به گزارش فارس، رسول دیناروند افزود: با توجه به این که این دارو مصرف کمتری دارد، تولید آن در اولویت نیست و در مراحل بعدی خواهد بود.دیناروند اظهار کرد: کاهش قیمت داروهای بیماران صعبالعلاج که قرار بود از اول مهر اجرایی شود، از امروز تحقق یافته است.
وی عنوان کرد: طی بازدیدی که شخصا از سه داروخانه 13 آبان، هلالاحمر و 29 فروردین داشتهام، این روند در این داروخانهها در حال انجام است، البته سختیهایی هم وجود دارد، اما هدف کاهش پرداختی بیماران است و تفاهمنامه در این زمینه با بیمهها دائم است.وی در پاسخ به این که چه داروهایی مشمول کاهش قیمت میشوند، بیان کرد: همه داروهای بیماران صعبالعلاج از جمله بیماران سرطانی و اماس که از قبل هم یارانه میگرفتند، شامل این طرح میشوند و امیدواریم بتوانیم داروهای دیگر را هم مشمول این برنامه کنیم.
رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: داروهایی که در فهرست اولیه ما نیست و در عین حال گرانقیمت است، نیز به مرور برای بیماران مزمن و صعبالعلاج مورد توجه قرار میگیرد.
به گفته رئیس سازمان غذا و دارو سالانه مبلغی حدود هزارمیلیارد تومان سهم داروهای گرانقیمت برای بیماران صعبالعلاج است که از این پس طبق برنامه ما سهم پرداختی مردم بیشتر از 15درصد نخواهد بود.
رئیس سازمان غذا و دارو در مورد کمبود دارو ابراز کرد: وضع تامین دارو نسبت به گذشته بهتر شده، اما به روال طبیعی برنگشته و هنوز کمبود دارو سهرقمی است.
داروهای استاندارد بیهوشی از گمرک ترخیص شدند
رئیس انجمن بیهوشی ایران از ترخیص داروهای استاندارد بیهوشی از گمرک خبر داد و گفت: بتازگی این داروها در اولویت ترخیص اقلام دارویی قرار گرفتهاند.
محمدمهدی قیامت ادامه داد: وضع داروهای بیهوشی بسیار بهتر از گذشته شده است. قبلا داروهای بیهوشی کمیاب شده بود و مجبور بودیم داروهای دیگری را جایگزین کنیم که چندان کیفیت مناسبی نداشتند.
وی تصریح کرد: البته هنوز هم در تامین داروهای بیهوشی که استاندارد باشند مشکل داریم، اما مشکلات مانند قبل حاد نیست.به گفته وی تعداد داروهای بیهوشی بیکیفیت بسیار کم و محدود شده است و در زمینه داروهای بیحسی مشکلی وجود ندارد.
رئیس انجمن بیهوشی ایران یادآور شد: از زمانی که داروهای بیهوشی را در اولویت ترخیص دارو از گمرک قرار دادند، مشکلات هم حل شد چون این داروهای بیهوشی در گمرک مانده بود و ترخیص نمیشد.
وی با تائید مشکل کیفیت نامناسب داروهای بیهوشی در بخش خصوصی و دولتی در گذشته بیان کرد: اکنون مشکل حاد برطرف شده و موردی از تعطیل مراکز درمانی یا توقف اعمال جراحی گزارش نشده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت