تلفات موتور سواران رکورد زد

تلفات موتور سواران رکورد زد

هفته پایانی شهریور، هفته مرگبار در تصادفات تهران بود به طوری که تا صبح جمعه هشت زن و مرد عابر و موتور سوار جان خود را از دست دادند. این آمار زنگ خطر را درباره موتورسواران پایتخت دوباره به صدا درآورده و با وجود هشدار و برخوردهای پلیس اغلب موتورسواران همچنان از کلاه ایمنی فراری هستند.
کد خبر: ۱۵۱۹۰۰۶
 
به گزارش خبرنگار جام‌جم، اولین حادثه مرگبار ساعت ۲۰ و ۴۰ دقیقه یکشنبه ۲۵ شهریور در بزرگراه علامه عسگری مسیر شرق به غرب نرسیده به آزاد راه خلیج‌فارس رخ داد. یک دستگاه خودروی سواری پژو ۲۰۷ به علت عدم توجه به جلو با عابر پیاده‌ای که قصد تردد غیر مجاز و به صورت عرضی از این بزرگراه را داشته برخورد کرد که باعث مرگ عابر زن شد.
دومین حادثه ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه سه‌شنبه ۲۵ شهریور در مسیر غرب به شرق بزرگراه آزادگان روبه‌روی شهرک شهید بروجردی رخ داد‌. یک دستگاه خودروی سواری پژو ۲۰۶ به علت عدم توجه به جلو با عابر پیاده‌ای که در حال تردد غیر مجاز از این محل بود برخورد کرد که این تصادف جان عابر مرد حدودا ۴۰ ساله را گرفت. سومین تصادف مرگبار، به دلیل شاخ به شاخ شدن دو موتورسیکلت در تونل امیرکبیر رخ داد.ساعت۱۰ و۱۰ دقیقه صبح چهارشنبه ۲۶ شهریور یک دستگاه موتورسیکلت که به صورت خلاف جهت از سمت بزرگراه امام علی(ع) وارد تونل شده بود بصورت شاخ به شاخ با یک دستگاه موتور دیگر که در جهت موافق و مجاز در حال تردد بود برخورد کرد که درپی این تصادف،راننده یکی از موتورها در دم فوت کرد.راننده دیگر هم به شدت مجروح وتوسط اورژانس به بیمارستان منتقل شد.روزهای پنجشنبه و جمعه آمار تصادفات مرگبار شتاب گرفت. ساعت ۵ و ۲۵ دقیقه بامداد پنجشنبه، در مسیر غرب به شرق بزرگراه شهید بابایی بعد از پل امام علی(ع)، یک دستگاه موتورسیکلت به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه واژگون شد و در پی این اتفاق راننده جوان حدود ۲۵ ساله در اثر شدت جراحات در دم جان باخت. ۲۰ دقیقه بعد، دومین تصادف فوتی روز پنجشنبه در خیابان دماوند اتفاق افتاد که در آن یک دستگاه خودروی سواری پژو ۲۰۰۸ به علت عدم توجه به جلو با عابر پیاده -آقایی حدود ۸۰ ساله- برخورد کرد که در اثر این حادثه عابر پیاده در دم جان خود را از دست داد. بامداد دیروز هم سه تصادف مرگبار به پلیس گزارش شد. حوالی ساعت ۴۴ دقیقه بامداد در انتهای غربی بزرگراه شهید خرازی، خروجی قبل از پمپ بنزین غدیر یک دستگاه سواری تیبا به علت حرکت با دنده عقب با یک دستگاه موتورسیکلت برخورد کرد که در پی این اتفاق، راننده موتور در دم فوت شد. دیگر تصادف فوتی روز جمعه در ساعت ۴ و ۱۰ دقیقه بامداد در مسیر شمال به جنوب بزرگراه شهید هاشمی محدوده پل امام علی(ع) رخ داد که در آن یک دستگاه سواری با عابر پیاده خانم برخورد می‌کند و عابر پیاده در اثر شدت ضربه و جراحات در دم جان باخت.نیم ساعت بعد در شهر‌ری، خیابان شهید غیوری، یک دستگاه موتور‌سیکلت به علت ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه واژگون شد و در پی این حادثه راننده ۳۸ ساله آن که کلاه ایمنی نداشت به علت شدت ضربه به سر جان خود را از دست داد.
عابران پیاده و بعد از آن موتورسواران آسیب‌پذیر‌ترین کاربران ترافیک پایتخت هستند. عبور غیر ایمن عابران از عرض بزرگراه‌ها و حرکت خلاف جهت موتورسیکلت‌سواران در معابر بدون کلاه ایمنی، باعث شده شاهد تصادفات تلخ و مرگباری در معابر تهران باشیم.سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به آمار نگران‌کننده تصادفات موتورسیکلت‌سواران در پایتخت، در شش‌ماهه نخست سال جاری گفت:۱۷۰ نفر از موتورسواران در اثر تصادفات جان خود را از دست داده‌اند‌. این در حالی بود که این آمار سال گذشته ۱۳۴ کشته بود. در شش ماهه نخست سال گذشته، موتورسواران ۴۲درصد فوتی‌های تصادفات را به خود اختصاص داده بودند که این آمار امسال با افزایش پنج درصدی به ۴۷درصد رسیده است. وی با اشاره به آمار سالانه تصادفات فوتی در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: در مجموع، ۲۷۴ موتورسوار در تهران جان خود را در اثر تصادفات از دست داده‌اند که این رقم ۴۴ درصد از کل فوتی‌های تصادفات رانندگی در پایتخت را شامل می‌شود.
سرهنگ کشیر افزود: موتورسیکلت وسیله‌ای ناایمن است و موتورسواران بیش از سایر کاربران ترافیک در معرض خطر هستند. ۸۰درصد فوتی‌های موتورسواران در پایتخت ناشی از ضربه به سر است. همچنین با آغاز نیمه دوم سال و بارش‌های فصلی، لغزندگی معابر خطر تصادف را افزایش می‌دهد.سرهنگ کشیر تاکید کرد اغلب قربانیان در بازه سنی ۲۵ تا ۳۵ سال هستند   و  ۵۰ درصد  تصادفات مربوط به ساعت ۸ شب تا ۴ بامداد است.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به آغاز سال تحصیلی و بازگشایی مدارس، از پدرانی که فرزندان خود را با موتورسیکلت به مدرسه می‌برند خواست تا ضمن رعایت کامل قوانین راهنمایی و رانندگی، حتما از کلاه ایمنی برای خود و فرزندشان استفاده کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰