اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس عصر امروز در نشست با رئیس و معاونان رسانه ملی از تعامل مثبت این رسانه با مجلس شورای اسلامی قدردانی و پیشنهاداتی در خصوص افزایش همکاری و ارتقای برنامه های صدا وسیما مطرح کردند.
کد خبر: ۱۷۴۰۶۵

به گزارش واحد مرکزی خبر، افزایش تلاش و برنامه ریزی منسجم برای اشاعه فرهنگ و اخلاق متعالی اسلامی ، ارتقاء‌ برنامه های آموزشی و انطباق آن با نیازهای روز ، تقویت تعامل با دیگر نهادهای فرهنگی وتصمیم ساز کشور ، تلاش برای اصلاح الگوهای فرهنگی نامناسب و رفع مظلومیت از بخش فرهنگ کشور از جمله نکاتی بود که نمایندگان عضو کمیسیون فرهنگی مجلس هفتم در نشست با رئیس سازمان صداو سیما خواستار توجه و تمرکز رسانه ملی پیرامون ان شدند.

حاضران در این نشست همچنین با قدردانی از نوآوری و تبلیغ تاثیر گذار رسانه ملی برای افزایش شور و نشاط در انتخابات مجلس هشتم برنامه سازی مستمر این رسانه در خصوص پیگیری اهداف کلان و چشم انداز 20 ساله کشور ، نقد و بررسی کارشناسی عملکرد دولت و مجلس همچنین پیگیری مطالبات مردم در مناطق مختلف کشور را خواستار شدند .

اختری رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به جایگاه رسانه ملی در فرهنگ سازی و خنثی کردن هجمه های رسانه ای کشور گفت: صدا و سیما بهترین وسیله برای تبلیغ فرهنگ اسلامی و دفاع از نظام است.

وی ابراز امیدواری کرد: با تقویت رسانه ملی وافزایش حمایت از این رسانه زمینه تحقق کامل اهداف فرهنگی انقلاب اسلامی در داخل کشور وخارج مرزها فراهم شود.

در این نشست رئیس سازمان صدا وسیما عملکرد مجلس در حوزه های فرهنگ را در قیاس با دوره های قبل عملکردی موفق دانست و گفت: نوع تعامل و نگاه مجلس به رسانه ملی در این دوره چهارساله نگاهی دلسوزانه و برخواسته از تعهد بوده است.

مهندس ضرغامی حضور نمایندگان آگاه و آشنا به مسائل و موضوعات رسانه ای در کمیسیون فرهنگی مجلس هفتم را امیدبخش و اطمینان آفرین دانست و از حمایت ها و نقدهای سازنده این کمیسیون درباره رسانه ملی سپاسگذاری کرد.

ضرغامی ابراز امیدواری کرد: با اتکاء به تجربه موفق تعامل با مجلس هفتم زمینه ارتباط و تعامل منطقی و سازنده رسانه ملی و مجلس هشتم نیز فراهم شود.

رئیس سازمان صدا و سیما نقد منطقی و کارشناسی را نیز در ارتقاء رسانه ملی مفید دانست و تاکید کرد: در طرح و نقد مباحث فرهنگی و رسانه ای باید توجه داشت که چند وجهی بودن جزء‌ ذات تولیدات فرهنگی و رسانه ای است.

وی با تاکید بر اینکه در ارزیابی آثار و تولیدات رسانه ای نباید برداشت های متفاوت مانع توجه به اهداف و تاثیرگذاری اصلی شود خاطر نشان کرد: مجموعه های نمایشی و کارهای خوب رسانه ای که بیشترین تاثیر گذاری را در جامعه دارند معمولا در مقاطعی بیشترین انتقادات را جلب کرده است.

اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی پس از این دیدار از بخش های مختلف سازمان صدا و سیما بازدید کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها