
حسین قضاوی اظهار کرد: همین پدیده در کنار سایر عوامل فرعی، رشد اقتصادی سال 1387 را محدود کرد، اما در سال بعد عملکرد بخش کشاورزی و مسکن تحول چشمگیری داشت. بهطوریکه بخش کشاورزی با حدود 29 واحد درصد بهبود در رشد مواجه شد و رقم منفی 12 درصد سال قبل به حدود مثبت 17 درصد رسید. این عوامل موجب شد رشد اقتصادی سال 1388 بهبود چشمگیری پیدا کند.وی افزود: در بخش قابل ملاحظهای از سال 1389 نیز عواملی که موجب کندی رشد اقتصادی شود، ملموس نبود. نکته مهمی که وجود دارد این است که افزایش قیمت حاملهای انرژی چه به لحاظ نظری و چه به لحاظ تجربی میتواند در کوتاهمدت، رشد اقتصادی را محدود کند، اما اثرات بلندمدت آن به بهبود الگوی مصرف فرآوردهها و نیز به افزایش کارایی انجامیده و اتفاقا میتواند موجب افزایش رشد اقتصادی باشد.
معاون اقتصادی بانک مرکزی گفت: لذا برآورد صفر درصدی برای رشد اقتصادی سال جاری را بدبینانه میتوان ارزیابی کرد و معمولا این ارزیابیها در گذر زمان اصلاح میشود.وی گفت: اواخر اردیبهشت سال جاری در همایش سیاستهای پولی آخرین تحولات اقتصادی کشور را ارائه خواهیم کرد.
صندوق بین المللی پول در گزارشی که روز گذشته توسط خبرگزاری فارس منتشر شد، نرخ رشد اقتصادی ایران را در سال 2011 میلادی صفر درصد پیش بینی کرده بود.
مصوبه شورای پول و اعتبار برای کاهش چکهای برگشتی
در همین حال شورای پول و اعتبار در یک هزار و یکصد و بیست و دومین جلسه خود به منظور کاهش هزینهها و معضلات اقتصادی و اجتماعی ناشی از صدور چکهای بلامحل، گسترش و ترویج بانکداری الکترونیک از طریق ارائه ابزارهای پرداخت الکترونیکی و نیز کاهش هزینههای بانکی، تصویب کرد: بانکهای کشور مجازند نسبت به افتتاح حساب سپرده قرضالحسنه جاری به گونهای که امکان برداشت از آن صرفا از طریق کارتهای الکترونیکی و بدون اعطا دسته چک به مشتریان میسر باشد ، اقدام کنند.
ارائه این خدمت بانکی، نافی اختیارات قبلی بانکها برای افتتاح حسابجاری و اعطای دسته چک به مشتریان نیست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم