ساخت پیل سوختی که با بزاق کار می‌کند

دانشمندان نخستین پیل سوختی میکروبی در مقیاس «میکرو» را ساخته اند که با بزاق دهان کار می کند.
کد خبر: ۶۵۹۷۰۷
ساخت پیل سوختی که با بزاق کار می‌کند

این پیل سوختی می تواند میزان جزیی برق تولید کند که برای تامین انرژی تراشه ها کافی است.

وقتی باکتری های پیل های سوختی میکروبی مواد آلی را تجزیه می کند، شارژی تولید می شود که به قطب آند پیل منتقل می شود.

این پیل سوختی میکروبی در مقیاس میکرو که با بزاق کار می کند، با تولید حدود یک میکرووات برق، انرژی کافی را برای استفاده مستقیم به عنوان دروگر انرژی در وسایل میکروالکترونیک فراهم می آورد.

در حالی که محققان این مینی پیل سوختی میکروبی را با استفاده از استات و بزاق انسان آزمایش می کردند دریافتند این پیل می تواند از هر مایعی با مواد آلی کافی برای تولید برق استفاده کند.

یک گروه بین المللی از مهندسان به رهبری «بروس ال لوگان» استاد مهندسی محیط زیست دانشگاه دولتی پنسیلوانیا که بیش از 10 سال از عمر خود را صرف مطالعه پیل های سوختی کرده است این پیل را ساخته اند.

لوگان معمولا فاضلاب را به عنوان منبعی برای مواد آلی و باکتری به منظور برای تولید برق و هیدروژن می دانست.

این محققان معتقدند ظهور وسایل الکترونیکی زیست پزشکی در سطح تراشه که انرژی بسیار اندکی مصرف می کنند و قادرند با خروجی انرژی کمتر از میکرووات کار کنند، با این فناوری جدید واقعیت می یابد.

یک کاربرد احتمالی می تواند پیشگویی تخمک گذاری در زنان باشد چرا که بزاق زنان پنج روز پیش از تخمک گذاری تغییر می کند و سطح رسانایی بزاق می تواند به عنوان پیشگویی برای تخمک گذاری تلقی شود.

این دستگاه می تواند رسانایی بزاق را اندازه گیری کند و سپس از بزاق برای تولید انرژی استفاده کرده و داده های خود را به یک تلفن همراه در نزدیکی خود ارسال کند.

وسایل زیست پزشکی که از پیل های سوختی میکروبی در مقیاس میکرو استفاده می کنند قابلیت حمل و نقل یافته و منبع انرژی خود را در هر جایی از بدن می یابند.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها