دستور مترویی دولت به شهردار تهران
روزنامه خراسان نوشت: بر اساس ابلاغیه ای که طی روزهای اخیر از سوی دولت به وزرای راه و کشور ابلاغ شده و قرار است به شهردار تهران نیز اعلام شود، مقرر شده با توجه به تایید معاونت برنامه ریزی رییس جمهور، طرح احداث قطار حومه ای تهران به شهر جدید پرند از وزارت راه و شهرسازی گرفته شده و به شهرداری تهران واگذار شود. بر اساس این ابلاغیه، کلیه تعهدات وزارت راه در ارتباط با قراردادهای موضوع طرح مذکور، به شهرداری تهران منتقل می شود.
سفرخارجی یک مسئول با هواپیمای اختصاصی
خراسان نوشت:بر اساس بررسی های کارشناسان یک نهاد نظارتی، طبق ابلاغیه ای که یک مسئول ارشد دولتی خطاب به یکی از مسئولان اقتصادی کابینه ارسال کرده، این فرد توانسته در سفر دو روزه خود به یکی از کشورهای شمال ایران که همسایه آبی کشورمان محسوب می شود از هواپیمای اختصاصی استفاده کند.
موافقت دادگاه انقلاب با پیشنهاد وکیل فاطمه هاشمی
روزنامه ایران در خبر اول خود نوشت:وکیل مدافع «فاطمه هاشمی» اعلام کرد: شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی با تقاضای استمهال موکلش موافقت کرده است. «سید محمود علیزاده طباطبایی» گفت: با توجه به اینکه دلیلی برای مجرمیت خانم هاشمی در این پرونده وجود نداشته و این پرونده شاکی خصوصی نیز ندارد، تقاضای استمهال کردیم تا از طریق مذاکره، مسئولان قضایی را برای مختومه شدن پرونده، قانع کنیم. وکیل مدافع فاطمه هاشمی گفت: «عمل دادستانی تهران در این پرونده غیرقانونی بوده چرا که بدون شاکی خصوصی کیفرخواست صادر کرده است و قصد داریم در فضای تعامل، قضیه را حل کنیم.»
قالیباف به دیدار احمدینژاد رفت
ایران درخبر دیگری آورده:یک سایت اصولگرا از دیدار محمد باقر قالیباف و محمود احمدینژاد خبر داد. به گزارش جهان، شهردار تهران به دیدار احمدینژاد رفته و این ملاقات در ساختمان لادن تهران که عنوان «دفتر رئیسجمهور سابق» را یدک میکشد، انجام شده است.
بنابراین گزارش، در این دیدار که حدود ۲ ساعت به طول انجامیده، مسائل مهم سیاسی، اجتماعی کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته و هر دو نفر با مرور خاطرات گذشته به رفع کدورتها پرداختند.
اشتباه کردم؛ او در اوین نبود
ایران نوشته:شنیدیم که همسر سعید پورعزیزی گفته: در دادن اطلاعات در مورد زندانی شدن همسرم اشتباه کردم و ایشان در بازداشتگاه دادسرای اوین است. معصومه شهریاری، همسر سعید پورعزیزی گفته است: همسرم در بازداشتگاه دادسرای اوین است و به زندان اوین منتقل نشده است. وی ادامه داد: امروز وثیقه 200 میلیون تومانی را به دادسرای فرهنگ و رسانه بردیم و بعد از طی شدن فرآیند اداری و ارزیابی ملک، قرار بود نامه آزادی به بازداشتگاه دادسرای اوین فرستاده شود که با توجه به اتمام وقت اداری، این موضوع به فردا موکول شد.
غیبت دوباره مرتضوی
روزنامه ایران آورده:با خبر شدیم که سعید مرتضوی باز هم در دادگاه کارکنان دولت حاضر نشد. مرتضوی درخصوص پرونده معروف به پالیزدار باید روز گذشته در شعبه 15 بازپرسی دادسرای کارکنان دولت حاضر میشد اما به گفته مصطفی ترک همدانی وکیل این پرونده مرتضوی در دادسرا حاضر نشده است. مرتضوی ظاهراً به دلیل سفر به یزد در این جلسه شرکت نکرده است. از سویی دیگر وکیلمدافع اولیایدم روحالامینی از جانباختگان کهریزک هم گفته است که بخشی از پرونده کهریزک که مربوط به شکایت موکلم از سعید مرتضوی میشود همچنان مفتوح است و وی در ارتباط با شکایت موکلم، به دادسرا احضار شد.
گلایههای دبیرکل حزب اسلامی کار
ایران دست آخرنوشت:این که به گفته یکی از خبرگزاریها حسین کمالی دبیر کل حزب اسلامی کار درباره انتخابات مجلس دهم مدعی شده بود، بعید نیست در آینده هم از فهرست اصلاحطلبان یک الهه راستگوی دیگر بیرون بیاید. اما او روز گذشته این گفته را تکذیب کرد.
روند تصاعدی انتصاب مدیران 2تابعیتی
روزنامه وطن امروزنوشت: روند رو به ازدیاد انتصاب برخی مدیران ارشد دستگاههای دولتی که تابعیت دوگانه دارند به معضل تبدیل شده است. پیش از این در جریان فرار محمود خاوری، مدیرعامل اسبق بانک ملی که تابعیت کشور کانادا را نیز دارد، موضوع مدیران 2 تابعیتی در مجلس داغ شد اما خیلی زود فروکش کرد. گفتنی است برخی افراد که دارای تابعیت دو گانه هستند، اخیرا در سمتهای بسیار حساس گمارده شدهاند. این مدیران در حوزه ریاستجمهوری، وزارت نفت و برخی وزارتخانههای کلیدی دیگر اکنون مشغول به کار هستند. «وطن امروز» آمادگی دارد جهت شفافیت بیشتر که شعار دولت تدبیر و امید نیز هست، نام این مدیران را منتشر کند.
روایت ناطق از احمدینژاد و روحانی
تهران امروزبه نقل ازآرنـا نوشت: حجتالاسلام علیاکبر ناطقنوری ظهر یکشنبه در حوزه علمیه گرگان گفت: «اسرائیل نمیخواهد ایران بهحق مسلم خود در مسئله هستهای برسد و به همین دلیل درایت رئیسجمهور ما آنها را عصبانی کرده، آقای روحانی نعمتی است که در این انتخابات نصیب ما شد. بعد از سالها یک رئیسجمهور روحانی مدیریت کشور را در دست گرفت و همه مردم از این اتفاق خوشحال هستند، زیرا دوران مدیریت غیرقابل پیشبینی تمام شد و یک فرد قابل پیشبینی ریاستجمهوری را به دست گرفت.»
دلیل گریه روحانی چه بود؟
تهران امروز آورده: بیژن زنگنه شیخ الوزرای روحانی با اشاره به تاثر رئیسجمهوری پیرامون یک رویداد ناگوار، گفت: «چند روز پیش آقای روحانی گفتند که من خیلی متاثر شدم.ایشان گفت یکی از وزیران پیشین آمد پیش من و به من گفت که من رفتم امارات و خواهش کردم و یک مقدار پول از آنها گرفتم و آوردم ایران، آقای روحانی گفتند ایشان وقتی که رفتند من نشستم و گریه کردم که کشور ما به کجا رسیده که وزیر ما باید برود و از یک شیخ اماراتی خواهش بکند که چهار قران پول به ما بدهد برای امور جاری کشور. این عزت ماست؟»
جاسوسی هوایی آمریکا از سفر رهبری به کردستان
تهران امروز نوشت:گزارشهای منتشر شده از سوی ادوارد اسنودن فاش کرده که سازمانهای جاسوسی آمریکا و انگلیس سفر سال ۱۳۸۸ رهبر معظم انقلاب به استان کردستان را با استفاده از سیستمهای پیشرفته ماهوارهای رصد کردهاند.به گزارش تسنیم؛ روزنامههای نیویورک تایمز آمریکا و گاردین انگلیس در بخشی از گزارشی که درباره اسناد منتشر شده از سوی ادوارد اسنودن منتشر کردند مدعی شدند سازمانهای جاسوسی آمریکا سفر 4 سال پیش رهبر انقلاب به استان کردستان را مورد رصد و تجسس قرار دادهاند.آژانس امنیت ملی آمریکا در این عملیات فوقپیشرفته با همکاری آژانس ملی اطلاعات جغرافیایی و فضایی و آژانس شنود انگلیس اقدام به رصد ماهوارهای خودروها، سیستمهای حفاظت، مکالمات تیمهای امنیتی، پیامهای رد و بدل شده از سوی خلبانان هواپیما و بالگردها در هنگام فراز و فرود کردهاند. سازمانهای امنیتی آمریکا و انگلیس در جریان این جاسوسی بخشی از مکالمات تیمهای حفاظت و همراه رهبری را شنود کردهاند. آنها همچنین سخنرانی رهبر انقلاب را شنود کردهاند
ستاد نماز جمعه پاسخ دهد
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: رهبر انقلاب اسلامی دیروز در دیدار دانش آموزان به مناسبت 13 آبان ضمن حمایت از مجموعه مسئولان و مذاکره کنندگان با گروه پنج به علاوه یک، تأکید کردند: اینها فرزندان انقلاب و مأموران جمهوری اسلامی هستند که با تلاش فراوان درحال انجام دادن مأموریت سخت خود میباشند و "هیچ کس نباید آنها را تضعیف کند، مورد توهین قرار دهد یا سازشکار بداند". این سخن رهبر انقلاب، تعریضی است به اظهارات افرادی از فعالان سیاسی از جمله بعضی نمایندگان مجلس و سخنران قبل از خطبههای نماز جمعه گذشته تهران که با جملات تندی گروه مذاکره کننده ایرانی را به سازشکاری متهم کرد. ستاد نماز جمعه باید به این سؤال پاسخ بدهد که با چه انگیزهای از این قبیل افراد به عنوان سخنران دعوت مینماید؟
انحراف در محافل عزاداری مذهبی
جمهوری اسلامی نوشت: انحراف در محافل عزاداری مذهبی، همچنان ادامه دارد و هر روز پدیده جدیدی در این زمینه بروز میکند. از استان مرکزی خبر میرسد در یکی از شهرهای این استان هیأتی با نام "متوسلین به ذوالجناح"! تأسیس شده که اقدام به عزاداریهای غیرعادی و همراه با خرافات میکند. متأسفانه نهادهای فرهنگی مسئول که باید عهدهدار نظارت بر این امور باشند به وظایف خود عمل نمیکنند.
شکایت مردم با امضا طومار
روزنامه جمهوری اسلامی آورده:مردم زنجان، از راهنمائی و رانندگی این شهر به فرماندهی نیروی انتظامی شکایت کردند. جمع زیادی از مردم زنجان با امضاء طوماری که به دفتر فرماندهی ناجا ارسال شده، به برخی سیاستهای ناصواب و برخوردهای نسنجیده و به ظاهر قانونی مأمورین راهنمائی و رانندگی زنجان با مردم اعتراض نموده و آن را موجب ایجاد نارضایتی عمومی شهروندان دانسته و خواستار بررسی آن شدهاند.
دیدار بابک زنجانی با مقام ارشد اجرایی
قدس به نقل از سایت الف نوشت: بابک زنجانی اخیرا با یک مقام ارشد اجرایی دیدار داشته است و در این دیدار توصیه شده به فعالیتهای خود با استحکام بیشتر ادامه دهد. همچنین در این دیدار به بابک زنجانی اطمینان خاطرداده شده در برخی حوزهها، از وی حمایتهای لازم به عمل آید.
پیشنهاد رشوه منافقین به سازمان ملل!
روزنامه قدس نوشت: گروهک تروریستی منافقین به سازمان ملل اعلام کرده است، در صورتیکه به این گروهک اجازه داده شود تا اموال و داراییهای خود در اردوگاه اشرف را بفروشد، مبلغ 100 میلیون دلار به این سازمان پرداخت خواهد کرد.
روایت یک عضو اپوزیسیون از عقده حقارت روشنفکرنمایان
روزنامه کیهان نوشت:«در مذاکرات پیشرو، مانع اصلی نه ایران، که غرب و به ویژه آمریکاست».محمد برقعی از چهرههای نزدیک به نهضت آزادی و مقیم آمریکا ضمن بیان مطلب فوق، به نقد حس مرعوبانه نسبت به غرب و آمریکا پرداخته و در جرس نوشت: متأسفانه برخی هموطنان در اثر ناآشنایی با فرهنگ غرب فریب رسانههای غربی را میخورند و فکر میکنند تنها مانع در راه حسن رابطه با غرب دولت ایران است و اگر ایران همکاری لازم و شفافیت کافی داشته باشد دیگر مشکلی نخواهد بود. ریشه این برداشت در عقده حقارت جهان سومی است. این عقده که بر آن است ما وحشی و یاغی و غرب متمدن و صلح جو است، و این بدآموزی چنان در جان آنان جای گرفته که حتی از غرب هم که متنفر میشوند، و همه جا شعار ضد غرب سر میدهند، باز همه وجودشان در چنگال این عقده حقارت است.
وی میافزاید: بسیاری از جهان سومیهایی را که دیدهام بر آن باورند که غربیان به ویژه آمریکائیان رک و راست حرفشان را میزنند و مثل ما درصدد پوشش تعارف و زبان بازی پنهانکاری نمیکنند و این از بزرگترین خطاها است. اینان در پارهای از مسائل شخصی که خود میگزینند و حساب سود و زیان آن را هم کردهاند حرفشان را میزنند. اما همین حد باز بودن هم در گرو حسابگری است و مرزکشی پیوسته.وی خاطرنشان کرد بر مبنای مدارک حال میدانیم، صدام زمانی به کویت حمله کرد که از سوی آمریکا چراغ سبز دیده بود، و هرگز فکر نمیکرد آمریکا که از او حمایتها کرده، برای او دام گسترده باشد. قذافی فریب همین شیرینزبانیها را خورد، که علاوه بر افشای همه برنامههای هستهایاش خوشخدمتی را تا حد خیانت به ایران پیش برد. تنها چند ماه پیش از حمله به لیبی بود که سفارت لیبی در شهر واشنگتن میهمانی مفصلی داد و مقامات بسیاری از آمریکاییها در آن شرکت کردند و هر یک به زبانی از دوستی با قذافی گفتند، برقعی مینویسد: از این روی در مذاکرات با ایران هم مانع اصلی نه ایران که غرب، و به ویژه آمریکا است.وی ضمن تخطئه کیهان(!) تصریح کرد: بیان این حقایق برای شناخت واقعیتها و محدود کردن توقعات از مذاکره است.
تضمین دوباره اوباما به ایپک تحریمها را کاهش نمیدهیم
کیهان آورده:محافل رسانهای و سیاسی آمریکا از موضعی طلبکارانه درباره مذاکره با ایران سخن میگویند و معتقدند در ازای مطالبه انواع امتیازها نباید سخنی درباره کاهش تحریمها گفته شود.مؤسسه سیاستگذاری خاور نزدیک واشنگتن در تحلیلی به قلم دایان برنز و از قول کارشناسان غربی نوشت: آمریکا و غرب در مذاکرات نوامبر ایران را برای برچیدن حداقل بخشی از سانتریفیوژهای غنیسازی تحت فشار میگذارند. دیوید آلبرایت رئیس مؤسسه علوم و امنیت بینالمللی مستقر در واشنگتن گفت ایران برای تأمین سوخت نیروگاه بوشهر، به 60 هزار تا 100 هزار سانتریفیوژ، یعنی سه برابر سانتریفیوژهای فعلی، نیاز دارد. این تعداد برای تأمین سوخت این نیروگاه کافی است اما، صالحی از طرحهایی برای ساخت تأسیسات انرژی اتمی بیشتر خبر داد که این امر مستلزم تولید سوخت بیشتر است.
آلبرایت افزود: ایران باید برنامه غنیسازیاش را به 10 هزار سانتریفیوژ محدود کند.همچنین سیمون هندرسون و اولی هاینونن در مقالهای مشترک برای اندیشکده مذکور نوشتند: هر چند غرب و ایران توافق کردند مفاد مذاکرات محرمانه باشد اما باید گفت هدف کلی کاهش توانایی غنیسازی اورانیوم است.در ادامه این تحلیل آمده است: دادن هرگونه امتیازی به ایران، مانند اجازه غنیسازی اورانیوم موجب مطالبه این امر از سوی سایر کشورهایی میشود که در گذشته از این حق محروم شدند. در واقع، دادن امتیاز به ایران به خاطر تمکین نکردن به تعهداتش در زمینه منع گسترش تسلیحات هستهای]!؟[ زیادهروی محسوب میشود.
از سوی دیگر روزنامه نیویورکتایمز نوشت: لحن بیانیه مشترک ایران و آژانس خوشبینانه است. مقامات غربی آشنا به گفتوگوهای وین هم اعلام کردهاند که اگر توافقی حاصل آمده باشد، ایران موظف خواهد بود امکان دسترسی بازرسان آژانس به همه سایتهای هستهایاش، ملاقات با دانشمندانش و اسنادی که آنها را در گذشته خارج از محدوده میدانسته است، میسر سازد.نیویورک تایمز مینویسد: اصلیترین خواست و در واقع منبع اصلی نگرانی آژانس دسترسی به «پارچین» سایت ممنوعه نظامی واقع در حومه تهران است. البته در گذشته بازرسان از پارچین بازدید کردهاند اما این سایت به قدری وسیع است که ناظران هستهای امکان دسترسی به همه اماکن آن را نداشتهاند.
همزمان روزنامه هاآرتص با اشاره به ملاقات سران سازمانهای پرنفوذ یهودی از جمله ایپک با مقامات دولت آمریکا نوشت: چهرههای بانفوذ کنگره که با دولتمردان اسرائیل ارتباط نزدیک و دیدگاههای مشابه دارند، تأکید میکنند که در مقطع کنونی که ایران بر اثر تحریمها به پای میز مذاکرات بازگشته باید تحریمها را تشدید کرد. در همین زمینه بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، در چند هفته گذشته در دیدارها و پیامهای متعدد برای سران کنگره از آنها خواسته است که از هر گامی که به تسهیل در تحریمها منجر شود خودداری کنند.
این روزنامه افزود: سران ایپک و دیگر سازمانهای با نفوذ یهودی-آمریکایی که روز سهشنبه گذشته به کاخ سفید دعوت شده بودند گفتهاند شکیباییشان برای تلاش سیاسی آمریکا در حل بحران اتمی ایران تنها 60 روز دیگر دوام خواهد داشت. براساس این گزارش، این سازمانها به کاخ سفید اعلام کردهاند که در پایان این مهلت، تلاش علنی خود را برای برقراری تحریمهای فلج کننده علیه ایران از سر خواهند گرفت.به گزارش هاآرتص با وجود آنکه افراد حاضر در جلسه از «توافق» یا معامله خواندن آنچه مورد بحث قرار گرفت، خودداری کردهاند اما منابع نزدیک به جلسه گفتند که این گروه تنها پس از کسب اطمینان از اینکه دولت آمریکا قصد کاهش تحریمها یا آزاد کردن داراییهای ایران که در بانکهای سراسر جهان مسدود شده را ندارد، در مورد یک «مهلت» محدود به توافق رسیدند.
منابع نزدیک به این سازمانهای یهودی تأکید کردند آنها هیچ تعهدی در مورد خودداری از حمایت از تحریمهای جدید در توافقات خصوصیشان با قانونگذاران آمریکا ندادهاند. یکی از منابع یکی از این سازمانها به شرط برده نشدن نامش گفت که «هرگونه تعهد نسبت به چنین مهلتی را قاطعانه رد میکنم. در واقع اگر سنا به سمت قانون تحریمها حرکت کند، ما از آن حمایت میکنیم.»یادآور میشود پیش از سفر هیئت ایرانی به نیویورک نیز روزنامه نیویورک تایمز فاش کرده بود که دولت آمریکا در مذاکرات محرمانه با نتانیاهو به وی تضمین داده که به خاطر مذاکره با ایران از فشار تحریمها نخواهد کاست.وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا نیز روز شنبه در مصاحبه با شبکه ده تلویزیون رژیم صهیونیستی تاکید کرد: آمریکا هیچ پیشنهاد و تخفیفی برای لغو تحریمها علیه ایران ارائه نکرده است.
بیتوجهی وزیر علوم به حسن ظن نمایندگان
روزنامه کیهان آورده:وزیر علوم در پی کسب رأی اعتماد مجلس، اقدام به انتصاب فردی به معاونت خود کرد که صلاحیت وی برای وزارت به خاطر مشارکت در فتنه 88 از سوی نمایندگان رد شده بود.فرجی دانا در حکمی میلی منفرد را به عنوان معاون آموزشی وزارت علوم منصوب کرد و این در حالی است که نمایندگان مجلس به خاطر مستندات موجود، با وزارت میلی منفرد مخالفت کرده بودند. میلی منفرد با 162 رأی مخالف نمایندگان از مجموع 284 رأی، از وزارت بازماند و به جای وی فرجی دانا با 159 رأی موافق، 70 رأی مخالف و 32 رأی ممتنع وزیر علوم شد.برخی گزارشهای موثق حاکی از آن است که مدعیان اصلاحات دور زدن مجلس و گماشتن برخی نیروهای خود در سطوح معاونت وزیر و مدیر کلی را در دستور کار قرار دادهاند که این امر ناقض حسن ظن و اعتماد مجلس به وزراست.
تعلیق هستهای ایران آرزویی نشدنی است
کیهان نوشته:یک روزنامه آمریکایی خواستار تعلیق جزئی تحریمها برای پیشبرد اهداف آمریکا در مذاکرات 1+5 با ایران شد.روزنامه کریستین ساینسمانیتور با بیان اینکه برای توافق با ایران نباید تحریمها را افزایش داد، مینویسد: سیاست آمریکا برای کسب حمایت شورای امنیت سازمان ملل جهت اعمال تحریمهای هدفمند و هماهنگی با متحدان اروپایی برای اعمال فشار بیشتر اقتصادی، موفقیت دیپلماتیک قابل توجهی بوده است. به نظر میرسد این سیاست در حال حاضر در مواضع آشتیجویانه دولت جدید ایران که ظاهرا در مذاکرات ژنو پیشنهاد آن مطرح میشود، به نتیجه میرسد. برخی در کنگره آمریکا اکنون خواستار وضع تحریمهای مجازاتی بیشتر هستند، که غیرضروری است و میتواند روند دیپلماتیکی را که از آینده درخشانی نوید میدهد، به هم بزند، مجازات ایران برای کشاندن این کشور به میز مذاکره، تنها کسانی را که در تهران مذاکرات با آمریکا را بیثمر تلقی میکنند، قویتر خواهد کرد.
این روزنامه افزود: راهبرد مناسب برای حال حاضر، کاهش جزئی تحریمها به عنوان مشوقی برای ترغیب ایران به امتیازدهی است. سابقه دیپلماسی پیشین مبتنی بر تحریمها نشان میدهد که فشارهای اقتصادی توأم با مشوقهایی به عنوان محرکی برای چانهزنی برای دستیابی به توافق دیپلماتیک، بیشترین تاثیر را دارد. یک رویکرد تنبیهی صرف در ارتباط با تحریمها، کارآمد نیست، توأم کردن تحریمها با تشویقها برای دستیابی به موفقیت دیپلماتیک لازم است.کریستین ساینسمانیتور ادامه میدهد: پیشنهاداتی که ظاهرا ایران در ژنو مطرح کرده و شامل تعلیق بخشی از غنیسازی و فعالیتهایی در زمینه تولید ماده هستهای و همچنین موافقت با بازرسیهای موشکافانهتر آژانس بینالمللی انرژی اتمی است، در برآوردن اهداف قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل سهم بسزایی دارد.
این پیشنهادات نمایانگر تلطیف قابل توجه موضع پیشین ایران است. منطق دیپلماسی نشان میدهد که وقتی یک طرف به مصالحه رو میآورد، طرف دیگر باید متقابلا عمل کند نه اینکه بر شدت اقدامات خود بیفزاید.کریستین ساینسمانیتور میافزاید: برخی در واشنگتن مدعیاند که بهای کاهش تحریمها برای ایران باید برچیدن تاسیسات هستهای اصلی تهران از جمله راکتور آب سنگین اراک و سایت زیرزمینی غنیسازی در فردو باشد. اینها درخواستهای غیرواقعبینانهای هستند که پا را از شروط قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل فراتر مینهند.این روزنامه در پایان نوشت: در یک دنیای آرمانی، غرب میتواند آرزوی ایرانی بدون پتانسیل مهم هستهای را داشته باشد، اما این مسئله در کوتاه مدت، نه عملی و نه ضروری است.
اعتراض مشاور کروبی به موضع نوکر بادمجانها درباره جاسوسی آمریکا
کیهان نوشته:مشاور کروبی معتقد است «خاکشیر مزاجهای سیاسی» که هماکنون جاسوسی آمریکا علیه کشورهای مختلف را توجیه میکنند در صورت اتفاق مشابه برای ایران، باز هم از منطق آمریکا دفاع میکردند.داریوش سجادی در این زمینه نوشت: بعد از اشغال سفارت آمریکا در تهران و کشف اسناد جاسوسی این سفارتخانه در ایران برخی از مخالفان با رویکرد آمریکاستیزانه انقلاب اسلامی در کنار برخی از مخالفان اشغال سفارت از جمله همین آقای «زیبا کلام» در مقام توجیه برآمده و از موضع حق بجانب گفتند و میگویند «خوب اشکالش چیه؟ اصلا کار سفارتخونهها همینه که جاسوسی واسه کشورشون کنن»!!وی میافزاید: بعد از افشاگریهای «اسنودن» مبنی بر جاسوسی سفارتخانههای آمریکا در اروپا و شنود میلیونی(!) مکالمات و مراودات متحدین اروپاییشان حتی مکالمات خصوصی «آنگلا مرکل» اینک و متحیرانه مواجه با لکنت زبان همان نکتهدانان قدیم و همه چیزدانان جدید هستیم و نمیبینیم اعاظم زبان به گلایه از اروپائیان بگشایند که؛ ای عوام! ای رعیت! ای مرکل! ای اروپا «Take It Easy» چه مرگتونه!؟ چه خبرتونه؟ چه جای اعتراضه؟ رعایت پرنسیبهای کنسولی کیلویی چنده؟! دنیا کدخدا داره! کدخدا هم حق داره ازتون جاسوسی کنه!!!مشاور سابق کروبی نوشت: حالا زبانم لال فرض کنید این اتفاق برای ایران افتاده بود و اسنودن سند داده بود که این سفارتخانههای ایران در اروپا بوده که مراودات و مکالمات اروپائیان و سران آنها را شنود میکرده، در آن صورت همین مدعیان داخلی با شماتت به دولتمردان میگفتند ای عقبافتادههای متحجر! این چه جور رعایت آداب کنسولی است!!!؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد