
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
این بمب به وزن 1800 کیلوگرم متعلق به ارتش انگلیس بود که در جریان جنگ جهانی دوم در شهر «ویچنتسا» در شمال ایتالیا پرتاب شده بود.
بر اساس این گزارش، ارتش پیش از خنثی کردن این بمب ناچار شد به منظور حفظ امنیت مردم، ساکنان منطقه اطراف محل کشف آن را تا شعاع 2.5 کیلومتری از خانه های خود تخلیه کند.
با وجود گذشت 60 سال از جنگ دوم جهانی، آثار مخرب آن هنوز در ایتالیا مشاهده می شود و نیروهای نظامی سالانه حدود سه هزار مورد خنثی سازی بمب های متعلق به این جنگ را انجام می دهند. به عبارت دیگر، بطور میانگین هر روز هشت عملیات خنثی سازی بمب در ایتالیا صورت می گیرد.
بنا به گزارشها، در جریان جنگ جهانی دوم که از سال 1939 تا 1944 میلادی طول کشید و در سالهای آغازین آن، ایتالیای موسولینی به عنوان عضو دول محور، آلمان نازی به رهبری هیتلر را همراهی می کرد، جنگنده های انگلیس و امریکا مجموعا یک میلیون بمب حاوی 350 هزار تن مواد منفجره را بر سر ایتالیا ریختند.
تخمین زده می شود که حدود 10 درصد از این بمبها هرگز عمل نکرده است.
این بمب ها که اغلب در زیر خاک قرار دارد و بیشتر هنگام حفر زمین و گودبرداری ساختمانها یا ساخت جاده ها کشف می شود، به دلیل خطر انفجار، جان مردم ایتالیا را همچنان تهدید می کند.
بهمن ماه سال گذشته انفجار یک بمب متعلق به جنگ جهانی در محل تخریب ساختمانی قدیمی در شهر «ستیمو تورینه زه» در شمال ایتالیا باعث مجروح شدن دو کارگر ساختمانی شد.(ایرنا)
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
تپش از ارتکاب جرائم خشن ازسوی اتباع غیرمجاز گزارش میدهد
عضو هیات رئیسه مجلس در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگوی «جامجم» با احسان جانمی، کارگردان حاضر در فجر چهل و یکم بررسی شد
روایت مسعود طیبی از اجرای نمایش «افلیا» در چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر
گفتوگوی «جامجم» با دبیر کل جشنواره هنرهای تجسمی فجر