به گزارش جامجم، چندی پیش مردی با حضور در شعبه هفتم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 2 تهران، از کارمند یک بانک به اتهام انتقال غیرقانونی پول از حساب بانکیاش شکایت کرد.
در تحقیق از شاکی معلوم شد، فردی هنگام بررسی حسابش متوجه شده 16 میلیون و 400 هزار تومان از موجودیاش توسط کارمند یکی از بانکهای دولتی به حساب فرد دیگری واریز شده است.
با طرح این شکایت، پرونده در دستور کار پلیس قرار گرفت و کارمند بانک برای بازجویی احضار شد.
وی به پلیس گفت روز حادثه مردی در تماس تلفنی با وی، خود را مدیرعامل یک شرکت بازرگانی معرفی و از او خواسته مبلغ 16 میلیون و 400 هزار تومان از موجودیاش را به حسابی که متعلق به یک پیمانکار است، واریز کند.
اعتماد مرد کارمند دردسرساز شد
در ادامه معلوم شد، مرد کارمند پیش از واریز مبلغ درخواستی به آن حساب، چند بار با دفتر شرکت شاکی تماس گرفته، اما مدیرعامل را پیدا نکرده تا این که ساعاتی بعد همان مرد شیاد در تماس تلفنی، از او خواسته سریعتر پول را واریز کند و عنوان کرده خودش را برای امضای سند، به بانک میرساند.
او هم با اعتماد به مرد تماسگیرنده، مبلغ 16 میلیون و 400 هزار تومان را واریز میکند، اما وقتی از مدیرعامل شرکت برای امضای سند بانکی خبری نمیشود، در تماس با محل کارش و گفتوگو با او متوجه میشود اصلا او با بانک تماس نداشته و فرد تماسگیرنده هویت مرد شاکی را جعل و با فریب کارمند، پول را سرقت کرده است.
واریز پولها به حساب 2 زن
با شروع جستجوها برای دستگیری مرد سارق، ماموران اطلاع یافتند، 200 هزار تومان از پولها به حساب یک زن و بقیه به حساب زن دیگری واریز شده است.
در ادامه هر دو زن به عنوان مظنون پرونده تحتتعقیب قرار گرفتند تا این که یکی از آنها شناسایی و برای تحقیقات به مرکز پلیس احضار شد.
در تحقیق از این زن معلوم شد روز حادثه هنگام پرداخت قبض از یک دستگاه خودپرداز در کرج، یک زن با ادعای این که فرزندش در بیمارستان بستری است و باید به حساب آنجا پول واریز کند، 200 هزار تومان پول به حساب این زن واریز و آن را برداشت میکند و دیگر آن زن را نمیبیند.
ردپای زن متهم در 2 طلافروشی
در این مرحله ماموران با بررسی حسابی که پول به آن واریز شده بود، متوجه شدند صاحب حساب که یک زن است، با همین حساب از دو طلافروشی، خریدهایی کرده است و در ادامه معلوم شد هویت این متهم و نشانی خانه جعلی است.
دستگیری متهم زن
ماموران با شناسایی دو مغازه طلافروشی و بررسی دوربینهای مداربسته محل، تصاویر متهم را به دست آوردند و سرانجام چند روز پیش او را دستگیر کردند.
متهم: شوهر زندانیام طراح سرقت بود
این زن با اشاره به این که شوهر زندانیاش طراح این سرقت بوده، گفت: شوهرم مدتی پیش به دلیل بدهی مالی دستگیر و زندانی شد. بعد از مدتی با من تماس گرفت و خواست در اجرای یک نقشه سرقت ـ که شیوه آن را از یک محکوم حبس ابدی یاد گرفته ـ با او همدست شوم و وقتی نپذیرفتم، مرا تهدید کرد و من نیز با او همدست شدم.
متهم گفت: ابتدا قرار شد به خواسته شوهرم به خانه مادرش بروم و یک جلد شناسنامه جعلی را که از طریق یکی از دوستانش تهیه کرده، تحویل بگیرم و در یک بانک دولتی حساب باز کنم.**تحویل سکههای طلا به یک زن و مرد
وی یادآور شد: چند هفته بعد او از من خواست با پولی که به حسابم واریز کرده، از دو طلافروشی سکه طلا بخرم. در تماس بعدیاش، خواست تعدادی از سکهها را در متروی کرج به مرد جوانی تحویل دهم.
متهم اضافه کرد: من هم طبق خواسته او عمل کردم و بخش دیگری از سکهها را به زنی که به گفته شوهرم یکی از شاکیانش بود، دادم. از 400 هزار تومان باقیمانده، 200 هزار تومان از حسابم برداشت و بقیه را هم به حساب یک زن رهگذر واریز و از او دریافت کردم.
در پی اظهارات متهم زن، شوهرش در یکی از زندانها شناسایی و با انتقال به مرکز پلیس بازجویی شد.
انکار سرقت از سوی مرد زندانی
مرد زندانی با رد اظهارات همسرش به پلیس گفت: همسرم دروغ میگوید و اصلا پولی به حساب او واریز نکرده تا او طلا بخرد و هیچ گاه با کارمند بانک هم تماس نگرفته است.
بنابر این گزارش، در پی اظهارات متناقض مرد زندانی، برای او و همسرش از سوی بازپرس شعبه هفتم دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 2 تهران، قرار قانونی صادر شد. تحقیقات تکمیلی در این باره ادامه دارد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد