علیاصغر فانی در دیدار با کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل در تهران، از تحصیل 12 میلیون و 300 هزار دانشآموز، 105 هزار مدرسه و جمعیت یک میلیون معلم و کارمند آموزش و پرورش سخن گفت و افزود: اعتقادات حاکم بر نظام جمهوری اسلامی ایران، اتباع دیگر کشورها را حبیب خدا تلقی میکند،چون مهمان حبیب خداست.
وی، رویکرد مواجه شدن با اتباع خارجی را به دو صورت دانست و اظهار کرد: رویکرد اول میتواند نپذیرفتن این اتباع باشد و رویکرد دوم این است که ما آنها را فرزندان خود به حساب آورده و نسبت به تعلیم و تربیت آنها همت گماریم.
به گزارش مهر، فانی به طرحهای تدوین شده از سوی دفتر فعالیتهای بینالمللی برای رسیدگی ویژه به دانشآموزان اتباع افغانستان، عراق و دیگر کشورهای بیگانه اشاره کرد و ادامه داد: ما در دل وزارت آموزش و پرورش یک وزارتخانه برای اتباع بیگانه داریم.
فانی به برخی از طرحهای تهیه شده از سوی وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و طرح آموزش خانواده، تهیه فعالیتهای فوق برنامه جهت غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان اتباع خارجی، ارائه مشاوره به این دانشآموزان، پیشبینی فعالیت پژوهشی در رابطه با نیازهای دانشآموزان بیگانه، ارائه راهکار برای حل مسائل آموزشی و تربیتی این دانشآموزان در قالب طرحهای تحقیقاتی را برخی از برنامههای تدوین شده وزارت آموزش و پرورش دانست.
وزیر آموزش و پرورش، تقویت مهارتهای زندگی و فعالیتهای هنری، ارتقای سلامت جسمی و روحی دانشآموزان اتباع بیگانه، تربیت بدنی و افزایش فعالیتهای ورزشی این دانشآموزان، توانمندسازی آنها مطابق با ایجاد فرصتهای برابر آموزشی برای همه بخصوص برای دانشآموزان دختر دوره ابتدایی را از دیگر فعالیتهای طراحی شده سه ماهه اخیر معرفی کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد