مهندس سید جعفر تشکری هاشمی افزود: تهران شهر شلوغی است و آلودگی صوتی در آن بیداد میکند که البته خوشبختانه ناشنوایان آسیبهای ناشی از سر و صداهای ناهنجار را تحمل نمیکنند اما از طرفی متاسفانه این افراد آسیبهای بیشتری را به دلیل عدم شنوایی متحمل میشوند.
وی در توضیح این موضوع با اشاره به این که در شهر پر سر و صدایی مانند تهران بخش قابل توجهی از عوامل محیطی از طریق عامل صوتی منتقل میشود و اشکال مختلف، مفاهیم متفاوتی را به رانندگان و عابران پیاده منتقل میکند، اظهار کرد: ناشنوایان چه به عنوان راننده و چه به عنوان عابر پیاده از درک این نشانههای صوتی محروم هستند.
تشکری هاشمی با ذکر این نکته که خودروی رانندگان ناشنوا با عبارت ناشنوا و تصویر مربوطه مشخص است و از این رو سایر رانندگان باید این موضوع را مورد توجه قرار دهند، تصریح کرد: بخشی از این افراد ناشنوا، رانندگان تاکسی هستند که معمولاً در داخل خودروی خود به این مساله اشاره میکنند و لازم است مسافران به این نکته توجه کنند.
وی با تاکید بر این که متاسفانه مشخصهای برای تشخیص عابران ناشنوا وجود ندارد، اضافه کرد: اگر رانندگان به بدیهیترین اصول رانندگی که توجه ویژه به حقوق عابر پیاده است احترام بگذارند، در آن صورت عموم عابران پیاده که نیمی از تلفات ناشی از تصادفات رانندگی تهران را تشکیل میدهند و از جمله عابران ناشنوا، کمتر در معرض آسیب قرار میگیرند.
معاون شهردار تهران در پایان بر لزوم ارزیابی شنوایی سنجی همزمان با معاینه چشم افراد جهت صدور و تمدید گواهینامه رانندگی تاکید و خاطرنشان کرد: کمشنوایی یکی از عوارض دوران سالمندی است و یکی از دلایلی که سالمندان دچار حوادث ترافیکی میشوند، این است که متوجه صدای محیط اطراف خود از جمله صدای بوق وسایل نقلیه نمیشوند. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد