کیهان: آش تسلیمطلبی شور شد خط سازش نعل وارونه زد
روزنامه کیهان نوشت: روزنامه غربگرا و زنجیرهای شرق پس از ماهها تشجیع غرب و ضعیفشماری طرف ایرانی، به غرب هشدار داد که توقع مصالحه غیر شرافتمندانه را از ایران نداشته باشد.مقاله 10 سال پیش این روزنامه که صراحتا مدعی شد چون ایران تقوای اتمی ندارد، آمریکا و غرب اجازه نمیدهند ایران برنامه غنیسازی داشته باشد! برگ شرمآوری در پرونده قطور فراز و نشیبهای این 10 ساله است.
روزنامه مذکور طی ماههای اخیر نیز با ذوقزدگی تمام و با استفاده از برخی سیاسیون فعال در جریان سازش تلاش کرد به ادعای خود تابوی رابطه را بشکند و حتی تا آنجا پیشرفت که به قلم یکی از شبه روشنفکران مدعی شد مگر ما برای آمریکا چه کردهایم که حالا انتظار داریم تحریمها را لغو کند. این شبه روشنفکر در مقاله پنجشنبه روزنامه شرق از عقدههای خود درباره اینکه نامش مثلا آلفرد جانسون یا دیوید اسمیت نیست و در دانشگاههای آمریکا تدریس نمیکند، سخن گفت.
روزنامهای با این پرونده قطور اکنون - گویا که احساس کرده آش سازشطلبی و تحقیر ملت ایران زیادی شور شده - در سرمقالهای که عنوان «هشدار صریح» را یدک میکشد، مینویسد: غرب در تلاش است جمهوری اسلامی و دولت مشروع و منتخب آن را تحت فشار قرار دهد و هر چه بیشتر از ایران امتیاز بگیرد و نهایتا به یک مصالحه غیر شرافتمندانه بکشاند. هشدار روشن این است که این تصور نه تنها نادرست بلکه بسیار خطرناک است و بیثباتی را در اعماق خاورمیانه به ویژه در روابط بین ایران و غرب نهادینه میکند. نادرست است از آن بابت که مذاکرهکنندگان هستهای ایران برخاسته از پشتوانه مردمی و حکومتی بسیار روشن، تن به چنین مصالحهای نخواهند داد.
در ادامه این نعلزنی وارونه و گم کردن رد تحرکات خائنانه چند ماه اخیر روزنامه شرق آمده است: در داخل و حتی خارج کشور کمتر نیروی سیاسی را میتوان یافت که ایرانی باشد و خود را ایرانی بداند اما تسلیم ایران به غرب باشد. ملت ایران برای این پروژه 60 ساله پیش از آن بها پرداخته که اکنون از حقوق بینالمللی خود کوتاه بیاید.
شرق ادامه میدهد: علاوه بر نادرستی تصور توانایی غرب برای به زانو درآوردن ایران، توجه غیرمعمول به اثر تحریم نیز خطرناک است. غرب و به ویژه یک بار چنین تحمیلی را در کودتای 28 مرداد تجربه کرده و آثار فراموشنشدنی آن را بر ذهن ملت ایران و روابط دوجانبه چشیده است.
شرق همچنین نوشت که بحران اقتصادی کنونی منشأ درونی و داخلی دارد و بیش از آن که مربوط به تحریمها باشد ناشی از سوء مدیریت است.روند فعالیت شرق طی چند ماه اخیر القای این گزاره ثابت بوده که کلید گشایشهای اقتصادی در سازش و امتیاز دادن به غرب به ویژه آمریکاست. برخی گروهکها نظیر نهضت آزادی و طیفی از افراطیون مدعی اصلاحات طی دهه اخیر به تواتر روزنامه شرق را دست به دست گرداندهاند.یادآور میشود ادبیات سیاه و مرعوبانه نشریات زنجیرهای طی سالهای اخیر نقش مهمی در تشجیع محافل تندرو غربی برای افزایش فشارها علیه ملت ایران داشته و به عنوان کد در تحلیلهای مبتنی بر توهم سیاستمداران آمریکایی و اروپایی مورد استفاده قرار گرفته است.
جنجال اسرائیل برای رد گمکنی است
کیهان آورده است: موسسه تحقیقات صلح «استکهلم» در سوئد از میزان پلوتونیومی که رژیم صهیونیستی برای ساخت بمب هستهای در اختیار دارد، پرده برداشت.
این موسسه فاش کرد رژیم صهیونیستی نزدیک به هزار کیلوگرم پلوتونیوم برای ساخت 158 کلاهک هستهای دارد.
به گزارش العالم، موسسه تحقیقات صلح استکهلم (sipri) که یکی از چهار موسسه تحقیقات بینالمللی دارای بالاترین تاثیر در جهان است، در گزارش خود فاش کرد، اسرائیل بین 490 تا 950 کیلوگرم پلوتونیوم در اختیار دارد که برای تولید 158 کلاهک هستهای کافی است.
راکتور دیمونا توانسته است بین 290 تا 950کیلوگرم پلوتونیوم مناسب برای تولید سلاح هستهای تولید کند.در این گزارش آمده است اسرائیل بخشی از این پلوتونیوم تولید شده را برای ساخت بمب هستهای به کار برده است. این اطلاعات مربوط به اواخر سال 2011 میلادی است یعنی ممکن است میزان پلوتونیوم این رژیم بالاتر از این میزان شده باشد.
این گزارش افزود: از نظر عملی، برای تولید یک بمب هستهای به شش کیلوگرم پلوتونیوم نیاز است، یعنی میزان تولیدی پلوتونیوم راکتور دیمونا اسرائیل را قادر میسازد تا بین 115 تا 158 بمب هستهای تولید کند.
این گزارش و دهها گزارش مستند مشابه نشان میدهد سران رژیم صهیونیستی به واسطه جنجال علیه برنامه صلحآمیز هستهای ایران درصددند برنامه هستهای ذاتا نظامی خود را که محصول کمک رژیمهایی نظیر انگلیس و آمریکا و فرانسه است از افکار عمومی و نظارتهای بینالمللی پنهان بدارد.البته این نکته را باید موکداً گفت که داشتن تسلیحات کشتار جمعی، رژیم صهیونیستی را از شکستهای خفتبار در مقابل حزبالله لبنان و حماس نجات نداد.
جلسات انتخاباتی عارف با اصلاحطلبان
روزنامه کیهان در ادامه نوشت: «محمدرضا عارف، کار چینش ترکیب اصلاحطلبان برای انتخابات آتی مجلس را آغاز کرده است.»
به گزارش جهاننیوز، شنیدهها حکایت از آن دارد که محمدرضا عارف معاون اول رئیسجمهور در دولت اصلاحات، در جلساتی با چهرههای اصلاحطلب استانها که مقیم تهران هستند، از آنان خواسته افراد همسو با اصلاح طلبان که قابلیت رایآوری در شهرستانها را دارند، معرفی کرده یا خودشان از شهرستانها نامزد شوند.
نامزد اصلاحطلب انتخابات ریاستجمهوری دوره یازدهم که در آخرین روزها با فشار برخی اصلاحطلبان استعفا داد از سویی در تلاش است تا با برنامهریزی انجام شده، اقدام به فعالسازی کانونهای دانشگاهی نماید.
پیش از این نجفقلی حبیبی از چهرههای دانشگاهی اصلاحطلب و رئیس پیشین دانشگاه علامه طباطبایی، تشکل مشابهی تحت عنوان انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها، راهاندازی کرده بود.همچنین یک منبع مطلع به خبرنگار جهاننیوز گفت که همسر عارف نیز ارتباط خود را با بانوان مطرح اصلاحطلب گسترش داده است.
ایران را نمیشود به دوره تعلیق برگرداند
کیهان آورده است: هفت سال پیش تعلیق غنیسازی در ایران معنا داشت اما اکنون این موضوع غیر واقعی به نظر میرسد.
خبرگزاری فرانسه در گزارشی که به مذاکرات ژنو اختصاص داشت از قول داریل کیمبل از انجمن تسلیحات نوشت: تعلیق غنیسازی ایران در سال 2005 ممکن بود زیرا این کشور کمتر از 300 دستگاه سانتریفیوژ در یک سایت هستهای داشت، اما اکنون که ایران بیش از 19 هزار سانتریفیوژ نصب کرده و 10 هزار دستگاه سانتریفیوژ این کشور اکنون در دو سایت هستهای فعال است غیرواقعی به نظر میرسد.
از سوی دیگر روزنامه فایننشال تایمز ضمن تحلیلی خاطرنشان کرد؛ آمریکا هفت سال پیش مذاکرات را به شکست کشاند اکنون نباید آن روند را تکرار کند.
حسین موسویان در این تحلیل مینویسد: این ادعا که تحریمها تهران را وادار به حضور پای میز مذاکرات کرده؛ نادرست است. در حقیقت ایران میز مذاکرات را از زمان آغاز گفتوگوها در سال 2003 ترک نکرده است. همچنین ایران در سالهای 2003 تا 2005 در حالی با کشورهای اروپایی مذاکره میکرد که اصلاً تحریمی وجود نداشت.
وی ادامه میدهد: در ماه مارس سال 2005، ایران تدابیر محکمی را تدوین و ارائه کرد؛ هدف از این تدابیر اطمینان از شفافیت در سایتهای هستهای و ارائه تضامین معتبر برای تغییر ندادن برنامه هستهایاش در ابعاد نظامی بود.
پیشنهادها شامل اجرای پروتکل الحاقی آژانس بینالمللی انرژی اتمی بود که نظارتهای در محل تأسیسات هستهای را ممکن میساخت، توسعه برنامه غنیسازی را محدود میکرد، غنیسازی رادر حد 5 درصد متوقف کرده، اجازه استفاده از سوخت را به ایران میداد و نه ساخت سلاح هستهای، همه اورانیوم غنی شده ایران را به میله سوخت تبدیل میکرد، اطمینان از این بابت حاصل میشد که فراوری یا جداسازی پلوتونیوم در تأسیسات آب سنگین وجود ندارد.
تهران همچنین قواعدی را پیشنهاد داد که براساس آن ممنوعیت دائم توسعه، ذخیرهسازی و استفاده از سلاح هستهای را در ازای احترام به حقوق هستهایاش براساس معاهده عدم تکثیر هستهای موسوم به انپیتی ممکن میساخت.
این پیشنهادات شبیه به مطالبات «فرانسوا اولاند»، رئیس جمهوری فرانسه است که او در سفر به اراضی اشغالی 17 نوامبر (26 آبان) مطرح کرد.موسویان میافزاید: این مذاکرات در سال 2005 شکست خورد؛ زیرا آمریکا اصرار میکرد ایران از حق غنیسازی خود عقبنشینی کند.
غرب فرصت حل اختلافات را از دست داد و در عوض تحریمهایی را علیه ایران اعمال کرد. تحریمها بر خلاف گفته بعضی از مقامات اسرائیلی و اعضای کنگره آمریکا، تنها باعث افزایش چشمگیر توانایی هستهای ایران شده است.
در ادامه این تحلیل آمده است؛ ایران پیش از این اورانیوم را در حد پنج درصد در یک سایت هستهای با 3 هزار سانتریفیوژ غنیسازی میکرد و ذخیره جزئی از اورانیوم غنی شده در اختیار داشت. اما امروزه اورانیوم را در حد 20 درصد در دو سایت هستهای با 19 هزار سانتریفیوژ غنیسازی میکند و 8 هزار کیلوگرم اورانیوم غنیشده همچنین سانتریفیوژهای پیچیدهتری در اختیار دارد.سخنگوی اسبق تیم مذاکرات هستهای از غرب خواست درباره تأثیر تحریمها مبالغه نکند.
تحریمها غرور ملی برای پیشرفت و احساسات ضدآمریکایی را برانگیخت
کیهان از قول نوشت: «تحریمها نه تنها باعث مهار ایران از پیشرفت نشده بلکه احساسات ضدآمریکایی را در میان مردم این کشور افزایش داده است.
نشریه فارین پالیسی در یادداشتی نوشت: آمریکا برای بیش از سه دهه از هیچ کاری برای منزوی کردن، مهار و بطور کلی برخورد با ایران فروگذار نکرد، با این حال تواناییهای هستهای ایران پیشرفت کرد و توان تهران برای سنگاندازی در برابر امیال و اهداف آمریکا در خاورمیانه با قوت ادامه دارد.
این نشریه میافزاید: اکنون زمان آن فرا رسیده که بپذیریم بعید است تلاشها برای به حاشیه راندن و محدود کردن ایران به بهبود اوضاع منتج شود. مخصوصا که ایران تواناییهای هستهای را هم دارد.
رزا بروکس در این تحلیل با بیان اینکه تشدید تحریمها احتمالا به اهداف آمریکا ضربه خواهد زد، نوشت: آشکار است سالها تحریم مانع از پیشرفت برنامه هستهای ایران نشده و برعکس، ایران در طی دو دهه گذشته خطوط قرمز را یکی بعد از دیگری رد کرده است. تحریمها بیتردید اقتصاد ایران را تضعیف کرده اما در این خصوص هم تاثیر تحریمها در بهترین حالت، یکدست و متناسب نبوده است.
فارین پالیسی معتقد است: از یک سو، مشکلات اقتصادی حاصل از اعمال تحریمهای شدیدتر بیشک در مجبور کردن ایران به حضور در سر میز چانهزنی دخیل بوده و از دیگر سو، همانطور که «جوی گوردون» در نوشتاری در فارین پالیسی خاطر نشان کرد: با «تحدید توان ایران برای خرید و تولید نفت، بنزین و گاز طبیعی»، در حقیقت تحریمها مقامات این کشور را به این باور رسانده که «توسعه انرژی هستهای برای رفع نیازهای ملت ضرورت بسیار بیشتری پیدا کرده است».
فارین پالیسی با اشاره به اینکه تحریمها مردم را نشانه میگیرد، مینویسد: براساس نتایج حاصل از نظرسنجی موسسه «گالوپ» در اوایل ماه نوامبر (آبان/آذر)، تحریمها احساسات ضدآمریکایی در ایران را افزایش داده است. بدتر از همه اینکه تحریمها به افزایش حمایت مردمی از برنامه هستهای منجر شده است.
نظرسنجی گالوپ نشان میدهد که میزان حمایت ایرانیان از تداوم برنامه هستهای، به رغم تاثیرات شدید تحریمهای اقتصادی افزایش یافته و به 68 درصد رسیده که قبلا 63 درصد بوده است.
فارین پالیسی درباره اجماع به وجود آمده دراینباره خاطر نشان میکند: حتی یهودیان ایران هم اخیرا در حمایت از برنامه هستهای کشورشان تجمعی برپا کردند. جای تعجب ندارد که بسیاری از ایرانیان به برنامه هستهای کشورشان از دریچه «غرور ملی» مینگرند و این پرسشها را مطرح میکنند که چرا صرفا برخی از کشورهای کم شمار میتوانند عضو باشگاه هستهای باشند؟ اگر جهان پذیرای برنامه هستهای نظامی اسرائیل، پاکستان و هند است، چرا نباید ایران را بپذیرد؟
عازم خارج بود که فهمید ممنوعالخروج است
کیهان در پایان آورده است: رئیس پیشین سازمان میراث فرهنگی و گردشگری که به تازگی قصد خروج از کشور را داشته متوجه شد که ممنوعالخروج شده است. جلوگیری از خروج رئیس پیشین سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و یکی از فعالان حلقه انحرافی دولت دهم، به دلیل وجود موارد اتهامی تازهای است که در دستگاه قضایی علیه وی مطرح شده است و به احتمال زیاد در آینده نزدیک بازداشت خواهد شد.وی پیش از این به دلیل اتهاماتی در حوزه مسائل مالی و موضوعات دیگر، بازداشت شده بود.به گزارش برخی رسانهها اکنون روشن شده است که وی در آن مقطع با بازپرس خود تبانی کرده است.
خراسان: نامه لاریجانی به روحانی درباره پرداخت سهام دولت به پیمانکاران
روزنامه خراسان نوشت: پس از آنکه دولت دهم در مصوبه 28 اسفندماه سال 90 خود شرایطی از جمله پرداخت سهام را برای پرداخت بدهی دولت به پیمانکاران در نظر گرفته بود و این مصوبه توسط هیئت تطبیق مصوبات دولت لغو شد، کابینه سابق مجددا در هشتم تیرماه سال جاری این مصوبه را به گونه ای دیگر تصحیح و ابلاغ کرد و اکنون شنیده شده رییس مجلس در نامه هفته های اخیر خود به حجت الاسلام روحانی رییس جمهور اعلام کرده که مصوبه اصلاحی دولت سابق نیز مغایر قانون است و باید اصلاح یا لغو شود.
درخواست دولت از وزرا برای جمع آوری آمار کامل نیروی انسانی
خراسان آورده است: بر اساس دستوری که اخیرا از سوی دولت برای همه وزرا و روسای سازمانهای دولتی ارسال شده، از آنها خواسته شده است با توجه به تاکیدات ضوابط بودجه سال 92، دستگاه های اجرایی موظفند قبل از تکمیل فرم های مربوط به موافقتنامه هزینه ای، آمار نیروی انسانی خود اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی (کار مشخص و معین) و کارگری را به تأیید معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور برسانند.
جام جم:جلسه مشاور روحانی با نمایندگان ۶ وزیر درباره فیسبوک
روزنامه جام جم نوشت: عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از جلسه مشاور رئیسجمهور با نمایندگان شش وزیر عضو شورای عالی فضای مجازی برای رفع فیلتر فیسبوک خبر داد.
فاطمه رهبر، نماینده تهران به فارس گفت: هفته گذشته محمدرضا صادق، مشاور رئیسجمهور با نمایندگان شش وزیر عضو شورای عالی فضای مجازی (وزرای علوم، ارشاد، اطلاعات، دادگستری، ارتباطات و آموزش و پرورش) در دفتر خود جلسهای با موضوع هماهنگی در جهت رفع فیلتر فیسبوک برگزار کرده است.
رهبر افزود: برگزاری این جلسه سوالاتی را به ذهن متبادر میکند که خوب است آقای صادق درباره آنها توضیح دهد.وی ادامه داد: جدای از نوع دعوت و محتوای این جلسه، آقای صادق باید به این پرسش پاسخ دهد که آیا از طرف شخص رئیسجمهور مأمور به انجام این کار شده یا اینکه بهصورت فردی تصمیم به برگزاری چنین جلسهای گرفته است؟
محمدرضا صادق در گفت و گو با فارس با تایید این خبر، جلسه مذکور را برای هماهنگی بیشتر دستگاه های ذیربط در اجرای سیاست ها و برنامه های دولت عنوان کرد. مشاور رسانه ای رئیسجمهور در پاسخ به این سوال که آیا در این جلسه به طور خاص درباره موضوع رفع فیلتر فیس بوک صحبت شد، گفت: در این نشست درباره موضوعات مختلف بحث و تبادل نظر شد. وی افزود: اگر خانم رهبر یا هر یک از نمایندگان محترم مجلس در این زمینه از من سوال میکردند، به آنها توضیح می دادم.
رایزنی محرمانه آمریکا با حزبالله
جام جم آورده است: روزنامه وورلد تریبون به نقل از منابع لبنانی مدعی شد، تماسهایی میان سیاستمداران حزبالله و دیپلماتهای آمریکایی، بهطور مخفیانه در بیروت آغاز شده است.به گزارش تسنیم، این روزنامه در ادامه ادعای خود به نقل از منابع لبنانی آورده است: این رایزنیها و تماسها درباره ثبات اوضاع در لبنان و دولت آینده این کشور است. این رسانه مینویسد: برخی بر این اعتقادند که گفتوگوی آمریکا با حزبالله در جهت گرایش باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا برای نزدیک شدن به ایران است.
مرتضوی: نباید به خاطر شکایت پالیزدار احضار میشدم
جام جم در پایان نوشت: سعید مرتضوی، دادستان پیشین تهران که چند روز قبل در ارتباط با پرونده پالیزدار احضار شده بود به فارس گفت: پالیزدار و وکیلش از بنده به دلیل اینکه در مصاحبههایم گفته بودم «باند پالیزدار» شکایت کردند و میگفتند که اطلاق «باند» به آنها افترا و نشر اکاذیب است. مرتضوی افزود: بر اساس مقررات قانون مجازات اسلامی هرگاه جرمی از سوی سه نفر به بالا باشد، باند اطلاق میشود؛ بنابراین در کیفرخواستی که برای آنها صادر شده بود به این مواد استناد شد.وی تصریح کرد: بازپرس پرونده نباید مرا احضار میکرد.مرتضوی درباره اخباری مبنی بر پولشویی در سازمان تامین اجتماعی و ردپای بابک زنجانی در این خصوص، گفت: کل آن موضوع اشتباه است و آنچه که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این باره گفته، براساس اطلاعات اشتباهی بود که به وی داده بودند.
تهران امروز: بابک زنجانی مستنداتش را به کمیسیون اصل ۹۰ ارائه داد
روزنامه تهران امروز نوشت: علی پورمختار رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس، با اشاره به پرونده بابک زنجانی در این کمیسیون، گفت: «کمیسیون اصل 90 در ادامه بررسیهای خود از بابک زنجانی خواسته بود تا مستندات خود را به کمیسیون ارائه دهد که چهارشنبه هفته گذشته این مستندات به کمیسیون فرستاده شد و در اولین فرصت این گزارشات بررسی خواهد شد. برای اینکه بتوانیم قضاوتی در مورد پرونده بابک زنجانی انجام دهیم، نیازمند اطلاعات هستیم که در این راستا فعلا فقط از وزارت نفت درخواست استعلام و مدارک کردهایم که این وزارتخانه هنوز گزارشی برای ما ارسال نکرده است.»
جلسه مشاور روحانی با نمایندگان ۶ وزیر درباره فیسبوک
تهران امروز آورده است: فاطمه رهبر عضو کمیسیون اصل90 مجلس گفت: «هفته گذشته محمدرضا صادق مشاور رئیسجمهور با نمایندگان 6 وزیر عضو شورایعالی فضای مجازی (وزرای علوم، تحقیقات و فنآوری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، اطلاعات، دادگستری، ارتباطات و فنآوری اطلاعات و آموزش و پرورش) در دفتر خود جلسهای با موضوع هماهنگی جهت رفع فیلتر فیسبوک برگزار کرده است.» رهبر با بیان اینکه باید دید انگیزه آقای صادق برای رفع فیلتر فیسبوک چه مبنایی دارد، گفت: «باید از ایشان پرسید که آیا با دیگر وزارتخانهها و دستگاهها هم در این باره صحبت شده یا خواهد شد؟»
اختلاف تراز مالی 150 میلیارد دلاری در دولت احمدینژاد
تهران امروز در ادامه نوشت: عوض حیدرپور، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: «تراز مالی درآمدها و هزینههایی که در دولتهای نهم و دهم انجام گرفته نشان میدهد رقمی حدود 100 الی 150میلیارد دلار بلاتکلیف وجود دارد. وزیر اقتصاد قبلی میگفت 50 میلیارد دلار ما در صندوق توسعه ملی سپردهایم، 50 میلیارد دلار هم در بانکهایی مثل بانک چین و... داریم ولی پولی که در جمهوری اسلامی به دست آمده است با پولی که هزینه شده اختلاف آن 150 میلیارد دلار (معادل 450 هزار میلیارد تومان با دلار 3 هزار تومانی) است.
از مردم عذرخواهی میکنیم
تهران امروز آورده است: اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، کارنامه سال 91 کشور را کارنامه بسیار بدی عنوان کرد و گفت: «ما از مردم ایران به دلیل کوچک شدن سفرههایشان و تورم 40 درصدی عذرخواهی میکنیم.» وی با اشاره به فشارهای بینالمللی و مشکلات اقتصادی کشور تصریح کرد: «همه این مشکلات نشان از این دارد که دولت دیگر فرصت اشتباه کردن ندارد. یکی از مسائلی که در روزهای اخیر خیلی درباره آن صحبت شده است تغییرات دولت بوده که من به زودی لیست تغییرات دولت را در مقایسه با تغییرات سال 84 منتشر خواهم کرد.»
وزیر اقتصاد درباره خالی بودن خزانه توضیح دهد
تهران امروز در پایان نوشت: مهرداد بذرپاش عضو کمیسیون صنایع مجلس در گفتوگو با مهر، گفت: «طیبنیا باید درخصوص اظهارات اخیر رئیسجمهور و رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر خالی بودن خزانه کشور توضیح دهد.»
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه