محمد خزایی گفت: 37 مقاله علمی از هنرمندان و صاحبنظران خارجی و داخلی دریافت کردیم که در مرحله انتخاب، 20 اثر برای داوری نهایی انتخاب شدند. تمامی آثار انتخاب شده از هنرمندان داخلی است و صاحبنظران بینالمللی نتوانسته بودند، در زمینه تحولات هنرهای تجسمی انقلاب اسلامی مقاله قابل توجهی ارائه دهند.
وی افزود: با بررسی اولیه آثار پنجمین جشنواره تجسمی فجر و از آنجا که در دوره پیشین نیز مسوولیت بررسی آثار را بر عهده داشتم، سطح علمی آثار این دوره از جشنواره را بالاتر از دورههای گذشته میدانم. اگرچه هنوز معتقدم یک مقاله درجه یک و ناب هنوز در زمینه هنر انقلاب نیستند، ولی ارائه این آثار زمینهای را فراهم خواهد کرد تا در آینده در زمینه مبانی نظری هنر انقلاب بیشتر کار کنیم.
دبیر بخش مقاله پنجمین جشنواره بینالمللی تجسمی فجر با اعلام انتشار آثار بخش مقاله، متذکر شد: امسال در نظر داریم که به جای برپایی همایش در جشنواره تجسمی فجر، مجموعه مقالات برگزیده دوره و ادوار گذشته را چاپ و در دسترس مخاطبان و دانشجویان هنر قرار دهیم. همچنین در هفته آینده داوری نهایی این دوره نیز پایان مییابد و سه منتخب بخش مقاله نیز معرفی میشوند.
بخش مقاله پنجمین جشنواره تجسمی فجر با تاکید بر یافتههای جدید، در زمینه بررسی تحولات هنرهای تجسمیانقلاب اسلامی و در راستای موضوعات: سیر تحولات و دستاوردهای هنرهای تجسمی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مطالعات تطبیقی میان هنرهای تجسمی انقلاب اسلامی ایران و تحولات هنری بیداری اسلامی، اصول و مبانی هنرهای تجسمی انقلاب اسلامی در حوزه اندیشه و هنر دینی، نقش و جایگاه هنرهای تجسمی در دیگر هنرهای انقلاب اسلامی، بررسی زمینههای احیای ارزشهای والای هنر ایرانی و اسلامی در هنرهای تجسمی معاصر ایران به دریافت اثر پرداخت. (مهر)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد