عباس کاظمی در یک گردهمایی با بیان اینکه وزارت نفت تضمین کرده است که 100 میلیارد دلار از وام هایی که در بخشهای حمل و نقل، صنایع و ساختمان گرفته شده را تامین کند، گفت: پیش بینی می شود این مبلغ سال آینده در بخش های یاد شده جذب شود.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی با تاکید بر اینکه قرار است 10 هزار میلیارد تومان از محل افزایش قیمت حاملهای انرژی صرف کاهش مصارف ویژه و کاهش انتشار کربن شود، تصریح کرد: در فاز دوم اصلاح بازار قیمتهای انرژی به این موارد توجه شده است.
معاون وزیر نفت با اشاره به اولویت بخشی به اجرای طرح کهاب به منظور جمع آوری بخارات بنزین، اظهار کرد: از محل 10 هزار میلیارد تومان درآمد ناشی از افزایش قیمت حامل های انرژی در نتیجه اجرای مرحله دوم اصلاح قیمتها، به این طرح نیز توجه بیشتری خواهد شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه سال آینده هشت کلانشهر کشور از محل فروش بنزین پنج درصد عوارض پرداخت می کنند که اعتبار حاصل از آن صرف پروژه های بهبود شرایط محیط زیست می شود، بیان کرد: مصرف انرژی کشور در بخش ساختمان و حمل و نقل در کشور بالا است، در حالی که این مصرف در اروپا در حد بسیار پایینی قرار دارد.
به گفته این عضو هیات مدیره شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی در بخش ساختمان سالانه 500 کیلووات ساعت انرژی مصرف می شود در حالی که در کشورهای اروپایی این میزان سالانه 90 کیلووات ساعت است.
کاظمی با یادآوری اینکه در بخش حمل و نقل نیز مصرف انرژی بالاست به گونه ای که در تهران جابه جایی هر کیلومتر نفر با مترو 120 کیلوژول است، افزود: این در حالی است که با مصرف انرژی با خودرو 800 کیلوژول است، بنابراین انتظار می رود با اجرای مرحله دوم اصلاح قیمت های بازار انرژی علاوه بر جلوگیری از اتلاف انرژی هزینه ناشی از آلودگی محیط زیست هم کاهش یابد.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد