وی بیان کرد:پزشکان متخصص یا فوقتخصص بعد از گذراندن طرح از استان خارج میشوند و ماندن متخصصان در استان همدان نیازمند ایجاد بیمارستانهای خصوصی است.
وی ضمن اشاره به عملکرد مرکز فوریتهای پزشکی استان اضافه کرد: طبق بررسیهای انجام شده متوسط زمان رسیدن آمبولانس به حادثه 5/6 دقیقه و رسیدن به حوادث جادهای 5/11 دقیقه بوده که این زمان در سطح کشور قابل قبول است همچنین بعد از رسیدگی به بیماران با خدمات گیرندگان تماس تلفنی گرفته و از نحوه خدمترسانی آمبولانس به بیمار سوال میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در مورد ازدحام بیماران در پشت در مطب، اظهار کرد: این موضوع ریشه فرهنگی دارد و بخشی از مشکل به سیستم بازمیگردد.
وی خاطرنشان کرد: وضعیت مطلوب این است که یک متخصص 20 نفر را ویزیت کند زیرا بعد از ویزیت 20 نفر پزشک دارای توان لازم برای معاینه بیماران نیست همچنین فوقتخصص حاضر در مراکز درمانی باید 15 نفر را ویزیت کند.
علی قلعهای ها معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان هم دراین نشست خبری در پاسخ به سوالی که در ارتباط با جایگاه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی همدان پرسیده شد، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان از نظر پژوهش رتبه خوبی ندارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب