دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه قفل مبارزه با فساد اقتصادی طی فرآیند رسیدگی حقوقی و قضایی باز می شود، گفت: از رییس جمهوری می خواهیم که مفسدین را به قوه قضاییه معرفی کند.
کد خبر: ۷۰۳۹۸۷
درخواست دبیر کل حزب موتلفه اسلامی از روحانی

به گزارش روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، «محمد نبی حبیبی» در پایان نشست دبیران این حزب درباره سخنان رییس جمهوری در جلسه اداری استان چهارمحال بختیاری افزود: تجربه نشان داده که معضل فساد با شعارهای خوب و فرافکنی ممکن نیست. مردم باید از دولت یازدهم عمل و راهکارهای عملیاتی ببینند تا همکاری دولت و مردم، این معضل را چاره سازد.

وی ادامه داد: یک آشنای به موازین حقوقی و دینی شایسته است مطالبی بگوید که موجب تشویش اذهان عمومی نشود؛ اینکه گفته شود نفت را دادند، عد ه ای بردند و خوردند بی آنکه گفته شود چه کسی داده و چه کسی برده و چه کسی خورده، به دور از نگاه حقوقی است و برای مردم این سئوال را پدید می آورد که چرا ریس جمهورشان با همه اقتدار نظام، اسامی و مدارک این سوء استفاده گران از بیت المال نفت را به دادگاه ها معرفی نمی کند؟

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: ما یک نظام مستقر با نظم اسلامی و ایرانی هستیم، فرایند رسیدگی به فساد در کشور مشخص است و اتفاقاً رییس جمهوری نقش کلیدی در این مبارزه دارند؛ قفل مبارزه با فساد اقتصادی طی فرایند رسیدگی حقوقی و قضائی باز می شود و امیدواریم که ایشان این پیگیری را در آینده نزدیک عملی سازند و موتلفه نیز از این اقدام حمایت خواهد کرد.

درباره گناهکاری یا بیگناهی مهدی هاشمی حرف نزنید

حبیبی درباره دادگاه مهدی هاشمی نیز گفت: همه می بینند که امروز این اتهامات در حال رسیدگی بوده و بدیهی است تا قبل از اعلام نتیجه دادگاه، کسی حق ندارد در مورد گناهکار بودن یا بیگناهی متهم حرفی بزند؛ باید فرایند رسیدگی به جرایم وی طی شود و باید با احترام به دستگاه قضا و محکمه و قاضی حرف زد.

وی اضافه کرد: اینکه قوه قضاییه صرف نظر از وابستگی آقای مهدی هاشمی به رییس محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام، این محاکمه را شروع کرده، نقطه قوت این قوه تلقی می شود.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی خاطر نشان کرد: از آقای رییس جمهوری انتظار داریم در کسوت یک حقوقدان اسلامی، مستدل و قاطع ناهنجاری ها را مطرح کند و از ورود به مسائل حاشیه ای پرهیز کند تا این مسائل موجب سیاسی و جناحی شدن ناهنجاری های مالی نشود.

رانت 650 میلیون یورویی

وی با اشاره به ادعای برخی مبنی بر وقوع رانت 650 میلیون یورویی در دولت یازدهم گفت: خوب است آقای رییس جمهور صحت و سقم رانت 650 یورویی را از طریق مراجع نظارتی و قضایی پیگیری کند و در اولین آزمون پاکدستی دولت یازدهم به افکار عمومی، مستند به حکم دادگاه سخن بگویند.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی موضوع رانت و رسیدگی به آن را یک مساله مهم دانست و افزود: اگر در دولت قبلی هم از این منظر سوءاستفاده ای شده دولت فعلی در معرفی سوءاستفاده کنندگان احتمالی نباید قصور کند.

حبیبی همچنین با طرح گلایه در مورد اقدام صحیح و پاکی آور شهرداری تهران در مورد ارتقاء جایگاه زنان کارمند، گفت: این شایسته نیست که روزنامه ایران، ارگان دولت در تیتر یک خود با تحریف اقدامات شهرداری تهران از قول رییس جمهوری با آن مخالفت کند.

وی افزود: اصلاً آنچه که در طرح شهرداری تهران اتفاق افتاده تفکیک جنسیتی نبوده است؛ این طرح منطبق بر موازین شرعی و قانونی به منظور ارتقای جایگاه زنان و کرامت آنها بوده است.

دبیر کل حزب موتلفه درباره اقدام شهرداری افزود:انتظار داشتیم دستگاههای دولتی از آن الگوبرداری و استقبال کنند؛ یکی از مطالبات اصلی مراجع عظام تقلید و مردم از دولت، اجرای قانون حجاب و عفاف و مصوبات شورای انقلاب فرهنگی در این خصوص است.

حبیبی افزود: دولت فعلی هم مانند دولت گذشته گزارشی از اقدامات احتمالی را ارائه نکرده و اینکه اگر در جایی هم کار مثبتی در این رابطه صورت گرفته تخطئه شود یک نوع بی انصافی است.

بسته پیشنهادی دولت برای خروج از رکود

وی درباره بسته پیشنهادی دولت برای خروج از رکود، گفت: اقتصاد دانان کشور طی دو هفته اخیر دیدگاههای خوبی را در این مورد مطرح کردند؛ دولت باید نقد این عزیزان را مورد اعتنا قرار دهد تا انشاء الله همه با هم در رفع مشکلات و ارتقای اقتصاد مقاومتی همکاری کنیم.

دبیر کل حزب موتلفه ادامه داد: معضل بزرگ کشور بیکاری است؛ طی یکسال گذشته دولت کاری در جهت ایجاد اشتغال نکرده و خود را گرفتار رکود کرده است و وزیر اقتصاد هم می گوید مهار این رکود ممکن است دو سال طول بکشد.

حبیبی افزود: بارها گفته ایم باید راهی پیدا کرد که هزینه مهار تورم، تشدید رکود نباشد؛ نمی شود جایی را آباد و جاهایی را خراب کنیم.

وی اظهار داشت: جای مبارزه با فساد سیستمی در بسته دولت خالی است؛ جای اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی در این بسته دیده نشده و ازهمه مهمتر قرار است بسته به صورت لایحه به مجلس برود.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی افزود: اکنون دولت باید به فکر بودجه 94 باشد تا سروقت آن را به مجلس بدهد؛ باید به این سوال هم پاسخ داده شود که نسبت بسته با بودجه 94 چیست و فرآیند رسیدگی به بسته و بودجه در مجلس طوری است که ممکن است به صورت همزمان در مجلس رسیدگی شود و این مشکلاتی را پدید می آورد.

صهیونیست ها زیر بار شروط حماس نمی روند

حبیبی در ادامه در مورد آغاز کودک کشی درغزه و نقض آتش بس، گفت: رژیم صهیونیستی زیربار شروط حماس نمی رود و می خواهد غزه را خلع سلاح کند؛ آنها روی محاصره غزه تا مرگ تدریجی فلسطینی ها اصرار دارند. طبیعی است که گروههای مقاومت و از همه مهم تر مردم غزه زیر بار آتش بس تحمیلی نمی روند.

وی افزود: یکی از شروط حماس ختم تروریسم و پایان دادن ترور رهبران مقاومت است؛ رژیم صهیونیستی با وقاحت تمام بر راهبرد ترور اصرار دارد ضمن اینکه می گوید محاصره را برنمی داریم. رفح را هم بازگشایی نمی کنیم!

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی همچنین درباره جنایات گروهک تروریستی داعش اظهار داشت: جنایات داعش علیه کردها، مسیحیان و ایزدی ها صدای شورای امنیت سازمان ملل را هم در آورده است؛ کم کم جامعه جهانی نسبت به این پدیده شوم حساس می شود؛ جهان نمی تواند نسبت به ظلم و تجاوز و تبهکاری این پدیده بی تفاوت شود.

حبیبی برگزاری اجلاس وزیران خارجه جنبش عدم تعهد در تهران را نیز «ضعیف» خواند و گفت: ایران اکنون ریاست اجلاس عدم تعهد را به عهده دارد و ازاین ظرفیت می تواند در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی و نیز تجاوزات داعش استفاده کند که به نظر می رسد دستگاه دیپلماسی ما از این ظرفیت باید بیشتر استفاده کند.

تحریم ها شهروندان ما را هدف قرار داده است

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در پایان با تسلیت درگذشت جمعی از هموطنان در سانحه هوایی اخیر در مهرآباد، گفت: باید منتظر نظر کارشناسان در ارزیابی علت این حادثه ماند اما چنین حوادثی یادآور این واقعیت است که تحریم ها بر خلاف ادعای غرب، شهروندان ما را هدف قرار داده است و به رغم وعده های داده شده در مذاکرات، هنوز اقدام محسوسی در اصلاح این اقدام غیرانسانی مشهود نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها