شما هر روز چقدر بابت خرید روزنامه پول می پردازید؟ چند تا روزنامه را می توانید بخرید؟ چند تا از آن روزنامه ها را فرصت می کنید، بخوانید؟ بیشتر مشتری کدام روزنامه هستید؟ اگر از شما بپرسند آیا دلتان می خواهد بدانید روزنامه های دیگر چه نوشته اند احتمالا سرتکان می دهید و می گویید « کاشکی ممکن بود ...» ما از آرزوهای شما خبر داریم و به همین علت می خواهیم به جای تان، هر روز همه روزنامه ها را بررسی کنیم و جالب ترین خبرهای شان را برای تان دستچین کنیم و به نقل از آن روزنامه ها در ستون « یواشکی روزنامه ها» بنویسیم.
کد خبر: ۶۲۸۵۱۴
مرتضوی: احمدی‌نژاد گفت نگران نباش

مصوبه ۷۰۰ میلیارد ریالی دولت برای خشکسالی اصفهان

روزنامه خراسان نوشت:بر اساس بخشنامه ای که طی روزهای اخیر به وزارت کشور ارسال شده است، مقرر شده بنا به پیشنهاد معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور مبلغ 700 میلیارد ریال از محل منابع ماده ۱۰ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت در اختیار استان اصفهان قرار گیرد تا در زمینه های مربوط به رفع زیان های ناشی از خشکسالی هزینه شود. همچنین در این بخشنامه تاکید شده است که مصوبه های شهریورماه و مهرماه دولت در این زمینه، لغو می شوند.

تاسیس کنسولگری جدید ایران در افغانستان به پیشنهاد ظریف

خراسان آورده:بر اساس مصوبه هفته های اخیر هیئت وزیران که توسط اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور به دستگاههای مربوطه ابلاغ شده، مقرر شده است بنا به پیشنهاد شهریورماه محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان، سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در شهر زرنج ولایت نیمروز افغانستان با رعایت قوانین و مقررات مربوطه تاسیس شود و فعالیت خود را آغاز کند.

تأخیر هیأت ایرانی در مراسم ماندلا به روایت یک منبع اصولگرا

روزنامه ایران درخبر اول نوشت: یک منبع اصولگرا ادعا کرده برای شرکت در مراسم تدفین ماندلا، ابتدا قرار بود آقای روحانی شرکت کند که به دلیل تراکم کاری، قرعه به نام ظریف و سپس جهانگیری افتاد اما در نهایت محمد شریعتمداری با یک هواپیمای فالکون عازم آفریقای جنوبی شد. این منبع مدعی شده اخذ مجوز پرواز از 11 کشور و سه بار سوختگیری در مسیر کیپ تاون باعث شد فرستاده ایران در مهلت مقرر به این مراسم نرسد.

بادامچیان: موسوی و کروبی «سر» نیستند

ایران درخبری دیگرآورده:حبیب‌الله بادامچیان درباره موضع حزب مؤتلفه در مورد موسوی و کروبی گفت: آقای عسگر اولادی می‌فرمود که اینها سران‌فتنه نیستند. ما هم‌ نظرمان همین است که اینها «سر» نیستند. شما به بنده بگویید آقای کروبی کجا سر فتنه است؟ آقای عسگر اولادی می‌فرمود سران فتنه امریکا، انگلیس و اسرائیل بودند. اینها فتنه خورده امریکا و انگلیس هستند؛ این حرف درستی است. متأسفم که این دو نفر از فرصتی که آقای عسگراولادی با آن لحن مؤدبانه خودش برای اینها پدید آورد، استفاده نکردند. وی به خبرآنلاین گفت: تا الان خبرها این است که موسوی برنمی‌گردد. راه برای برگشت اینها باز است. باید توبه کنند. نظام به اینها خیلی محبت کرد. آقای کروبی در انقلاب نقشی داشته ولی قطعاً ایشان مدیر و مدبر برای اداره کشور نبود ولی 2بار برای ریاست جمهوری تأیید صلاحیت شد. یا موسوی قطعاً رجل مذهبی نبود. البته رجل سیاسی هست ولی رجل مذهبی یعنی کسی که برجستگی‌هایی در مسائل دینی داشته و حداقل با مبانی فقه اسلامی آشنا باشد که نیست. موسوی این ویژگی‌ها را ندارد.ولی تأیید صلاحیت شد.شورای نگهبان مدارا کرد.

جدال لفظی افروغ و حجاریان

روزنامه ایران نوشت:شنیدیم که سعید حجاریان هفته گذشته در مصاحبه‌ای گفته بود که اگر بنا بر تغییر قانون اساسی باشد بهتر است دست دولت در انحلال مجلس باز باشد. انتقادات زیادی متوجه موضعگیری وی شد از جمله این‌که عماد افروغ در گفت‌و‌گو با سایت فردا نسبت به این موضوع ابراز نگرانی کرده و آن را تداعی‌کننده «بینشی دیکتاتور مآبانه» خوانده است. او با بیان این‌که «دو بار ناقوس دیکتاتوری جدید را به صدا در آورده‌ام و هم‌اکنون باید سومی آن را به صدا درآورد»، افزود: یک بار در زمانی که در دوره دوم خرداد بین قوه مقننه و مجریه یک هماهنگی کامل و مطلق ایجاد شد و یک بار هم مربوط به زمانی است که به نظر می‌رسید دولت نهم همسو و هم جهت با مجلس هفتم شکل بگیرد. اما خطر مرتبه سوم با این اظهار نظر به مراتب بیشتر و دیکتاتور مآبانه‌تر از موارد قبلی است.

مرتضوی: احمدی‌نژاد گفت نگران نباش

ایران دست آخرنوشته: سعید مرتضوی که ماجرای ریاستش بر سازمان تأمین اجتماعی به یکی از چالش‌های میان مجلس نهم و دولت دهم تبدیل شده بود و این روزها کمیته تحقیق و تفحص مجلس از تخلفات گسترده سازمان تحت ریاستش گزارش داده، در مصاحبه با هفته‌نامه «پنجره» مسائلی را مطرح کرده است. او که حکم دیوان عدالت اداری در مورد برکناری‌اش را سیاسی و غیرقانونی نامیده، درباره چرایی استعفا ندادنش به رغم این حکم گفته است: «نامه را به آقای احمدی‌نژاد نشان دادم و توضیح دادم که آقای حداد گفتهاند مصلحت نظام است که کنارهگیری کنم. آقای احمدینژاد گفتند من فرد دوم مملکت هستم، مصالح نظام را من بهتر میدانم یا نمایندگان تهران؟ اگر امروز بر سر شما کوتاه بیاییم، اینها فردا در رابطه با افراد دیگر مدعی میشوند.»

مجوز لاریجانی برای دیدار با ستوده!

روزنامه تهران امروز: ژوزف ویدنهولز اتریشی از اعضای هیات پارلمانی اروپا در گفت‌وگو با «شرق» مدعی شد که در دیدار هانس اسبودا، عضو هیات پارلمان اروپا به ایران با محمدجواد لاریجانی، دبیر ستاد حقوق بشر، ایشان تاکید داشتند که خانم ستوده شهروند آزادی هستند و دیدار با ایشان منع قانونی ندارد، به این ترتیب هر کسی بخواهد می‌تواند با ایشان دیدار کند.

واکنش روحانی به سخنان حجاریان

تهران امروز آورده:حسن روحانی از سخنان حجاریان مبنی بر «اعطای اختیار انحلال مجلس به رئیس‌جمهور» عصبانی شده و چند نکته را به اطرافیان خود گفته است: 1 - این حرف‌ها از نوع دوستی خاله خرسه است و محبت این آقایان به ما لطمه می‌زند.2 - من ۵ دوره در مجلس بوده‌ام. جایگاه مجلس نبایدخدشه دار شود. فردا در انتخابات مجل س چگونه می‌شود مردم را دعوت به رای دادن کرد؟ مردم می‌گویند اینها رای ما را می‌خواهند برای در اختیار گرفتن مجلس برای دولت.3 - این نوع تفکرات مثل تفکر مصدق است که مجلس را منحل کرد و چند ماه بعد سرنگون شد. 4 - طرفداران دولت اعتدال به سخنان حجاریان پاسخ دهند.

حمایت جنرال موتورز از تیم ملی فوتبال ایران

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: یک عضو هیات مدیره ائل خودرو که نماینده رسمی جنرال موتورز در ایران است درباره شایعاتی مبنی بر حمایت جنرال موتورز از تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی برزیل گفت: ائل خودرو قراردادی با فدراسیون فوتبال ایران به امضا رسانده و به عنوان حامی تیم‌های ملی ایران شناخته شد. به گزارش ایرنا به نقل از "یو اس ویوور" مجید جاودانی درباره قرارداد توافق شده میان جنرال موتورز و تیم ملی فوتبال ایران نیز گفت: این قرارداد حدود 15 میلیارد تومان است. وی تصریح کرد: می‌توانم بگویم این مبلغ توسط جنرال موتورز تأمین شده و اگر مدعی شوم این شرکت بزرگ امریکایی حامی تیم ملی فوتبال ایران شده کاملاً خبر درست و صحیحی می‌باشد.

تسلیت رهبر کره شمالی به عمه اش!

روزنامه قدس به نقل از سایت فردا نوشت: شبکه ‌های اجتماعی دیروز عکسی را منتشر کردند که در آن کیم جونگ اون رهبر کره شمالی در حال عرض تسلیت به «کیم کیونگ هوی» عمه خود است. شوهر عمه رهبر کره شمالی اخیراً به جرم خیانت به کشور اعدام شده است.

دلیل استفاده نکردن نتانیاهو از رایانه

قدس از قول سایت الف نوشت: تلویزیون رژیم صهیونیستی در واکنش به انتشار اخباری در رابطه با جاسوسی آمریکا و انگلیس از نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی، مدعی شد که نتانیاهو در دفتر کارش هیچ رایانه‌ای ندارد و از بیم جاسوسی برخی اوقات از ایما و اشاره استفاده می‌کند. گفته می شود نتانیاهو دستور داده که هیچگونه سیستم رایانه‌ای در اتاقش نصب نشود.

انتقاد مصلحی از برخی نکات توافق ژنو

قدس به نقل از رجا آورده: حجت الاسلام حیدر مصلحی، وزیر سابق اطلاعات، برخی مفاد تفاهم‌نامه ژنو را «تکان‌ دهنده» دانسته و گفته، جمهوری اسلامی با امضای این سند به طور عملی غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کرده است. مصلحی این مطلب را هفته گذشته طی سخنانی در جمع گروهی از طلاب حوزه علمیه «چیذر» در تهران بیان کرده است.

دبیرخانه زیرمیزی راه‌اندازی شد

روزنامه قدس نوشت:سیدسجاد رضوی مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت از تشکیل کارگروه و دبیرخانه دریافتهای غیرمتعارف پزشکی (زیرمیزی) خبر داد و در توضیح چرایی مسأله 300پزشکی که ماهانه یک‌میلیاردتومان درآمد دارند و درصدی از این درآمدهایشان از طریق دریافتهای غیرمتعارف (زیرمیزی) است، گفت: ما مسأله زیرمیزی را پیگیر هستیم .

افزایش تحریم‌های ضد ایرانی زیر پوست مخالفت با تحریم‌های جدید

روزنامه کیهان نوشت:ارزیابی جامعه اطلاعاتی آمریکا راز نگرانی دولت این کشور درباره تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران را بازگو می‌کند.

ماری هارف سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران درباره علت مخالفت دولت با تصویب تحریم‌های جدید از سوی کنگره گفت: ما برای اعضای سنا و دیگران روشن ساخته‌ایم که چرا فکر می‌کنیم این کار به راهبرد مذاکرات آسیب می‌رساند. من می‌توانم لحن دقیقی را که در این زمینه از طرف جامعه اطلاعاتی به کار برده شده ارائه کنم، یک‌دقیقه به من فرصت پیدا کردن آن را بدهید.

جامعه اطلاعاتی در ارزیابی 10 دسامبر خود اعلام می‌کند؛ «تحریم‌های جدید احتمال رسیدن به یک موافقتنامه جامع و موفقیت‌آمیز را با ایران تضعیف می‌کند.»

وی همچنین اظهار داشت: تحریم‌های جدید بین اعضای جامعه بین‌المللی تفرقه ایجاد می‌کند. ما دور دنیا گشته و گفته‌ایم تحریم‌ها را با این هدف وضع کرده‌ایم که ما را به یک راه‌حل دیپلماتیک برساند. اگر ما در چشم شرکا چنین جلوه کنیم که حقیقت را نمی‌گوییم، این به معنای آن است با حسن‌نیت مذاکره نمی‌کنیم، این توافقی که ما به اتفاق گروه 5+1 آن را امضاء کرده‌ایم به صراحت می‌گوید که ما در حین مذاکرات تحریم‌های جدید وضع نخواهیم کرد، اگر ما خودمان نخواهیم پای این موافقتنامه بایستیم، چگونه می‌توانیم از دیگران بخواهیم که پای آن بایستند؟ همچنین، این کار می‌تواند ایرانیان را به اتخاذ موضع سخت‌تری وادار کند و بدترین سناریوی ممکن پایان یافتن مذاکرات است. پس چرا به خاطر چیزی که هنوز برای اثبات یک دیدگاه اجرا هم نشده است، به استقبال خطر برویم. موضع البته به معنای انصراف دولت آمریکا از اعمال فشار بر ایران و کنار گذاشتن تحریم‌ها نیست. در واقع دولت آمریکا با اتخاذ تاکتیک میان‌بر، به جای اینکه اسم تحریم‌های جدید را به میان آورد- آن‌گونه که کنگره طالب است- عملاً تعداد شرکت‌های تحت تحریم را گسترش داده که آخرین مورد آن اعمال تحریم‌ها علیه 18 شرکت جدید است. بدین ترتیب برخی اعضای هیئت مذاکره‌کننده ایرانی نیز مدعی شده‌اند هرچه روح توافق ژنو نقض شده اما متن آن نقض نشده و هنوز توافق نمرده است؟

در واقع بر اساس آخرین خبرها دولت و کنگره آمریکا همزمان با افزایش تحریم‌ها علیه ایران، جنگ زرگری راه انداخته‌اند.

جی کارنی سخنگوی کاخ‌سفید اخیراً اعلام کرد، اگر کنگره تحریم‌های تازه‌ای علیه ایران به تصویب برساند، آن را وتو خواهد کرد.

یک مقام عالی‌رتبه آمریکایی به روزنامه‌ هافینگتون‌پست گفت: ضرورتی ندارد که کنگره این طرح را تصویب کند، زیرا ما در حال تقویت تحریم‌های موجود هستیم و اگر مذاکرات موفقیت‌آمیز نباشد یا اگر ایران تقلب کند، می‌توانیم به تحریم‌ها روی بیاوریم.

ادعای وتوی طرح جدید از سوی رئیس‌جمهور در حالی است که اگر مصوبه‌ای به تصویب دو سوم اعضای کنگره برسد، لازم‌الاتباع از سوی رئیس‌جمهور آمریکاست. در همین حال اکثریت قاطع اعضای سنا و مجلس نمایندگان آمریکا به شدت متأثر از لابی صهیونیستی ایپک هستند. بنابراین مواضع متفاوت دولت و کنگره در ماجرای تحریم‌ها، بیشتر جنگ زرگری است و موضوع واقعی همان است که مقام آمریکایی به هافینگتون‌پست گفته است: «ما در حال تقویت تحریم‌ها هستیم». این جمله مغایر با یکی از دو رکن بیانیه ژنو در زمینه عدم اعمال تحریم‌های جدید است.

در همین حال تابناک گزارش داد: در حالی که متن کامل طرح تحریمی جدید کرک- منندز برای افزایش تحریم‌ها علیه ایران منتشر شده است، نگاهی به متن این طرح حاکی از آن است که در بخش مربوط به اشخاص و نهادها، طرح تحریم‌ جدید در نظر دارد که با گسترش دایره افراد و نهادها، فشار تحریمی بر ایران را دوچندان کند.

سر و صدای طرح تحریمی جدید سناتورهای ضدایرانی سنای آمریکا دیروز در حالی بلند شد که پیش از این گفته می‌شد که این طرح تا پایان مدت شش ماهه موافقتنامه موقت ژنو معلق شده است. اما اکنون گویا آنگونه که مشخص است سناتورها بنا دارند این طرح را بعد از تعطیلات رسمی آخر سال و در روز 6 ژانویه 2014 (دو هفته دیگر) به سنای آمریکا ببرند.

نگاهی به بخش مربوط به افزایش تحریم‌ها بر علیه نهادها و افراد، نشان می‌دهد که طرح جدید با گسترش دایره افراد و نهادها درصدد است تا ضمن شامل کردن نهادهای مهم حاکمیتی در ایران و همچنین گسترده کردن شرایط شمول تحریم افراد، فشار تحریمی را دو چندان بکند. این تحریم‌ها مقاماتی را در دولت، مجلس، وزارت دادگستری، سازمان انرژی و قوه قضائیه شامل می‌شود. 

روایت رسانه روباه پیر از اهمیت دروغ در عملیات روانی

کیهان آورده:بی‌بی‌سی با انتشار دروغ‌های علنی در واقع کدام روندها را در عملیات روانی مدیریت می‌کند؟این پرسشی است که شاید خیلی‌ها دنبال دریافت پاسخ آن باشند. وب‌سایت بی‌بی‌سی اخیراً مقاله‌ای را به قلم یکی از اصلاح‌طلبان فراری منتشر کرد که هدف رفتار رسانه‌ای معطوف به دروغ را توضیح می‌دهد؛ هر چند که در همین مقاله نیز بی‌بی‌سی در موضع تخطئه دیگران است. علی‌اصغر رمضانپور معاون فرهنگی وزارت ارشاد در دولت خاتمی که اکنون به عنوان کارمند جزء شبکه دولتی انگلیس (بخش فارسی) فعالیت می‌کند در این مقاله می‌نویسد: در فرآیند انتشار اطلاعات نادرست، هدف محدود به ایجاد باور نسبت به اطلاعات نادرست نیست (اگرچه از تکنیک‌های رایج باور پذیر کردن دروغ مانند گفتن دروغ‌های بزرگ که کسی احتمال دروغ به آن بزرگی را نمی‌دهد یا دادن جزئیات به ظاهر فرعی که مخاطب احتمال دروغ بودن آن را نمی‌دهد یا دادن اطلاعات درست و مشهور در لابلای اطلاعات نادرست، استفاده می‌شود) بلکه هدف اصلی مخدوش کردن اطلاعات درست یا آن نگرش یا باوری است که از نظر دستگاه پروپاگاندا ناپسند است.

وی می‌افزاید: از نظر روانی لازم نیست مخاطب دروغی را باور کند تا بر او اثر نهد، شگرد قدیمی همه دروغ‌گوها این است که فقط روی باور کردن دروغ توسط مخاطب حساب باز نمی‌کنند، آن‌ها روی اثر فردی و جمعی دروغ حساب باز می‌کنند. به تعبیر دیگر اثر دروغ یا اطلاعات نادرست فقط باور کردن آن نیست. دروغ بدیل‌های تازه‌ای در برابر حقیقت در ذهن مخاطب می‌سازد و از شدت اعتماد مخاطب به حقیقت می‌کاهد. از این طریق یک دروغ همیشه سنگ بنای دروغ بعدی است که هدف آن سازمان دادن نگرش تازه است. مجموعه‌ای از دروغ‌ها همراه با استنتاج‌های درست از نظر صوری نظام تازه‌ای از مفاهیم را شکل می‌دهد که شبه حقیقت است.

بی‌بی‌سی ادامه می‌دهد: نظامی از باورها و نگرش‌های تازه که صرفاً به دلیل جاخوش کردن در ذهن و در نقل‌های رسانه‌ای، جایگزین نظامی از باورها و نگرش‌هایی می‌شود که حقیقت نامیده می‌شود یا از نظر حرفه‌ای یا اخلاقی معتبر است. در سطحی کلی‌تر،‌هدف از انتشار این اطلاعات خاکستری استفاده از حساسیت‌های مخاطب برای شکل دادن به برداشت‌هایی است که زمینه را برای توجیه‌پذیر کردن اقدام‌های دستگاه سازنده پروپاگاندا یا نظام‌واره دروغ فراهم می‌کند. این دروغ‌ها آتش تهیه توپخانه‌ای است که پیش از وارد عمل شدن نیروهای پیاده نظام به کار برده می‌شود.

 شورای عالی انقلاب فرهنگی نیمه تعطیل است؟

کیهان نوشت:از زمان ریاست جمهوری دکتر روحانی، جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی با تعطیلی‌هایی همراه بوده به گونه‌ای که تاکنون چهار جلسه بیشتر برگزار نشده است.

به گزارش مشرق، این در حالی است که جلسات شورا در دولت نهم و دهم معمولا به صورت هفتگی و منظم برگزار می‌شدند.

در دولت قبلی در صورتی که رئیس‌جمهور نمی‌توانست در شورا شرکت کند این اجازه را می‌داد که جلسات با ریاست نواب رئیس یعنی روسای قوه مقننه یا قضائیه برگزار شود در حالی که این اجازه را تاکنون حسن روحانی به نواب رئیس نداده است.

شیرزاد: در حال حاضر به امثال ناطق نوری نیاز داریم!

روزنامه کیهان آورده:برخی فعالان اصلاح‌طلب می‌گویند از فعالیت ناطق نوری در عرصه انتخابات استقبال می‌کنند هر چند در این باره تردیدهایی دارند.

محمدجواد حق‌شناس در این باره گفت: ناطق نوری می‌تواند مشترکات جریان اصلاح‌طلب و جریان اصولگرای معتدل و خردگرا را به واقعیت‌ نزدیک کند.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در گفت‌وگو با آریا درباره سرلیستی ناطق نوری در طیف اصلاح‌طلبان گفت: تردیدی نیست که حضور آقای ناطق نوری در عرصه انتخابات مجلس کاملا مثبت و تاثیرگذار خواهد بود اما سرلیستی ایشان در طیف اصلاح‌طلبان بستگی به زمان و موقعیت خودش دارد.

وی ادامه داد: اگر چه بستر پیروزی آقای روحانی را اصلاح‌طلبان و آقایان هاشمی و خاتمی فراهم ساختند اما نباید فراموش کنیم که حمایت آقای ناطق نوری از آقای روحانی و نقشی که جریان اصولگرای خردگرا در این زمینه داشتند و همچنین نقشی که آقای ولایتی در انتخابات ایفا کرد و از انتخابات کناره‌گیری نکرد در پیروزی آقای روحانی نقش بسزایی داشتند.

حق‌شناس اظهار داشت: بخش قابل توجهی از سبد رای اصلاح‌طلبان متعلق به آقای ناطق نوری است اما قضاوت درباره این که ایشان به عنوان سرلیست اصلاح‌طلبان مطرح شود قطعا زود است و باید صبر کنیم ببینیم چه کسانی کاندیدا می‌شوند.

احمد شیرزاد نماینده مجلس ششم نیز گفته است: در شرایط فعلی دشوار است که به موضوع سرلیستی اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس دهم وارد شویم اما به طور کلی بنده معتقدم آقای ناطق نوری در موقعیت بسیار خوبی هستند تا در فضای سیاسی کشور فعال شوند البته ورود ایشان به عرصه انتخابات نیازمند آن است که از حالا خیلی بیشتر دیده شوند بنابراین من به عنوان یک ناظر سیاسی بر این باورم که باید نسبت به حضور آقای ناطق نوری بیشتر ابراز علاقه کنیم.

عضو جبهه مشارکت تاکید کرد: آقای ناطق نوری باید ارتباطات خود را با احزاب سیاسی و اتحادیه‌های صنفی بزرگ گسترش دهند زیرا نقش ایشان را در ایجاد تعادل، موازنه مثبت و افزایش عقلانیت در فضای سیاسی کشور مفید می‌دانم.

وی ادامه داد: آقای ناطق نوری ممکن است از توهین‌هایی که صورت گیرد دلگیر باشند البته بنده معتقدم الان زمان دلگیری نیست زیرا اگر جای دلگیری باشد شاید آقای هاشمی بیش از همه محق به دلگیری هستند اما در حال حاضر می‌بینیم حضور ایشان در عرصه سیاسی کشور تعادل بسیار خوب و مثبتی ایجاد کرده است.

وی تاکید کرد: آقای ناطق نوری باید وارد عرصه شود و خود را برای یک مبارزه یا ایفای نقش جدی آماده کند زیرا ما در حال حاضر به امثال آقای ناطق بسیار احتیاج داریم و باید در صحنه حضور داشته باشند.

همچنین سعید حجاریان به ایسنا گفته است: تا انتخابات مجلس زمان زیادی باقی است اما من معتقدم باید مجلس دهم شبیه مجلس پنجم شود یعنی اقلیت قوی و تاثیرگذار از اصلاح‌طلبان وارد مجلس شوند و با توجه به شرایط موجود، چنین چیزی قابل قبول و راضی کننده خواهد بود. در مجلس پنجم، کارگزاران فراکسیونی قوی بودند. به نظر من حضور آقای ناطق نوری در مجلس بعدی بسیار موثر خواهد بود و من از حضور چنین نیروهایی در مجلس بعدی استقبال می‌کنم اما خود آقای ناطق گفته است که در انتخابات شرکت نمی‌کند.

در همین حال محمدرضا تابش معتقد است که هنوز زود است درباره نامزدی عارف و ناطق نوری و یا سرلیستی آنها اظهار کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها