احداث ۲۴۱ واحد فرآوری با ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی همدان نیز گفت: صنایع تبدیلی کشاورزی استان و طرح های در دست ساخت این بخش برای حل مشکلات و توسعه و بهره برداری نیازمند دریافت پنج هزار میلیارد تومان تسهیلات هستند.
کد خبر: ۱۵۱۸۳۸۰

به گزارش جام جم آنلاین همدان، حسن محمدی با اشاره به پیشرفت قابل توجه در این بخش، اظهار داشت: در حال حاضر ۲۴۱ واحد فرآوری صنایع تبدیلی با پیشرفت فیزیکی بالای ۳۰ درصد در استان در دست احداث است.

وی افزود: با بهره‌برداری از این واحدها، ۹۳۰ هزار تن به ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی همدان اضافه خواهد شد و تاکنون حجم سرمایه گذاری برای این طرح ها ۷۰ هزار میلیارد بوده که نشان‌دهنده سرمایه‌گذاری قابل توجه در این حوزه است.

محمدی خاطرنشان کرد: شهرستان نهاوند با جذب ۷۰۰ هزار تن فرآورده‌های خام کشاورزی و شهرستان بهار با ۴۷۰ هزار تن، به ترتیب مقام‌های اول و دوم را در جذب محصولات خام کشاورزی در واحدهای فرآوری استان دارند.

وی همچنین به ظرفیت‌های موجود در صنایع تبدیلی همدان اشاره کرد و گفت: ۳۸۱ واحد صنایع فرآوری محصولات کشاورزی در حال حاضر ظرفیت فرآوری ۲ میلیون و ۳۴۰ هزار تن محصول خام کشاورزی را دارند.

محمدی گفت: این واحدها به طور مستقیم برای پنج هزار و ۸۲۴ نفر اشتغال‌زایی کرده‌اند که شامل ۵۵ واحد بسته‌بندی کشمش، ۱۰۲ واحد انواع شوری و ترشی، ۱۰۳ واحد سردخانه با ظرفیت ۳۰ هزار تن، هفت کشتارگاه و ۱۷ واحد لبنی و بستنی و ۲ واحد فرآوری سیب‌زمینی می‌شود.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان همدان با تاکید بر پیشرفت‌های چشمگیر در زمینه ذخیره‌سازی سیب‌زمینی، افزود: در حالی که تا سال ۱۳۸۸ تنها ۳۰ هزار تن ظرفیت ذخیره‌سازی سیب‌زمینی وجود داشت، اکنون پروانه بهره‌برداری برای ذخیره‌سازی ۲۵۰ هزار تن سیب‌زمینی صادر شده است.

وی ادامه داد: علاوه بر این، ۶۵ سردخانه با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد در حال ساخت هستند که ظرفیت ذخیره‌سازی ۳۱۲ هزار تن محصول را فراهم خواهند کرد.

محمدی اظهار کرد: تلاش می‌شود نیاز به ذخیره‌سازی در شهرستان‌های همدان، بهار و رزن به صفر برسد و برای شهرهای دیگر مانند ملایر، اسدآباد و نهاوند، در زمینه ذخیره‌سازی میوه سرمایه‌گذاری‌های لازم انجام شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰