***
آیا شخصیت سرمایی مدرسه موشها را به یاد دارید که هر چه میپوشید باز هم از سرما میلرزید؟ این داستان خیلی از آدمهاست که تابستان را به زمستان ترجیح میدهند و در فصل سرما از کنار شوفاژ و بخاری تکان نمیخورند. شاید باورتان نشود، اما باید بدانید که سرمایی بودن بیش از حد میتواند سلامتتان را به خطر بیندازد.
میپرسید چرا؟ براساس بررسیهای پژوهشگران، ایمنی بدن افرادی که بیش از حد سرمایی هستند پایین است به همین دلیل آنها در مقایسه با دیگران آسیبپذیرتر هستند و بیشتر در معرض بیماریها قرار میگیرند. البته متخصصان میگویند به کمک روشهای درمانی طبیعی به عنوان مثال کمک گرفتن از طب هندی، چینی و سنتی ایرانی میتوان با مشکل سرمایی بودن بیش از حد مقابله کرد.
به عنوان مثال کاهش مصرف لبنیات و ترشیجات و قرار دادن مواد غذایی با طبیعت گرم و نوشیدن دمنوشهای گیاهی بویژه دارچین، زنجبیل و چای سبز به جای چای سیاه تا حد زیادی کمککننده است.
این در حالی است که به گفته محققان ژاپنی، افراد سرمایی بیشتر از بقیه دچار سرماخوردگی فصلی میشوند و اگر در پی درمان مناسب نباشند در معرض مشکلات ریوی قرار میگیرند. پس اگر خواهان عمر طولانیتری هستید باید به جنگ این سرماخوردگیهای به ظاهر ساده بروید و اجازه ندهید به بیماریهای مزمن تبدیل شوند.
شاید یکی از بهترین توصیهها این باشد که هر روز صبح یک قاشق عسل طبیعی با موم بخورید. با این اقدام نهتنها از بروز سرماخوردگیهای سخت پیشگیری میکنید، بلکه در صورت ابتلا نیز علائم بیماری بسیار خفیف خواهد بود.
همچنین به کمک این راهکار ساده بتدریج زمان حس سرمایی بودنشما از بین میرود و راحتتر سرمای هوا را تحمل میکنید.
البته در صورتی که د یابتی هستید یا از مشکل اضافهوزن رنج میبرید نباید در مصرف عسل زیادیروی کنید تا به اصطلاح از آن سوی پشتبام پرتاب نشوید!
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت