چگونه یک کار تلویزیونی لذت‌بخش می‌شود

اگر چه تلویزیون به موضوعات ظاهرا متفاوتی با آن چه می‌پردازد که در سینماها بر پرده‌های عریض پخش می‌شود، با این حال اندوهناک می‌شویم وقتی براحتی به عنوان مخاطب (در هر قشر، پایگاه اجتماعی یا...) می‌‌توانیم به قضاوت بپردازیم که: بین این همه به نمایش درآمدن‌ها تفاوت ویژه‌ و آن‌چنانی و گسترده‌ای نیست. شاید عده‌‌ای، محدودیت‌های نمایش و نمایشی را پیش بکشند که یک مغلطه‌ ملیح (ببخشید)‌ بی‌نمک است نه ملیح. بسا آثاری که از تنگناها شکفته شده و مثل دانه‌ای در فشار خاک، توانسته است یک جنگل را تحت تاثیر قرار بدهد و خودش را به یک مجموعه ثابت شده و جا افتاده، واقعا نشان دهد.
کد خبر: ۲۱۷۱۴۹

حالا بازار شبکه‌های TV  بیشتر با نوعی طنز، وفاق دارند اما نسخه‌ای که برای همه مشتاقان وارد شدن به جهان رسانه‌ ملی می‌توان پیچید همین است:  خود را با آنچه که از شبکه‌ها پخش می‌شود، آشنا کنید، وفق دهید و به اخطارهای منتقدان و خطاهایی که هرگز نباید تکرار شود، عنایت داشته باشید.

آشنایی با ذهن و زبان ایرانیانی که بسیار بسیار دیر به وجد می‌آیند (مگر مسابقه ملی فوتبال یا... باشد)‌ از ابزارها و شگردهایی است که هیچ‌کس نمی‌تواند به شما بیاموزاند، یک تجربه دیرــ رس و استخوان ــ خردکن است که باید و باید شما حائز آن باشید.

اصطلاحاتی که قرار است اختراع کنید باید به آن گونه‌ای باشند که جامعه قبول کند، ایجاد نوعی خرده فرهنگ همگانی کند و زود جا بیفتد (این البته از حاشیه‌های ماجراها تراوش خواهد کرد)‌.

فکرتان وقتی موثر واقع می‌شود و از مدیران تا دست‌اندرکاران و مخاطبان را پای خودش می‌نشاند که از ابعاد و اضلاع آثار پخش شده در گذشته را به نوعی شامل شده باشد. همچنین دارای ایده، تم و فکر اساسی و جدید خودش هم باشد.

رگ و ریشه‌دار بودن در فرهنگ کهن ایران زمین گزینه‌ای است که هرگز نباید پراکندن عطرش را از روح اثرتان قطع کند. آگاهی‌تان چه به طور غریزی و چه به طور فطری و حرفه‌ای!

لذت بردن از کار پیش از پخش از صفحات سفید کاغذ و تخیل شما آغاز می‌شود، سپس شکل تصویری می‌یابد و سرانجام روی آنتن می‌رود. این لذت را اگر مخاطب، چنان که باید دریابد شما موفق شده‌اید. TV موفق بوده است و همه به همدیگر خسته‌ نباشید می‌گویند.

علی مظاهری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها