عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

تامین اجتماعی رقابتی می شود

اعمال افزایش حقوق مستمری‌بگیران تا پایان خرداد

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی از اعمال پرداخت افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی و همچنین همسان سازی حقوق آنان تا پایان خردادماه خبر داد .
کد خبر: ۵۶۷۱۱۶
اعمال افزایش حقوق مستمری‌بگیران تا پایان خرداد

سعید مرتضوی در نشست خبری که چهارشنبه در سازمان تامین اجتماعی برگزار شد با بیان این مطلب، افزود: در جلسه‌ای که امروز برگزار شد، به منظور افزایش و اعمال 25 درصدی حقوق بازنشستگان، 2800 میلیارد تومان اعتبار لحاظ شد و در حال حاضر از نظر بودجه و پرداخت هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در مورد افزایش حقوق و مزایا باید پیشنهاد سازمان تامین اجتماعی به دولت ارائه شود و این افزایش باید در بودجه سازمان پیش بینی شده و به تصویب هیات امنا برسد، افزود: ظرف یک یا دو هفته آینده وزیر کار که رییس هیات امنای سازمان تامین اجتماعی است باید مصوبه‌ای را در این زمینه به سازمان ارائه کند.

به گفته مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی قول داده است که مصوبه مربوطه را ظرف هفته جاری و یا هفته آینده به سازمان تامین اجتماعی ارائه کند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه در سال های گذشته افزایش حقوق در مرداد و تیر ماه در فیش حقوقی اعمال و پرداخت می‌شد، اظهارداشت: در سال گذشته نیز افزایش حقوق در مردادماه اعمال و پرداخت شد.

وی با بیان اینکه حداقل حقوق بازنشستگان و مستمری بگیرانی که 30 سال حق بیمه پرداخت کرده‌اند، 700 هزار تومان است، افزود:‌ 700 هزار تومان یاد شده بدون در نظر گرفتن مزایای جانبی (حق اولاد، همسر و...) است.

مرتضوی تصریح کرد: سال گذشته 18 درصد به حقوق بازنشستگان اضافه شد و این در حالی است که سالیان قبل تنها شش یا هفت درصد به حقوق آنها اضافه می‌شده است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به اینکه آیا سازمان با کمبود اعتبار مواجه شده که نتوانسته تا کنون افزایش حقوق‌ها را اعمال کند، گفت: این موضوع نیازمند مصوبه‌های لازم در این زمینه بود.

وی افزود: چند مطلب وجود دارد که باید بازنشستگان و بیمه شدگان از آن مطلع باشند، در مقطع زمانی شرکتی به نام «سورینت مهر» قصد داشت شرکت‌های کم بازده سازمان تامین اجتماعی را خریداری کند و علت آن هم این بود که این شرکت در معرض تحریم قرار داشت و می‌خواست سرمایه گذاری خود را در داخل کشور انجام دهد.

مرتضوی با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی نیز در نظر گرفته بود که حدود 90 شرکت کم بازده خود را که به جای دیون دولت به این سازمان واگذار شده بود، به فروش برساند، اظهارداشت: تفاهم نامه‌ای در این زمینه با شرکت «سورینت مهر» امضا شد و پس از افتتاح حساب در مالزی این شرکت 15 هزار میلیارد تومان را به صورت ین ژاپن به حساب سازمان تامین اجتماعی در بانک مسکن مالزی به حساب واریز کرد.

وی افزود: 48 ساعت پس از این موضوع، شرکت «سورینت مهر» به تحریم آمریکا درآمد و بانک مسکن اعلام کرد که این پول نیز مشمول تحریم شده است و این در حالی بود که در تفاهمنامه قید کرده بودیم انتقال این مبلغ به کشور بر عهده این شرکت است و اگر نتواند این عمل را انجام دهد هیچ یک از شرکت‌های مورد تفاهم به واگذار نمی‌شود.

به گفته مرتضوی، سرمایه تامین اجتماعی مربوط به بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان است و نمی‌توان بر روی آن ریسک کرد.

وی خاطر نشان کرد: تا کنون موفق به انتقال این پول به کشور نشده‌ایم و در حالی که این مبلغ در حساب سازمان است و آنها نیز نمی‌توانند پول را به داخل کشور بیاورند، حل این موضوع نیازمند گذر زمان است، اما هیچ ضرری به سازمان وارد نشده است.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در مورد میزان بدهی‌های دولت به این سازمان و پرداختی‌هایی که تا کنون در این رابطه صورت گرفته، عنوان کرد: در مجموع دولت تاکنون 35 میلیارد تومان به سازمان تامین اجتماعی بدهکار است که در این خصوص 55 درصد سهم هواپیمایی هما به تامین اجتماعی واگذار شد.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها