدام کنند

بیمه مرکزی اعلام کرد: دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی برای افزایش سقفِ پوشش بیمه نامه شخص ثالث و تهیه الحاقیه با توجه به ماه ذی القعده که از ماه های حرام محسوب می شود، اقدام کنند.
کد خبر: ۷۱۲۸۲۱
دارندگان بیمه شخص ثالث برای الحاقیه ماه‌های حرام اقدام کنند

با توجه به میزان ریالی دیه در ماه های حرام که حداقل 200 میلیون تومان است، دارندگان وسایل نقلیه موتوری لازم است نسبت به افزایش سقف پوشش بیمه نامه شخص ثالث و تهیه الحاقیه اقدام نمایند.

بنابر تصمیم و اعلام قوه قضائیه، در سالجاری میزان ریالی دیه در ماههای عادی152 میلیون تومان و در ماه های حرام 200 میلیون تومان تعیین شده است. رجب، ذی القعده، ذی الحجه و محرم ماه‌های حرام محسوب می‌شوند.

گفتنی است در بیمه شخص ثالث، شرکت های بیمه متناسب با سقف تعهد خسارت پرداخت می‌کنند و اگر بیمه گذاری پوشش کافی نداشته و الحاقیه تهیه نکند باید فاصله 152 تا200 میلیون تومان را خودش بپردازد.

بیمه گذارانی که در سال گذشته (92) بیمه شخص ثالث تهیه کرده اند سقف تعهد بیمه برای آنها 152 میلیون تومان است و اگر امسال الحاقیه تهیه نکنند باید در صورت وقوع حادثه 48 میلیون تومان را خودشان بپردازند.

براساس قانون اصلاح قانون بیمه شخص ثالث دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی مسئول جبران خسارت های بدنی و مالی در مقابل شخص ثالث هستند و موظفند مسئولیت خود را حداقل به میزان دیه مرد مسلمان در ماه حرام بیمه کنند.

در صورتی که الحاقیه افزایش تعهدات بیمه شخص ثالث تهیه نشود، شرکت بیمه خسارت زیان دیدگان را حداکثر تا میزان مندرج در بیمه نامه پرداخت می کند و باقیمانده خسارت را باید مقصر حادثه (بیمه گذار) پرداخت کند.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
عبدالله
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۲
۰
۰
بارها به بیمه مركزی توصیه شده است كه برای رعایت حال و منافع بیمه گزاران (صاحبان خودروها ) فقط نسبت به تعیین و وصول حق بیمه چهار ماه حرام ( ماههای رجب، ذی القعده ، ذی الحجه و محرم ) و یا كسری از آن اقدام نمایند كه در اینصورت همه نیز راغب به دریافت الحاقیه بیمه خواهند بود، ولی متاسفانه با دستورالعمل بیمه مركزی، بیمه گرها ( شركتهای بیمه ) برای چهار ماه حرام مبادرت به صدور الحاقیه بیمه برای كل مدت باقی مانده بیمه نامه می نمایند كه گاهی حتی 11 تا 12 ماه را هم شامل می شود ( یعنی بیمه گزار مجبور است برای 3 یا 4 ماه ، حق بیمه 11-12 ماه پوشش بیمه ماهای حرام را پرداخت كند ) و لذا مردم هم بخاطر این بی توجهی بیمه مركزی عطای خرید الحاقیه را به لقایش بخشیده و حاضر به تقدیم پول اضافی به شركت های بیمه گر نیستند، تا كی باید شاهد مدیریت ناقص و فشل صنعت بیمه در این كشور باشیم؟؟ !!

نیازمندی ها