سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا اخروی در گفتوگو با مهر گفت: طرح زورخانه گردی که قدمت 700 ساله دارد در شبهای ماه رمضان در 30 زورخانه در اصفهان برگزار میشود.
وی پوریای ولی را بنیانگذار ورزش زورخانهای دانست و اظهار داشت: در این ماه هر شب ورزشکاران به همراه مرشد خود به یکی از زورخانههای اصفهان رفته و به عنوان مهمان در زورخانه میزبان به انجام حرکات ورزشی میپردازند.
رئیس هیات ورزش پهلوانی و زورخانهای اصفهان بیان کرد: در این طرح به طور متوسط 50 نفر شرکت داشته و هر شب اصفهان میزبان شهرهای هم جوار خود میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه ورزشکاران زورخانهای از شهرهای شوشتر، تهران، شیراز، مشهد، یزد و نائین در طرح زورخانه گردی شرکت میکنند اظهار کرد: طرح شبانه زورخانه گردی با نام خدا شروع، با مدح و منقبت مولا علی (ع) ادامه و با دعا و نیایش پایان مییابد.
رئیس هیات ورزش پهلوانی و زورخانهای اصفهان افزود: شنا رفتن، نرمش و خم گیری، میل گرفتن، پا زدن، چرخیدن، کباده زدن و سنگ گرفتن جزء ورزشهای زورخانهای بوده و هرکدام با نظم و ترتیب خاصی اجرا میشود.
اخروی گفت: زنگ زدن توسط مرشد زورخانه در شروع، عوض شدن حرکات ورزشکاران و پایان ورزش انجام میشود.
رئیس هیات ورزش پهلوانی و زورخانهای اصفهان با بیان اینکه اشعار خوانده شده توسط مرشد دارای موضوع است، گفت: پند واندرز، اشعار شاهنامه، اشعار مناسبتی(اعیاد، شهادت و تولد ائمه)، مدح و ستایش از مهم ترین موضوعات این اشعار به شمار میروند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد