در برخی گیاهان ترکیباتی وجود دارد که میتواند سبب افزایش میل جنسی شود که البته قدرت اثر این گیاهان به میزان و دفعات مصرف آن بستگی دارد.
یکی از ویژگیهای متمایز دارچین و همچنین جوز هندی، زنجبیل، فلفل و مارچوبه این است که از قدیم برای زیاد شدن و بازیافتن نیروی جنسی از آن استفاده میشده است.
این ادویه چون طبع بسیار گرمی دارد بسیار نیرودهنده و قابض است، ضعف کمر و پاها را از بین میبرد، کلیه و کبد را گرم میکند، اثر خوبی در گردش خون دارد و خون را به ارگانهای سطحی بدن میرساند، نفس را باز و بوی دهان را مطبوع میکند و نشاطآور قلب است.
دارچین اثر آرامکننده و شادکننده دارد و از بسیاری از داروهای آرامبخش بهتر است و به آن والیوم گیاهی میگویند. این گیاه با تقویت سیستم ایمنی بدن از بروز عفونتها جلوگیری کرده و همچون آنتیبیوتیک و پنیسیلین عمل میکند و چون ضدالتهاب است بهترین دارو برای مبتلایان به دردهای عضلانی و مفاصل است.
چربیسوزی با دارچین
تحقیقات نشان داده است که مصرف روزانه یکچهارم قاشق چایخوری دارچین سوخت و ساز بدن را بالا میبرد و در نتیجه میتواند چربی و کالریهای مازاد را بسوزاند.
در واقع وقتی سوخت و ساز بالا رود بدن انرژی خود را از تجزیه چربیها تامین میکند، اما اگر سوخت و ساز پایین باشد کالری و اضافه وزنی هم از دست نمیرود.
ادویهای برای دیابتیها
بر طبق جدیدترین تحقیقات، دارچین حاوی ترکیباتی است که عمل انسولین در انتقال گلوکز به سلولها را بهبود میبخشد و با کاهش تدریجی قند خون، از خستگی و تاری دید دیابتیها میکاهد و چون تقریبا بدون کالری است افراد چاق و مبتلایان به دیابت میتوانند با نظر پزشک متخصص از آن در رژیم غذاییشان استفاده کنند.
مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان داده که دارچین سوخت و ساز گلوکز را تا حدود 20 برابر بالا میبرد.
رانندهها چای دارچین بنوشند
به گفته محققان استشمام و نوشیدن چای نعناع و دارچین برای ایجاد آرامش اعصاب و جلوگیری از به خواب رفتن رانندگانی که به مدت طولانی میرانند موثر است و به افزایش تمرکز کمک کرده و از وقایع و حوادث رانندگی میکاهد و اسانس آن ضدعفونیکننده ملایمی است.
از دیگر ویژگیهای ارزنده دارچین میتوان به خاصیت ضددرد، ضدمیکروب، ضدتهوع، ضداسهال، ضدهیستامین، کاهشدهنده پرفشاری خون، تقویت معده و رفعکننده نفخ شکم اشاره کرد البته باید بدانید مصرف مقدار زیاد دارچین سمی است و سبب بیخوابی و حرکت تند قلب میشود.
برای نفع بردن از اثرات این گیاه، چای دارچین بنوشید، یا از چوب یا پودر آن در چای روزانه، شیر، قهوه، آبمیوه یا غلات و کیک صبحانه استفاده کنید.
فاخره بهبهانی - گروه سلامت
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد