دکتر افشین مقصودی، افزود: البته هم اکنون نیز شاغلان آموزش و پرورش میتوانند بدون هیچ مشکلی به ادارات تعاون سراسر کشور مراجعه و معرفینامه لازم را برای مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد دریافت کنند و از خدمات درمانی تعهد شده بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه هدف از درج هولوگرام بر روی دفترچههای بیمه سلامت فرهنگیان، حذف فرایند دریافت معرفی نامه از شعب آتیه سازان حافظ و ادارات تعاون آموزش و پرورش است، اظهار کرد: با این اقدام فرآیند خدمت رسانی تسهیل شده و به حداقل زمان ممکن میرسد.
مدیرعامل شرکت بیمه آتیه سازان حافظ افزود: هم اکنون فرآیند چاپ هولوگرامها در حال انجام است و پس از 25 تیرماه اعلام خواهیم کرد که شاغلین آموزش و پرورش چگونه به ادارات تعاون این وزارتخانه در استانها مراجعه و دفترچههای بیمه سلامت خود را نشاندار کنند.
مقصودی درباره ویژگی این هولوگرامها گفت: این هولوگرامها امنیتی بوده و قابل جعل نیستند، شماره سریالی بر روی آنها نصب میشود که اختصاصا به صاحب همان دفترچه تعلق دارد و قابل استعلام و پیگیری است.
به گفته وی در گام اول نصب هولوگرام بر روی دفترچههای شاغلین آموزش و پرورش انجام خواهد شد و سپس دفترچه بیمه بازنشستگان فرهنگی در دستور کار قرار میگیرد.
به گزارش ایسنا، مقصودی پیش از این در نشس خبری از رایزنی برای نشاندار کردن دفترچههای بیمه فرهنگیان خبر داده و گفته بود: با مدیرعامل سازمان بیمه سلامت برای نشاندار شدن دفترچههای بیمه فرهنگیان مذاکراتی انجام شده و موافقت اولیه را دریافت کردهایم.
با توجه به اینکه بیش از 90 درصد فرهنگیان تحت پوشش بیمه سلامت (خدمات درمانی) هستند، درخواست کردهایم که اگر امکانات اجازه دهد دفترچههای بیمه آنها را نشاندار کنیم. در این صورت مشکل الزام ارائه معرفی نامه برای دریافت خدمات بیمه تکمیلی حل خواهد شد و ما نخستین گام برای ادغام بیمه پایه و تکمیلی را بر خواهیم داشت. اگر بیمه تکمیلی با همین دفترچهها قابل ارائه باشد دفترچههای بیمه نیز نمود و ارزش پیدا خواهند کرد. گام بعدی ما نشان دار کردن دفترچههای بیمه بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی خواهد بود. (ایسنا )
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت