اظهارات مشایی در مورد رد صلاحیت خود

اسفندیار رحیم مشایی در حالی که کمتر از چند روز از حضور حسن روحانی در پاستور می گذرد ، اولین اظهارات خود را درمورد مسایل انتخاباتی مطرح کرده است.
کد خبر: ۵۸۶۶۷۶
اظهارات مشایی در مورد رد صلاحیت خود

به گزارش خبرگزاری آریا اسفندیار رحیم مشایی در جمع تعدادی از فعالان رسانه که غالبا حامی گفتمان بهار بودند در پاسخ به سوال یکی از افراد حاضر در جمع مبنی بر اینکه پس یعنی از قبل می دانستید که رد صلاحیت می‌شوید؟! گفت: حالا می پرسند شما چرا آمدی؟ دو فرض داشت. یک فرض این بود که تایید نشویم و یک فرض هم تایید شدن بود. من قبول دارم که این یک ریسک بود. ما ناچار از پذیرش ریسک بودیم و راه دیگری نداشتیم. اگر تایید می شدیم با رای بالایی هم انتخاب می شدیم.

وی تصریح کرد: من به اتفاق آقای احمدی نژاد خدمت مقام معظم رهبری نامه نوشتیم؛ با دو امضا. اعلام امادگی کردیم. از اینکه چنین اتفاقاتی افتاده نیز عدم رضایت خود را اعلام کردیم. ولی حتی این موضوع را در آن شرایط آشکار هم نکردیم تا رهبری تحت فشار قرار نگیرند.
 
مشایی گفت: بعضی ها به ما می گویند چرا شما (در زمان رد صلاحیت) حرفی نزدید؟ چیزی نگفتید؟ خب چه حرفی باید می زدیم؟ حتی در قانون اعتراض هم پیش بینی نشده! جالب است واقعا! خیلی جالب است!  حتی چیز قشنگتری رخ داده و گفتند ما اصلا کسی را رد صلاحیت نکردیم که!! (خنده حضار) بلکه احراز نشده. اخیرا هم یک مصاحبه کردند و گفتند "فلانی که اصلا از قبل رد شده بود!

قفل روابط ایران و آمریکا گشودنی است

اکبر گنجی با نوشتن  مقاله ای با عنوان«قفل روابط ایران و آمریکا گشودنی است،احترام متقابل کلید آن است» که در روزنامه انگلیسی گاردین منتشر شد گفت:اینک مدتهاست که غربیان فهمیده اند که رهبر جمهوری اسلامی دارای بیشترین قدرت در کشور است. او که همیشه مخالف مذاکره ی مستقیم ایران و آمریکا بود، در 21 مارس 2013 گفت که اگر حقوق ایران به رسمیت شناخته شود،با مذاکره ی با آمریکا مخالفت ندارم. این گامی به پیش بود.

در این مقاله آمده است: دولت اوباما نه تنها منکر پروژه ی تغییر رژیم در ایران است، بلکه بارها اعلام کرده که حق استفاده ی صلح آمیز ایران از انرژی هسته ای را به رسمیت می شناسد. اگر چنین باشد، تنها محل نزاع در این زمینه، روشن کردن دقیق معنای «حق استفاده ی صلح آمیز از انرژی هسته ای» است که آیت الله خامنه ای و اوباما بر آن تأکید دارند.

 گنجی می نویسد: اوباما گفته است که شدیدترین تحریم های اقتصادی تاریخ را علیه ایران وضع کرده و اقتصاد ایران را بسیار تخریب کرده است. این مدعا درست است، اما تخریب اقتصاد یک کشور، در درجه ی اول مجازات مردم آن کشور است، نه رژیم سیاسی. افزایش تورم، بیکارشدن ده ها هزار تن، رکود اقتصادی، کمبود شدید دارو و افزایش شدید قیمت مواد غذایی، چه بر سر مردم ایران می آورد؟

دو قطبی های ایدئولوژیک سیاه و سفید ساز، که به دنبال ارائه ی چهره ای اهریمنی از ایرانند، برخلاف منافع آمریکا هستند. ایران پایگاه نیروهای بنیادگرا یا سلفی مانند طالبان و القاعده و جبهة النصرة نیست. ایده هایی چون آزادی، دموکراسی و حقوق بشر بخوبی در میان ایرانیان بسط یافته اند.ایرانیان نه غرب ستیزند و نه آمریکاستیز.

حسن روحانی در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری در 3 آگوست در برابر آیت الله خامنه ای مجدداً از تعامل با دولت های غربی سخن گفت و آیت الله خامنه ای گفت:من تأیید می کنم نظری را که رئیس جمهور محترم ابراز کردند در زمینه‌ی برخورد حکمت‌آمیز با مسائل گوناگون بین‌المللی و مسائل سیاسی و مسائل ارتباطات بین‌المللی و اینها. حتماً باید برخوردِ حکمت‌آمیز و عاقلانه باشد. بدین ترتیب، راه مذاکره ایران و آمریکا گشوده است، به شرطی که منافع ملی طرفین در نظر گرفته شود.

دهن کجی روسیه به آمریکا

اداره مهاجرت فدرال روسیه روز جمعه اعلام کرد ادوارد اسنودن افشاگر اطلاعات محرمانه امریکا آزاد است هر زمان که بخواهد به سراسر خاک روسیه سفر کند.

به گزارش خبرگزاری شین هوا ،‌اولگ مولودیاوسکی از مسئولان اداره مهاجرت فدرال روسیه در این خصوص به خبرنگاران گفت:  در راستای قوانین روسیه ، اسنودن حق سفر در داخل خاک فدرال روسیه و کار کردن به استثناء مشاغل دولتی را دارد.

این درحالی است که روز پنجشنبه سخنگوی دفتر ریاست جمهوری آمریکا به خبرنگاران گفته بود که این کشور هنوز امیدوار است روسیه ادوارد اسنودن مامور سابق سیا را به واشنگتن تحویل دهد.

جی کارنی گفت:« موضع ما همان است: آقای اسنودن باید به آمریکا بازگردانده شود تا پاسخگوی اتهامات خود باشد و از همه حقوق خود برخوردار شود.»

 کابینه امنیتی

یک عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس معتقد است که کابینه پیشنهادی رئیس جمهور، کابینه‌ای امنیتی است چون اکثر وزرای پبیشنهادی از افراد امنیتی هستند.
 
روح‌الله حسینیان در گفت‌وگو با ایسنا، در ارزیابی از کابینه پیشنهادی حسن روحانی گفت: الحمدالله این کابینه خیلی کابینه امنیتی است و اکثر وزرای پیشنهادی امنیتی هستند به جز وزیر پیشنهادی اطلاعات که یک شخصیتی مذهبی و سیاسی است.
 
حسینیان در عین حال با این پیش بینی که 80 درصد کابینه رای می‌آورد گفت: مابقی افرادی که از کابینه پشنهادی مجلس رای نمی‌آورند آنهایی هستند که در مجلس صحبتهایی کردند و با فتنه زاویه نگرفته‌اند، این باعث شده که احتمالا آنها در صحن علنی رای نیاورند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها