سرپرست دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان ایلام:

آموزش نسل سوم و نیروهای کارآفرین از اهمیت بالایی برخوردار است

سرپرست دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان ایلام با تاکید بر اینکه تربیت نیروهای متخصص و ماهر در حوزه‌های صنعتی، خدمات اجتماعی و فرهنگی و آموزش نسل سوم یعنی نیروهای کارآفرین و مهارت‌دیده از اهمیت بالایی برخوردار است گفت:جایگاه دانشگاه علمی‌کاربردی در حوزه‌های فرهنگی، دانشجویی وعلمی ویژه است.
کد خبر: ۱۵۲۱۸۹۲

به گزارش جام جم آنلاین،محمدرضا شیرخانی در مراسم تکریم و معارفه روسای دانشگاه علمی کاربردی استان ایلام اظهار کرد: تربیت نیرو‌های متخصص و ماهر در حوزه‌های صنعتی، خدمات اجتماعی و فرهنگی و همچنین آموزش نسل سوم یعنی نیرو‌های کارآفرین و مهارت‌دیده از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با تاکید بر ضرورت همکاری مسئولان استانی و نهاد‌های مرتبط با دانشگاه تصریح کرد:جایگاه دانشگاه علمی‌کاربردی در حوزه‌های فرهنگی، دانشجویی، علمی و پژوهشی ویژه است..

رییس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی ایلام تصریح کرد: تمرکز مدیریت جدید بر توسعه استراتژیک و هدفمند دانشگاه، متناسب‌سازی آموزش‌ها با نیاز‌های ملی و منطقه‌ای، سامان‌دهی مراکز آموزشی، بهره‌گیری بهینه از منابع، کاربردی‌سازی دانش و پژوهش‌ها، بهبود مستمر و تضمین کیفیت، استقرار نظام احراز صلاحیت حرفه‌ای و ارتقای فعالیت‌های دانشجویی و فرهنگی است.

شیرخانی خاطرنشان کرد: برنامه‌های دانشگاه شامل برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت است و هدف آن بررسی نقاط ضعف مراکز، ساماندهی مناسب و ارتقای کیفیت آموزش‌های مهارتی و شیوه‌های تدریس است. همچنین توجه ویژه‌ای به اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاه خواهد شد.

وی ادامه داد: در حوزه دانشجویی توجه ویژه به تشکل‌ها، کانون‌های فرهنگی و هنری و انجمن‌های علمی صورت می‌گیرد تا استعداد‌های دانشجویان شکوفا شده و آنها بتوانند در رقابت‌های علمی و فرهنگی فعال باشند و سهمی در توسعه استان ایفا کنند.

دانشگاه جامع علمی کاربردی به بیش از ۲۳۰ هزار دانشجو خدمات آموزشی ارائه می‌دهد

مصطفی نعمتی معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کشور نیز در این آیین با اشاره به اجرای طرح تضمین اجتماعی در دانشگاه جامع علمی‌کاربردی، اظهار کرد: در قالب طرح تضمین جامع، مراکز آموزشی جدید تنها در صورتی مجوز فعالیت دریافت خواهند کرد که درصد بالایی از دانش‌آموختگان آنها در حوزه اشتغال و مهارت‌آموزی مشغول به کار باشند.

وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی با بهره‌گیری از ظرفیت نیرو‌های اداری، علمی و آموزشی در سراسر استان‌ها، به بیش از ۲۳۰ هزار دانشجو خدمات آموزشی ارائه می‌دهد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کشور با تاکید بر اینکه مجموع هزینه‌های دانشگاه علمی کاربردی کمتر از یک‌بیستم بودجه دانشگاه‌های مشابه است تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۴۰ هزار مدرس در کشور با این دانشگاه همکاری دارند.

نعمتی با تاکید بر نقش موثر دانشگاه‌ها در مسئولیت‌های اجتماعی خاطرنشان کرد: نسل سوم و چهارم دانشگاه‌ها بر همین مبنا شکل گرفته‌اند و دانشگاه جامع علمی‌کاربردی نیز با گسترش آموزش‌های مهارتی و کاربردی، هم‌راستا با این رویکرد گام‌های بلندی برداشته است.

وی دانشگاه علمی‌کاربردی استان ایلام را یکی از واحد‌های فعال و کارآمد کشور عنوان کرد و ادامه داد: با وجود گستردگی مأموریت‌ها، این دانشگاه توانسته با کمترین امکانات، خدمات آموزشی ارزشمندی ارائه دهد.

در این آیین، محمدرضا شیرخانی به عنوان رئیس جدید دانشگاه علمی‌کاربردی استان ایلام معرفی و از تلاش‌های منصور احمدی رئیس پیشین این دانشگاه قدردانی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰