هرچند هنوز دلیل مخالفت مجلسیها با تصویب طرح کاهش آلودگی هوا مشخص نیست، اما از گوشه و کنار شایعاتی مبنی بر اینکه اختلاف اخیر مجلس و دولت در این زمینه بیتاثیر نبوده، مطرح است.
اعضای کمیسیون محیط زیست مجلس که تا دیروز در حمایت از ضرورت تصویب این طرح سخن میگفتند، حالا از پاسخگویی به خبرنگاران درباره دلایل مخالفت نمایندگان مجلس با تصویب این طرح، طفره میروند.
تصویب طرح کاهش آلودگی هوا در حالی به بنبست خورد که با این شرایط ساکنان شهرهای آلوده امیدی ندارند که باز هم رنگ آسمان آبی را به خود ببینند.
مردم انتظار داشتند نمایندگان مجلس کمی مهربانتر با طرحی که برای رهایی ساکنان شهرهای آلوده از معضلی که ماههاست زندگیشان را تحتالشعاع خود قرار داده است، رفتار میکردند.
توقع مردم این است که نمایندگان مجلس در تصویب طرحهایی که ارتباط تنگاتنگی با سلامت شهروندان دارد، اختلافها را کنار بگذارند و فقط به مصلحت مردم بیندیشند، چرا که اگر جز این باشد باز هم این مردم هستند که در میدان اختلافنظر مسوولان، قربانی خواهند شد.
مرگ سالانه 5000 ایرانی بر اثر بیماریهای مرتبط با آلودگی هوا، تعطیلیهای اجباری پی در پی، فلج شدن زندگی عادی شهروندان ساکن استانهای مرزی کشور و همچنین تهرانیها آیا برای تصویب طرحی که قرار بود با کمک آن عقبماندگیها و کمکاریهای گذشته در اجرای برنامههای کاهش آلودگی هوا جبران شود، کافی نبود؟
به نظر میرسد نمایندگان مجلس باید برای روشن شدن ذهن افکار عمومی درباره دلایل مخالفت خود با تصویب طرح کاهش آلودگی هوا پاسخگوی مردم باشند.
پوران محمدی - گروه جامعه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت