فداحسین مالکی در نشست با اعضای اصلی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره توزیع حواله سوخت، گفت: این طرح با همکاری نهادهای ذیربط تهیه شده که با همکاری شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی اجرا خواهد شد.
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اعلام اینکه با اجرای این طرح از توزیع مازاد بر نیاز و قاچاق سوخت جلوگیری خواهد شد، با اشاره به گزارش ارائه شده در خصوص پرتال ارزی بانک مرکزی و گمرک به اعضای جلسه از تشکیل پرونده قضایی برای متخلفین ارزی نیز خبر داد.
نماینده ویژه رییس جمهوری از آسیبشناسی آمار بالای سوخت و قاچاق آن خبر داد و افزود: بعضی دستگاهها که حواله مواد سوختی را توزیع میکنند، مشکلاتی داشتند که این موارد بررسی شد تا از توزیع حواله سوخت مازاد بر نیاز متقاضیان جلوگیری شود.
این مقام مسئول تاکید کرد: برنامهها و اولویتهای سالجاری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به همه دستگاهها و نهادها اعلام شده و به زودی در این باره جمعبندی لازم انجام خواهد گرفت.
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز یادآور شد: وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نیرو و وزارت صنعت، معدن و تجارت در مواردی حواله سوختی را توزیع میکردند که گیرندگان حواله نیازی به آن نداشتند و یا سوخت دریافتی مازاد بر نیازشان بوده است؛ مانند واحدهای غیرفعال و نیمهفعال که این امر موجب ورود سوخت به فرآیند قاچاق میشد.
وی گفت: در این جلسه مقرر شد همه دستگاههای متولی آمار نیازهای واقعی را استخراج کنند و بر توزیع حوالهها و مصرف آن نیز نظارت داشته باشند تا واحدهای تولیدی با کمبود سوخت مواجه نشوند و سوخت مازاد بر نیاز مصرفکنندگان نیز توزیع نگردد تا وارد فرآیند قاچاق نشود.
مالکی به قاچاق روزانه سه میلیون لیتر سوخت در برخی استانها همچون استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: در چارچوب اجرای طرح بهبود وضعیت معیشت مرزنشینان، موضوع فروش سوخت در مناطق مرزی با همکاری مردم ساماندهی شد و روند قانونی به خود گرفت.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت