سرهنگ اصغر محبی در گفتوگو با مهر افزود: بر اساس قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، شهروندان برای هر نقل و انتقال خودرو ابتدا باید به پلیس راهور مراجعه کرده و تا زمانی که پلاک تعویض نشود نقل و انتقال قانونی نیست.
وی با تاکید بر اینکه تمام نمرات منفی، تخلفات و شکایات بر عهده فردی است که پلاک به نام او صادر شده است، تصریح کرد: اگر فروشنده وکالت دهد و خریدار تعویض پلاک نکند تمام تخلفات به نام فروشنده ثبت میشود.
رئیس اداره حقوقی پلیس راهور با اشاره به مواردی که فروشنده با فروش وکالتی خودرو و دریافت تمام پول، خودروی سرقتی یا دارای مشکل را به خریدار فروخته است، تاکید کرد: خرید و فروش وکالتی عملا نقض ماده 29 قانون است و متاسفانه برخی پس از دریافت وکالتنامه به دلیل دلالی اقدام به تعویض پلاک نمیکنند که این موضوع مشکلاتی را بهوجود میآورد.
محبی با تاکید براینکه فروشندگان خودرو باید در صورتی که اطمینانی از خریدار ندارند و او را نمیشناسند از دادن وکالتنامه خودداری کنند، تصریح کرد: خریداران نیز که هیچ شناختی از فروشنده ندارند از نقل و انتقال وکالتی خودداری کنند چرا که ممکن است فروشنده خودرویی را با اتاق تعویضی یا قطعات تعویض شده بفروشد که این موضوع در مراکز تعویض پلاک مشخص شده و مشکلاتی را برای فرد خریدار به وجود میآورد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت