1-امنیت و آرامش-این اقدام توانست بار دیگر نام کردستان را زنده کند و به یادمان بیاورد که سالیان درازی گروهکها و وابستگان به استکبار با خیالی خام و شعارهایی دروغین و جنایتهایی بیشمار چه بر سر مردم این خطه آوردند.
به یادمان آورد تا بدانیم چه سردارانی اعم از کرد و غیرکرد با رشادتها و خونهایشان امنیت و آرامش را به مردم هدیه کردند.
سردارانی چون شهید کاوه، محمد بروجردی، احمد و ناصر کاظمی، صیاد، چمران و بزرگمردان پیشمرگ کرد مسلمان که تا همیشه تاریخ نامشان در یادها و خاطرهها خواهد ماند.
2-حضور مردمی- حضور بیش از 20 هزار نفر در کنار دریاچه زریوار مریوان که عمدتا به شکل خانوادگی در مراسم گردهم آمده بودند، نشان از پیوند عمیق مردم با نظام و رسانه ملی داشت؛ مردمی که با مهربانی، صمیمیت، اخلاق، قانونمندی، نظم و انضباطی مثالزدنی برای اولین بار میزبان افتتاح شبکهای ملی در استان خود بودند؛ حضوری که چه بسا پس از سفر مقام معظم رهبری به این خطه، یکی از کمنظیرترین اجتماعات به شمار میآید.
رهبر معظم انقلاب نیز بارها در توصیف مردم کردستان به محبت و صمیمیت آنان اشاره کرده و میفرمایند: من بارها به مناطق کردنشین سفر کردهام، هر جا رفتم با محبت بیدریغ و صمیمانه مردم مواجه شدم.
... استان کردستان یک استان فرهنگی است... به روحیه مهربان و باصفای مردم، به تاریخ استان، به علما، شعرا و اهل هنر این استان نگاه کنید، همه اینها نشان میدهد که این استان یک استان فرهنگی است.
3ـ الگوسازی- مراسمی که به روش مرسوم در دستگاههای مختلف به جای سالنهای مجلل و پرهزینه حضور در کنار یکی از زیباترین مناطق کشور و مردمی فرهیخته و فرهنگی برگزار شد و امید است به الگویی برای همه دستگاههای کشور تبدیل گردد.
4ـ اصولا چنین سفرها و برنامههایی به مناطق مختلف کشور میتواند سهم آنان را در فضای ملی و رسانهای مانند رادیو و تلویزیون افزایش دهد و این همان اتفاقی است که رییس رسانه ملی پس از سفر به مریوان بر آن تاکید کرد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: