در ساخت کلیدهای هوشمند از فناوریهای امنیتی مدرن استفاده میشود و به آسانی میتوان آن را با سیستمهای کنترل دستیابی موجود تلفیق کرد.
نرم افزار شیرکی کلیدهای الکترونیک را به طورمستقیم به تلفن همراه کاربر میفرستد و این مساله از طریق ارسال کد QR به ایمیل یا از طریق پیام تصویری صورت میگیرد.
کاربران ایستگاههای بسته دادهای بتازگی مورد حمله فیشینگ یا کلاهبرداری وبسایتی قرار گرفتهاند. هکرها بیشتر تلاش خود را روی تلفنهای هوشمند متمرکز کردهاند.
مهمترین چالشی که سازندگان با آن روبهرو هـستند، محافظت از کلیدهای الکترونیکی بدون به خطر انداختن عملیات اصلی آنهاست.
نرمافزار شیرکی براساس سامانه انتقال مخابرات میدان نزدیک (NFC) عمل میکند، در نتیجه دادهها به صورت بیسیم و در دامنه کوتاه چند سانتیمتری مبادله خواهد شد. برای بازکردن در ساختمان شما باید گوشی خود را به قفل نزدیک کنید.
رابط NFC و قفلها در پهنای باند کوتاه راهاندازی میشود. با نصب این نرمافزار در تلفنهای هوشمند، داده های حساس از دادههای سایر برنامههای کاربردی مجزا میشوند، در نتیجه افراد غیرمجاز نمیتوانند به کلیدهای هوشمند دسترسی داشته باشند.
ارتبـاط بین تلفن هوشمند و سرور مرکزی با استفاده از پروتکلهای امنیتی محافظت میشود و حتی اگر این ارتباط مورد حمله هکرها قرار گرفت، افراد غیرمجاز نمیتوانند به کلید دیجیتال دسترسی یابند زیرا بـاز کردن در آپارتمان به اطلاعات حاوی نشانههای رمزبندی شده کاربر و برنامه کاربردی نصب شده روی تلفن هوشمند نیاز دارد.
به واسطه ویژگیهای فوقالعاده نرمافزار شیرکی میتوان از آن به عنوان کلید کنترلکننده در هتلها یا به عنوان کلید اشتراکی استفاده کرد؛ به این صورت که افرادی که در یک مکان زندگی میکنند نیز میتوانند از آن استفاده کنند.
منبع: sciencedaily
مترجم: نرگس عبدالله
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد