ابتکار: شرایط‌زیست محیطی کشور نگران کننده است

رئیس و مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست که همگی با هدف رعایت مسائل زیست محیطی با خودروی ون به سازمان صداوسیما آمده بودند، در نشستی سه ساعته انتظارات خود را از رسانه ملی در بحث ارتقای اطلاع‌رسانی‌های زیست محیطی به مردم عنوان کردند.
کد خبر: ۶۲۲۱۷۷

به گزارش واحد مرکزی خبر، معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در این نشست به تجربه همکاری خوب با رسانه ملی در دوره گذشته مسئولیتش بر این سازمان اشاره کرد و گفت‌: موفقیت رسانه ملی در این عرصه به گونه‌ای بود که سازمان حفاظت محیط زیست در سال 82 جایزه ملی محیط‌زیست را به تشخیص هیات داوران به شبکه دوم اعطا کرد.

ابتکار در ادامه، مدیریت‌ها در بحث منابع آب و انرژی را نیازمند اصلاح دانست و گفت: ‌شرایط و وضع زیست محیطی کشور نگران‌کننده است که اگر بخواهیم طبق روال سال‌های گذشته طی طریق کنیم با مشکلات عظیمی روبه‌رو خواهیم شد.

وی افزود: ‌در این شرایط، آگاهی دادن هر چه بیشتر رسانه ملی به مردم از طریق پیام‌های اثرگذار محیط زیستی و پخش فیلم‌های سینمایی و مستند، آثاری مطلوب خواهد گذاشت.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به این که رسانه ملی با تولید برخی برنامه‌ها می‌تواند برخی رفتارهای نادرست مردم در بحث محیط زیست را تغییر دهد، گفت: ‌علاوه بر این، ‌طرح این مسائل در صداوسیما نشاط‌آور هم خواهد بود.

ابتکار افزود:‌ پرداختن به محیط زیست به حدی اثر دارد که می‌تواند شکاف‌های اجتماعی و فاصله‌های نسلی را هم برطرف کند.وی گفت‌: تشکیل ستادی اجرایی میان این دو سازمان آثار مطلوبی بر مردم خواهد گذاشت و همکارانم تلاش خواهند کرد تا راهبردهای محیط زیستی را تقدیم کارشناسان رسانه ملی کنند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست پیشنهاد داد ‌در اخبار رسانه ملی بخشی هم به اخبار محیط زیست اختصاص یابد که رئیس رسانه ملی با این پیشنهاد موافقت کرد.

وی در ادامه توجه هر چه بیشتر رسانه ملی به پوشش خبری نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست را خواستار شد.

در این نشست معاونان و مدیران سازمان حفاظت محیط‌زیست هم دیدگاه‌هایی مطرح کردند که پخش هر چه بیشتر سریال‌ها، فیلم‌های سینمایی و مستند و پویانمایی‌های مربوط به محیط زیست ‌در همه شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی، پررنگ شدن میزگردها و مناظره‌های تلویزیونی مرتبط با محیط زیست،‌ توجه هر چه بیشتر رسانه ملی به موضوع تنوع زیستی، برجسته کردن و معرفی مواهب طبیعی و زیست محیطی کشور و دخالت دادن مردم و سازمان‌های غیردولتی در مباحث زیست محیطی برخی از این نقطه‌نظرات بود.

در این نشست پیشنهاد شد کمیته‌ای در رسانه ملی برای تهیه پیام‌ها و برنامه‌های زیست محیطی تشکیل شود.

در ادامه نشست، مهندس ضرغامی، رئیس رسانه ملی گفت: ‌با وجود کارهای زیادی که در بحث محیط زیست در رسانه صورت گرفته است، اما توقعات و انتظارات بحق از رسانه ملی در بحث محیط زیست بالاتر است. وی در همین ارتباط از کارشناسان و صاحب‌نظران سازمان حفاظت محیط زیست خواست رسانه ملی را در این باره با راهکارهای اجرایی‌شان یاری کنند.

مهندس ضرغامی بر افزودن غنای هر چه بیشتر برنامه‌های رسانه ملی از قبیل افزوده شدن زیرنویس‌های اثرگذار زیست محیطی در شبکه‌های تلویزیونی و تولید برنامه‌هایی به این منظور تاکید کرد. در بخش دیگری از این نشست، معاونان و مدیران رسانه ملی هم با ارائه دیدگاه هایی، بر تشکیل کارگروه ویژه محیط زیست در رادیو و تلویزیون، تعیین مستندها و سوژه‌های فاخر زیست محیطی در کارگروهی خاص، معرفی کتاب‌های فاخر در زمینه محیط زیست و قدردانی از خادمان محیط زیست تاکید کردند.

چرا با «ون» آمدیم؟

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست پس از نشست با رئیس و معاونان رسانه ملی گفت: خوشبختانه آقای ضرغامی موضوع محیط زیست را به عنوان مولفه‌ای مهم در سیاست‌های صداوسیما برای امسال اعلام کرده است و ما شاهد پخش سریال‌ها و برنامه‌های خوبی در این مباحث هستیم.

ابتکار در پاسخ به این پرسش که چرا به جای استفاده از خودروهای شخصی به اتفاق معاونانتان با خودروی ون به سازمان صداوسیما آمدید؟ افزود: اگر غیر از این عمل می‌کردیم باید با شش خودرو می‌آمدیم، لذا مقرر شد واعظ غیرمتعظ نباشیم و خودمان هم از خودروهای عمومی استفاده کنیم.وی گفت: این اقدام باید در همه دستگاه‌های دولتی انجام شود و در این باره مبحثی به‌عنوان مدیریت سبز داریم که براساس آن همه دستگاه‌های دولتی موظفند الگوی مصرف خود در انرژی، آب و کاغذ را براساس ضوابط محیط‌زیستی تنظیم کنند تا آلودگی‌ها به حداقل برسد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها