مهری سویزی در گفتوگو با ایسنا افزود: امسال مقرر شده از محل درآمد حاصل از ثبتنام در آزمون ورودی استعدادهای درخشان و نمونه دولتی، بخشنامهای را تهیه کنیم که بر اساس آن 30 درصد از این درآمدها به طور مساوی صرف هوشمندسازی این مدارس شود.
رئیس مرکز ملی استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان با بیان اینکه اکنون هوشمندسازی به مطالبه خانوادهها و دانشآموزان تبدیل شده، تصریحکرد: با توجه به این که هوشمندسازی و تجهیز مدارس و کلاسها به امکانات و فناوریهای نو، فرآیند یادگیری را تسریع و ماندگاری آن را بیشتر میکند، همه تلاش خود را برای تجهیز مدارس به کار گرفتهایم.
به گفته سویزی، در چهار سال گذشته تعداد دانشآموزان مدارس استعدادهای درخشان و نمونهدولتی 60 هزار بود که این تعداد اکنون به 150 هزار نفر افزایش یافته و تعداد شهر و مناطقی که مدارس استعدادهای درخشان در آن فعال بود از 92 به 206 شهر و منطقه رسیده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه همواره انگشت اتهام در توسعه مدارس استعدادهای درخشان و نمونهدولتی بر توسعه کمی بوده، اما این مرکز در کنار توسعه کمی، توسعه کیفی را در چهار محور آموزشی، پرورشی، فناوری و نیروی انسانی در دستور کار قرار داده است.
وی اضافه کرد: بر همین اساس آزمون پیشرفت تحصیلی ویژه دانشآموزان سوم راهنمایی و اول متوسطه برگزار شد که نتایج تحلیلی آن بزودی ارائه میشود.
سویزی، با اشاره به افزایش مدالهای طلای جهانی المپیادهای دانشآموزی گفت: در سال 89 سه طلای جهانی، سال 90، پنج طلای جهانی و سال 91، هفت طلای جهانی حاصل تلاش دانشآموزان در رشتههای مختلف المپیادهای جهانی بود و با این روند پیشبینی میکنیم امسال موفقیت چشمگیری را در کسب مدالهای طلای المپیاد داشته باشیم.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گو با دکتر محمدهادی همایون روند«ظهور» را از آغاز تاریخ تا بازه کنونی بررسی کرده ایم
عزیز حسنویچ، مفتی اعظم کرواسی در گفتوگو با «جامجم»مطرح کرد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد