باهنر با تاکید بر اینکه ما با همه توان از دولت دکتر روحانی حمایت می کنیم درباره حمایت اصولگرایان از احمدی نژاد هم گفت: ما بهصورت طبیعی از آقای احمدینژاد حمایت کردیم و بعد به همان نسبتی که دیدیم ایشان از مباحث کارشناسی دور شده، موضعگیریهایمان تغییر کرد.
اگرچه خیلی ها معتقدند تا زمان خانه نشینی 11 روزه احمدی نژاد، مواضع حمایتی اصولگرایان نسبت به او ادامه داشت اما باهنر زمان تغییر رویکرد هم طیفان خود نسبت به رئیس جمهور پیشین را از همان ابتدای دولت دهم که ایشان اصرار داشت معاون اولش آقای مشایی باشد می داند.
باهنر در بخشی از این گفت وگو درباره تلاش بخش هایی از اصولگرایان در سال های گذشته برای حذف اصلاح طلبان از صحنه سیاسی کشور تصریح کرد: من همواره گفته ام اصلاحطلبی یک واقعیت است، یک تفکر است و این تفکر هیچگاه از بین نمیرود.
وی با تفکیک اصلاح طلبان به دو بخش ساختارشکن و گروهی دیگر که منطبق بر قانون اساسی و خط امام عمل میکنند گفت: من بارها از اصلاحطلبها خواسته بودم به شرط تمکین به قانون اساسی، به میدان بیایند، و این سخنان من بارها تیتر روزنامهها شد بهطوریکه برخی به کنایه میگفتند من به آنها التماس کردهام. من معتقد بودم و هستم که اصلا مملکت را با یک جناح نمیشود اداره کرد.
باهنر جریان اصولگرا را هم به دو گروه تندرو و میانهرو تقسیم کرد و اظهار داشت: ما اتفاقا در این زمینه با دوستان تندروی خودمان خیلی بحث میکردیم در حدی که اگرچه ما هنوز آنها را اصولگرا میدانیم (البته اصولگرای تندرو)، اما آنها ما را اصولگرا نمیدانند!
وی افزود: مثلا جبهه پایداری چنین نظری درباره ما دارد و تلاش آنها بر این بود که نهتنها اصلاحطلبها را حذف کنند که حتی بخش هایی از اصولگراها را هم حذف کنند به طوری که اگر موفق می شدند فکر میکنم در نهایت چند نفری بیشتر نمیماندند. آنها حتی بزرگوارانی مانند آیتالله جوادی آملی یا آیتالله امینی را هم برنمیتابیدند.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در بخش دیگر این مصاحبه به برخی نقاط ضعف احمدی نژاد پرداخت و با بیان اینکه من شهادت میدهم که پرکارترین دولت، مربوط به دوره آقای احمدینژاد بود گفت: اما اشتباهات آدمهای پرکار، گرفتاری بیشتری ایجاد میکند و ایشان دو، سه تا مشکل جدی داشت. یکی اینکه ایشان اهل خرد جمعی نبود و وقتی به تشخیصی میرسید، دیگر به نظر کارشناسی دیگران کاری نداشت.
باهنر افزود: نکته دوم اینکه علاقهمند بود بسیاری از مسائل کشور را پروژهای حل کند، البته این مساله از اوج دلسوزیاش بود اما این دلسوزی به درد مملکت نمیخورد.
وی گفت: ایشان در اواخر دوران ریاست جمهوری اش در خودراییهایش قویتر و محکمتر شده بود و حتی دوستان نزدیکش را هم که با آنها مشورت میکرد یکی پس از دیگری حدف کرد.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین، انتخاب برخی افراد تازه کار به عنوان وزیر را نیز از نقاط ضعف دوره قبل دانست و گفت: اینکه آقای احمدینژاد، وزرایش را از افراد ناشناس و امتحان پس نداده انتخاب میکرد، کار درستی نبود؛ وزارتخانه که کلاس آموزشی نیست؛ فرصت آزمون و خطا که در کشورداری وجود ندارد.
باهنر یکی از مشکلات زیربنایی را نبود احزاب فعال در کشور دانست و با اشاره به روی کار آمدن روحانی گفت: من به دولت آقای روحانی امیدوارم و قصد دارم بهصورت جدی با ایشان و وزیر کشور در این باره مذاکره کنم.
وی با بیان اینکه رویه اعتدال آقای روحانی را می پسندم تصریح کرد: درست است که اصولگراها را روی کار نمیآورند و اغلب همکارانشان کارگزارانی و یا چپ هستند، اما از این جهت که افراد رادیکال و ساختارشکن را به کار نمی گیرند، خوب است و اعتدال رعایت میشود.
مشروح این مصاحبه را در روزنامه جام جم30 مهرماه بخوانید
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گروسی: مشکل تیم روحی و روانی است
شاهین بیانی در گفتوگو با «جامجم»: