«خدا و دیگر هیچ» در شبکه مستند

کد خبر: ۶۰۵۰۰۹

مستند «خدا و دیگر هیچ» با موضوع بررسی فرقه‌های شیطان‌پرستی و رابطه آنها با موسیقی‌های زیرزمینی بزودی از شبکه مستند پخش می‌شود. این مستند در تهران و اصفهان ضبط شده است.

اسماعیل حاج حیدری، تهیه‌کننده و کارگردان «خدا و دیگر هیچ» درباره این مستند به جام‌جم گفت: ساخت این مستند در سال 84 آغاز شد و شش ماه طول کشید. مضمون آن نیز شیطان‌گرایی و بررسی تاثیر موسیقی‌های مخرب و ارتباط آن با این گروه‌هاست.

تلاش شده در این مستند با نفوذ در میان فرقه‌های شیطان‌گرا تصاویری واقعی از اعمال، مناسک و عقاید آنها به تصویر کشیده شود. در این مستند تصویری واقعی از جوانانی ارائه می‌شود که با فاصله گرفتن از دین و جذب شدن به این فرقه‌ها دست به اعمال شنیعی چون خونخواری‌، خودزنی و خودکشی می‌زنند.

کارگردان مستند خدا و دیگر هیچ گفت: در کنار ثبت این تصاویر سعی کرده‌ایم رابطه این فرقه‌ها را با موسیقی‌های زیرزمینی به تصویر بکشیم.حاج‌حیدری که چندی قبل مستند «فرقه‌های سری» او از شبکه مستند پخش شد و به دلیل استقبال زیاد مخاطبان‌، قرار است از شبکه یک نیز پخش شود، ادامه داد: «خدا و دیگر هیچ» از آنجا که برخی واقعیت​های خشن و تند را به نمایش می‌گذارد، تاکنون فقط برای برخی نهادهای فرهنگی اکران شده است و حالا پس از مدت​ها که به دنبال پخش این مستند برای عموم مردم کشورمان بودیم با مساعدت شبکه مستند این امکان فراهم شد. قرار شده بخش‌های کارشناسی را هم به این مستند اضافه کنیم.

حاج‌حیدری درباره مستندهای مشابهی که تاکنون در زمینه شیطان‌پرستی ساخته و پخش شده است و تفاوت آن با خدا و دیگر هیچ گفت: هدف ما این است تا بررسی مسأله شیطان‌پرستی که تاکنون با شایعات و بحث‌های غیرکارشناسی پیرامونش به نتیجه نرسیده را به طور صریح و جدی مطرح کنیم. متاسفانه در برخی مستندهای مشابهی که در این زمینه ساخته و پخش شده‌اند، چند نابازیگر در نقش شیطان گراها به بازسازی صحنه‌ها پرداخته‌اند، اما من به مخاطبان این قول را می‌دهم که تصاویر ما کاملا واقعی و مستند است.این کارگردان حوزه مستند با اشاره به مشکلات مستندسازی در زمینه فرقه‌های سری و جریان‌های ضددینی اضافه کرد: تهیه این تصاویر بسیار دشوار بود. حتی گاهی من و گروهم تهدید شدیم و حال پس از گذشت شش سال می‌توانیم پشت پرده برخی از جریان‌ها را به نمایش بگذاریم.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها